Yine Aklımı Karıştırmasına İzin verdim ..

mery5685

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.243
638
333
32
Bu arada çok karışık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sevmem bu tip insanları ayrılalım diyememis açıkça, bahaneler uydurmus genede olmayınca iftira atarak ayrılmış senden akıl var mantık var beni aldattın diye ayrıldığın insanla karşılaştığında yüzüne bakarmisin şahsen ben bakmam

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Ben iftira atacak kadar kötü niyetli insanlardan çok korkarım. Ondan gelecek iyiliği de beklemem. Beklenmez.. Bence sen de öyle yap. Kabul edilir bir şey değil.

o süre zarfında olan anlatamadığım o kadar şey var ki.
Yoksa çok şükür aklım fikrim yerinde kaybetmedim hala.
Şöyle düşünün sürekli annesinin oğlum o kız olmaz o kız seni beklemez o kız seni sevmiyor diyen bir kv. adayınız var.
Bununla aklını karıştıran birde oğlu..
Benim tek sorguladığım o gün ne olmuştu kim onun bardağındakini taşırmıştı.
Sabahtan herşey mükemmelken akşam biranda bitti bizim ilişkimiz.

Hiç bir şey aklını karıştırmasın
O senin namusuna laf etmiş tinetsiz bir adam
Verdiği selamı bile alma
Zamanla unutursun, aranızda bağ bırakma

Güzelimm seninle ayrı olduğu zaman zarfında neler yaptğını merak etmek için eklemiş seni,
Bakmış öyle bir zaman tüneline sonra da sana şu işaretlediğim şeyi söylemiş çekip gitmiş yine dengesiz herifff!!
Sen şimdi onu engelle o facebboktan watsaptan herşeyden..
Sen kendine hiç acımıyor musun?
Tamam onun için çok fedakarlık yapmışsın ama inan bu sana tecrübe olsun..
Bir daha hiç bir erkek için yapacaklarından vazgeçme, değmediğini sende gördünn
Sen şimdi böyle bir adamı nasıl alacaksın hayatına, diyelim ki aldın...
Pat diye seni ortada bırakan, günahına giren adamdan sana bu saatten sonra hayır gelir mi?
İnan karşılaşmasaydınız onunla, o seni facebooktan falanda eklemezdi.
Gördü senii merak etti naptın diye, merakınıda giderdi... Bu kadar basitsin artık onun için gör gerçekleri ve tecrübe oldu bana de geççç !!!!

Bende bi erkek icin ideallerinden vazgecen ne kadar kiz varsa hepsininde yari yolda birakildigini gordum . Cunku fazla fedakarlik gorunmez oluor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yapman gereken tek şey ondan uzak durmak..bir insan ellerini bir kere bıraktı mı bir daha bırakır ve bir daha bir daha.. aklını karıştırmasına izin verme. ne kadar basiretsiz gör işte daha ertesi günü seni siliveriyor. bahanesi de gülünç. etkilenme bunlardan.

dolduruşa gelmesin kendi aklı yokmu benim kv de bana bayılmıyodu hala bayılmıyo iş ekte biter ya da eş adayında

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Hep hem pastam dursun hem karnım doysun diyen bir insan oldu.
Ne benden vazgeçti ne çekipgitmekten..
Ben onu hayatıma kabul edemem şu saatten sonra ama tek canımı yakan hala aklımı karıştırıyor olabilmesi.
Yoksa bende ne sevgi kaldı ne saygı kaldı ona karşı.
Çok şey geçti aramızda burda anlatamadığım..
O yüzden herşeyi yüzeysel anlattım.
Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim

hayatta bencil olacaksın, ve şuna emin ol çivi çiviyi söker, gez toz ortam yap. Geçmeyen, unutlmayan şey yok

walla öyle yaptım tek ilacı bu :))))

yeter ki ne istediğinizden emin olun

inanın ben bunu o kadar çok istedim ki.
Ama benim güvenim kalmamış kimseye.
Güvenemiyorum , güvenemediğim içinde olan yine karşı tarafa oluyor.
Kırıldığım yerden kırmak istemiyorum kimseyi

Seni elinin altında tutmaya çalışıyor hazırda dur sen orsa bekle ben sana dönücem..
Yok öyle bir dünya arkadaşım..
Ona karşı sevgin kalmış ki hala aklını karıştırabiliyor..
Ne kadar oldu onunla ayrılalı ama bence yenii aşklara yelken açmalısın..
Ozaman unutursun, yoksa zaten kendin söylüyorsun bana ondan hayır yok artık diye..
Yenii bir aşkk diyorum ben.. Senii seven ve yarı yolda bırakıp gitmeyecek biri seni bekliyordur bence fırsat ver...

inanın ben bunu o kadar çok istedim ki.
Ama benim güvenim kalmamış kimseye.
Güvenemiyorum , güvenemediğim içinde olan yine karşı tarafa oluyor.
Kırıldığım yerden kırmak istemiyorum kimseyi

ben seni çok iyi anlıyorum aşağı yukarı çoğu insan senin yaşadıklarını yaşıyor ama beklemesini, istemesini ve dilemesini bilmek lazım.doğru kişiyi bulunca her şey unutuluyor yeter ki hatalardan ders almasını bilmek lazım

hayatta bencil olacaksın, ve şuna emin ol çivi çiviyi söker, gez toz ortam yap. Geçmeyen, unutlmayan şey yok

Aradan 1 buçuk yıl geçti.
Allah a çok şükür işim arkadaşlarım ortamım var .
Düşündüğüm zaman o hayatımda olsaydı belki şuan sahip olduğum hiç birşey olmayacaktı hayatımda diyorum.
Bunca zaman sonra onu öyle karşımda görünce sebepsiz dağıldım biraz

Uzun yazıları pek okumam ama senle muhabbetimiz var mathi :26::26: Okurken eski ilişkim aklıma geldi üstelik kilometrelerce ötemdeydi. Seninki gibi böyle kalbimde kaldı.. Ve aynı seninki gibi aldatıyorsun diyip gitmişti. 3-4 sene sonra tekrardan bağlanabildim birine. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bunun tek çaresi malesef zaman. Bu sözden nefret ediyorum ama başka yolu yok Yeni birini bulmakta kendini kandırmaktan başka birşey değil Daha yaran tazeyken başka biriyle yapamazsın, bende yapamadım 1,5 yıl öyle çok uzun bir süre değil. Unutma süresi kişiye göre değişir. Unutsan bile acısı orada kalıyor ama böyle sürekli sızlamıyor. Geçecek canım benim Seni ekleyip silmesi de canını acıtmaktan başka bir halta yaramamış Elinde sağlam bir delil yokken iftira atması çok yanlış. Ya dengesizin teki, ya da ayrılmak için bahane aramış. Üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…