son bir yıldır verdiğim mücadeleyi bir ben bilirim birde Allah..
Sabaha kadar ağlayıp sabah hiç birşey olmamış gibi işime devam ettim kahkaha attım.
Zor zamanlarımda ne bir arkadaşım yanımdaydı ne bir dostum.
Kendim düştüm kendim kalktım
Dediğiniz gibi o ne yaptı sadece benimle egosunu tatmin etti.
Kendin bulunmaz hint kumaşı olarak gördü.
seni çok iyi anlarım bende benzerlerini yaşadım ama emin ol geçiyor hemde daha güçlü kalkıyorsun düştüğün yerden
bırak sakın arama sorma engelle kendisini her yerden oyuncağı değilsin sen onun
aslında birazda ders olsun demeyeyim ama belki birileri pay çıkarır kendine diyede yazdım.
Hırsları olan deli gibi ders çalışan istediğim bölüme yerleşmek için canımı dişime takan gece yarılarına kadar özel kurslara giden bir insandım ben.
Hergün bulunduğum şehre 2 saat uzaklığa gidip geldim hayallerimi gerçekleştirmek okuyabilmek için.
Ama sonra ne oldu dersiniz , biranda pes edip sınava başvuru yapmadım.
Ailemin yüzüne aylarca bakamadım..
Analatılacak çok şeyim var aslında ama anlattıkça canım acıyor kendimdende ondanda nefret ediyorum.
Umarım galip gelen bizler oluruz
Yaptığın resmen cahil cesareti, ve evet ne saysak az gelir. Ama yapıyoruz işte, benim de kendimden nefret ettiğim olur. Ulan hiç mi kafan çalışmıyodu senin dediğim çok olmuştur. Matemetiği, fiziği, biyolojiyi anlayan beyin, böyle şeyleri nasıl oluyorsa gözardı ediyor, böyle şeylere kafa çalışmıyor anlamak zor gerçekten.
Bende çok bunaldım ve birgün karar verdim, burdan gitmek istedim. ama devlet memuruyum ha deyince nasıl gidersin? derken karar verip bir adım attım. şans mı demeliyim? Kul sıkışmadan hızır yetişmez mi diyim, bir anda işim halloluverdi.
Sen istedikten sonra herşeyi baştan halledersin. Kararını ver yeter ki, ne yapmak istediğini bil, sonrasında herşey çorap söküğü gibi gelir. Şimdi rotanı farklı bir yöne çevir. Bir anda unutamazsın, belki de hayatın boyunca hiç unutamazsın. E beyin bunları unutursa bir problem var demektir zaten, Allah muhafaza