- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Evet linkedin profilini otururken bana açtı ve orda tüm bilgileri vardı...anlattıklarıyla tutuyordu..şurda çalışıyorum diye seçmiş çalışmadıgı yeri seçemez zaten, okulları da yazmış...
Secebilir. Bakin an itibariyle Harvard’da da Profesorum.
Bu konularda biraz septigim. Ben olsam tezinin intihal raporunu bile sorgulardim.Ben katılıyorum, o yüzden en güvenilir Googlelamak. Okuduğun okullar, yaptığın yayınlar hemen çıkıyor
internette kkda dolaşıyolar amaBen katılıyorum, bana da feyk geldi açıkçasıDoktoralı, işi gücü sağlam birinin zaten internetten kadın/erkek aramaya işi olmaz (kendimden biliyorum )
internette kkda dolaşıyolar ama
Valla adama beni alma gerek yok ben gelirim desem bana bu sefer kezban diyecektiniz kaç yaşındasın hala genç kız tribi komik derdiniz...belki adam da oyle derdi
internette kkda dolaşıyolar ama
Fikrinize saygı duyuyorum..Çerçevesi dar olan hanımlar sizin kafanızdaki sabit fikri bozacağım kusura bakmayın ama asıl phdsi olan, yüksek kariyeri olan, çok yoğun çalışan, özellikle yurtdışı eğitimi/kariyeri olan insanlar sanaldan date'lere açık oluyorlar. Sizin tercih etmememiz bunu genellemez. Bu tarz insanlar sanalı tercih ediyor çünkü normal zamanda tanışmaya görüşmeye vakti olmuyor.
Ha hayatındaki insanları hep sanaldan bulmuştur o zaman sıkıntı var dersiniz.
Konuya gelince de güzel geçse bile görüşme belki devam etmek istemedi. Veya arayacak ama hemen ertesi gün yazmak zorunda değil. Çok beğendiyseniz siz arayın. Burada kasa kasa yazdığınız gibi adamın yanında da konuştuysanız o da eve gidip düşününce aslında çok da uyuşmadığınızı anlamış da olabilir. Bir buluşmadan sonra 4 çocukla ortada kalmış gibi hemen ertesi günü neden konu açılır ki
Yanlış düşünüyorsun benceAmerıkada doktora Yapmış, şuan yonetici pozisyonunda gayet yakısıklı biri fakat yıl olmus 2021 hala İnternetten kız tavlayacak kadar işsiz mi bu adam? Birincisi böyle vasıflara sahip bi erkeğin bu bayanda olabılır İnternetten birini bulmak ıcın zaman harcamaya, ugrasmaya vakti olur mu sızce? Bana hıc guven vermedi mantıklı da gelmedi..
2 cocuğu var dediniz evli mi bosanmısmı yazmama nedeni esınden kaynaklınıyor olmasın bence sen uzaklas bu adamdan sonu hüsran
Çevresindekilerle istedikleri gibi takılanıyorlar çünkü o yüzden net olayına giriyorlarBilemedim kız, kafamda oturmadı. Bu profilde adamların peşinde 87653345 kadın oluyor zaten, internetten bakmasına gerek kalmıyor genelde
Problemli bir tip olabilir, internetten her gün ayrı biriyle buluşan biri olabilir, başka şeyler olabilir... Ben olsam güvenemezdimKonuş bak yine de ama hemen güvenme.
PhD yapti ise en az bir tane yayini olmak zorunda. Makalesinden bile hangi universitede PhD yaptigi ortaya cikar.++++++
PhD bir insan evladı olarak bu yoruma %100 katılıyorum.
Adamın adını yazınca, ABDdeki okulundan bir şeyler çıkıyor mu konu sahibesi? Ya tezi mezun tezleri sayfasından çıkar gelir, ya hocanın sayfasında öğrencilerim bölümünden adı çıkar...
Vakit konusunda kendimden örnek vereyim. Çok yoğun olduğum bir dönemde sosyal hayata vaktim olmamıştı ama birileriyle de tanışıp görüşmek istiyordum. Bu şekilde oturduğun yerden gördüğün insanlara iki sohbet edip sonrasında yüz yüze kahve içmek o şekilde tanımaya çalışmak, sosyal ortam yaratıp biriyle tanışmaktan daha kolay. Zira sosyalleşmeye çıktığım zaman (en azından ben) algılarımı açıp kiminle flört edebilirim diye bakınmıyorum. Böyle olması için sosyalleşmek için çok sık harcayacağım bir vaktim olmalı.Fikrinize saygı duyuyorum..
"Bu tarz ınsanlar sanalı tercih ediyor cunku gundelık hayatta vakitleri olmuyor "demıssınz pekı İnternetten mesajlaşırken kendını karsısındakıne tanıtmaya calısırken vakıt harcamıyolarmı? Bence İnternetten tanısmak, kendını anlatmak dahada meşakkatli bir durum daha cok zamanını alır. Ustelik yonetici duzeyınde bır ınsanın vaktini ayırıpta ozellıkle boyle seylerle ilgileneceğini sanmıyorum ben. zaten bu tarz ınsanların çevresı geniş olur etrafı kalabalık olur bos kalacaklarını hiç sanmam.
Siz iyisine denk gelmıssınız o zaman ne guzel.Çevresindekilerle istedikleri gibi takılanıyorlar çünkü o yüzden net olayına giriyorlar
İş arkadaşı falan olunca çıkıp ayrılınca sıkıntı oluyor kadınlar yapışıyor türlü iftiralar atıyor falan demişti benim görüştüğüm biri
Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden mezun bu adam
Aptal bir kadın değilim bütün dünyayı gezdim yalan söyleyip söylemediğini bilirim bir adamın
Zaten nette her yerde bilgileri var
İyi okullardan mezun işinde başarılı kariyeri iyi olan adamların bilgilerine ulaşmak çok kolay google dan arat hersey ortada yani
Herkes yalancı diye birşey yok
Buluşmadan önce seks amaçlıysa buluşmayalım demişsin
Adam niye arasın ?
Senin yerinde kim olsa adam öyle davranırdı
Sana özel bir ilgisi olduğundan değil yani iki romantik hareket 2 güzel söz söylenince nasıl hemen beni kesin beğendi diyebiliyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?