- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Bence tamamen haklısınız,kendinizi üzmeyin ben olsam oglumdan kısıp anneme onları almazdım yani anne kutsaldır başımızın tacı ama sizin de durumunuz mükemmel değil varken vermemezlik yapmıyorsunuz ki.Üzülmeyin,sizin güclü olup ayaklarınızın üstünde durmanız sonucu abiniz magdur gibi görülmüş oysaki her halukarda esit olunmalı
Ben biraz güçlü olmak zorunda kaldım. Abim izlediği çizgi filmden bile etkilenen, tuvalete gidince kapıda beni bekleten (camdan canavarlar girerse ben girip müdahale edeceğim) bir çocuktu. Anne ve babamın onun bu davranışlarını iyileştirme çabası yerine "kız kardeşinden utan. Kız haliyle senden cesur. Püü ayıp ayıp" söylemleri de daha fazla içine kapanmasına sebep oldu. Benim de üotomatik olarak koruyup kollayan, her durumda ayakta duran evlat olmam uygun görüldü. Fıtratım da buna müsaitti, yadırgamadım ben de. Yıllar geçti hala durum bu.
Bunlar beni yıpratsa da sinirlendirmedi yıllarca. Beni şimdi sinirlendiren, abimin bir şekilde maddi olarak refaha kavuşması ve akabinde beni bu konuda ezmeye çalışıp laf sokmaları. Yıllardır bu anı mı beklediler nedir. Tamam ben eziğim, zayıfım, çaresizim desem rahatlayacaklar belki de.