• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine anlaşılmaz işler

Evet linkedin profilini otururken bana açtı ve orda tüm bilgileri vardı...anlattıklarıyla tutuyordu..şurda çalışıyorum diye seçmiş çalışmadıgı yeri seçemez zaten, okulları da yazmış...

Secebilir. Bakin an itibariyle Harvard’da da Profesorum. 🍒

Eklentiler

• D400382C-705E-43AE-9A46-38EBBEFB8EBA.webp
    D400382C-705E-43AE-9A46-38EBBEFB8EBA.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 55EAF2F9-31DF-42E3-8EE5-1A97EE980F15.webp
    55EAF2F9-31DF-42E3-8EE5-1A97EE980F15.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 94
Canım birde oturdugu apartmanı gostermıstı dedin evine gıt demıyorum kesınlıkle ama o cevreden arastırabılırsin belkıde orda bıle oturmuyodur :olamaz: belkıde tamamen salladı o an bence eğer yakınsa gidebilirsen bi bak o apartmana kapıda ısımı yazar en azından cıdden oyle biri varmı yokmu anlasılır o zaman

Sırf can sikintisindan linc etmeye geldim. Linclik bir sey bulamadim.:işsiz:
Ustune dusme birak kendi yazsin. Belki adam evli karisi amerikada bile olabilir. Belki bugun pazar cocuklariyla vakit geciriyordur. Belki internetten konustugu diger adaylari degerlendiriyordur. Her ihtimal olabilir. Bir de sey yaa Ben ilk bulusmada is ve kariyeri gozune sokan adamlardan hic haz etmiyorum. Paravan konuymus gibi geliyor bana. Akisina birak.

Çerçevesi dar olan hanımlar sizin kafanızdaki sabit fikri bozacağım kusura bakmayın ama asıl phdsi olan, yüksek kariyeri olan, çok yoğun çalışan, özellikle yurtdışı eğitimi/kariyeri olan insanlar sanaldan date'lere açık oluyorlar. Sizin tercih etmememiz bunu genellemez. Bu tarz insanlar sanalı tercih ediyor çünkü normal zamanda tanışmaya görüşmeye vakti olmuyor.
Ha hayatındaki insanları hep sanaldan bulmuştur o zaman sıkıntı var dersiniz.

Konuya gelince de güzel geçse bile görüşme belki devam etmek istemedi. Veya arayacak ama hemen ertesi gün yazmak zorunda değil. Çok beğendiyseniz siz arayın. Burada kasa kasa yazdığınız gibi adamın yanında da konuştuysanız o da eve gidip düşününce aslında çok da uyuşmadığınızı anlamış da olabilir. Bir buluşmadan sonra 4 çocukla ortada kalmış gibi hemen ertesi günü neden konu açılır ki

Valla adama beni alma gerek yok ben gelirim desem bana bu sefer kezban diyecektiniz kaç yaşındasın hala genç kız tribi komik derdiniz...belki adam da oyle derdi

Yani byv yorumcuları genel olarak bir şey beğenmiyor😁😁amma bu konuda haklılar. Kamu spotu olarak sanaldan tanıştığınız kişilere ev, iş adresinizi vermeyin asla. Karşı taraf sapık olabilir, manyak olabilir başınıza musallat olur kurtulamazsınız. Maalesef Türkiye kadına şiddetin olduğu bir ülke. Okumuş adam, işi gücü var falan da demeyin pekala eğitimli biri de kadınlara şiddet uygulayabilir😐Genel olarak sanal olsun olmasın dikkatli olmakta fayda var.

Son düzenleme:
Çerçevesi dar olan hanımlar sizin kafanızdaki sabit fikri bozacağım kusura bakmayın ama asıl phdsi olan, yüksek kariyeri olan, çok yoğun çalışan, özellikle yurtdışı eğitimi/kariyeri olan insanlar sanaldan date'lere açık oluyorlar. Sizin tercih etmememiz bunu genellemez. Bu tarz insanlar sanalı tercih ediyor çünkü normal zamanda tanışmaya görüşmeye vakti olmuyor.
Ha hayatındaki insanları hep sanaldan bulmuştur o zaman sıkıntı var dersiniz.

Konuya gelince de güzel geçse bile görüşme belki devam etmek istemedi. Veya arayacak ama hemen ertesi gün yazmak zorunda değil. Çok beğendiyseniz siz arayın. Burada kasa kasa yazdığınız gibi adamın yanında da konuştuysanız o da eve gidip düşününce aslında çok da uyuşmadığınızı anlamış da olabilir. Bir buluşmadan sonra 4 çocukla ortada kalmış gibi hemen ertesi günü neden konu açılır ki
Fikrinize saygı duyuyorum..
"Bu tarz ınsanlar sanalı tercih ediyor cunku gundelık hayatta vakitleri olmuyor "demıssınz pekı İnternetten mesajlaşırken kendını karsısındakıne tanıtmaya calısırken vakıt harcamıyolarmı? Bence İnternetten tanısmak, kendını anlatmak dahada meşakkatli bir durum daha cok zamanını alır. Ustelik yonetici duzeyınde bır ınsanın vaktini ayırıpta ozellıkle boyle seylerle ilgileneceğini sanmıyorum ben. zaten bu tarz ınsanların çevresı geniş olur etrafı kalabalık olur bos kalacaklarını hiç sanmam.

Buluşmadan önce seks amaçlıysa buluşmayalım demişsin
Adam niye arasın ?
Senin yerinde kim olsa adam öyle davranırdı
Sana özel bir ilgisi olduğundan değil yani iki romantik hareket 2 güzel söz söylenince nasıl hemen beni kesin beğendi diyebiliyorsunuz ya

Amerıkada doktora Yapmış, şuan yonetici pozisyonunda gayet yakısıklı biri fakat yıl olmus 2021 hala İnternetten kız tavlayacak kadar işsiz mi bu adam? Birincisi böyle vasıflara sahip bi erkeğin bu bayanda olabılır İnternetten birini bulmak ıcın zaman harcamaya, ugrasmaya vakti olur mu sızce? Bana hıc guven vermedi mantıklı da gelmedi..
2 cocuğu var dediniz evli mi bosanmısmı yazmama nedeni esınden kaynaklınıyor olmasın bence sen uzaklas bu adamdan sonu hüsran
Yanlış düşünüyorsun bence
Ben çok farklı insanlarla tanıştım netten kariyerinin zirvesinde her kadının ok diyebileceği tiplerdi

Bilemedim kız, kafamda oturmadı. Bu profilde adamların peşinde 87653345 kadın oluyor zaten, internetten bakmasına gerek kalmıyor genelde😁😁

Problemli bir tip olabilir, internetten her gün ayrı biriyle buluşan biri olabilir, başka şeyler olabilir... Ben olsam güvenemezdim🤯 Konuş bak yine de ama hemen güvenme.
Çevresindekilerle istedikleri gibi takılanıyorlar çünkü o yüzden net olayına giriyorlar
İş arkadaşı falan olunca çıkıp ayrılınca sıkıntı oluyor kadınlar yapışıyor türlü iftiralar atıyor falan demişti benim görüştüğüm biri
Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden mezun bu adam
Aptal bir kadın değilim bütün dünyayı gezdim yalan söyleyip söylemediğini bilirim bir adamın
Zaten nette her yerde bilgileri var
İyi okullardan mezun işinde başarılı kariyeri iyi olan adamların bilgilerine ulaşmak çok kolay google dan arat hersey ortada yani
Herkes yalancı diye birşey yok

++++++
PhD bir insan evladı olarak bu yoruma %100 katılıyorum.

Adamın adını yazınca, ABDdeki okulundan bir şeyler çıkıyor mu konu sahibesi? Ya tezi mezun tezleri sayfasından çıkar gelir, ya hocanın sayfasında öğrencilerim bölümünden adı çıkar...
PhD yapti ise en az bir tane yayini olmak zorunda. Makalesinden bile hangi universitede PhD yaptigi ortaya cikar.

Fikrinize saygı duyuyorum..
"Bu tarz ınsanlar sanalı tercih ediyor cunku gundelık hayatta vakitleri olmuyor "demıssınz pekı İnternetten mesajlaşırken kendını karsısındakıne tanıtmaya calısırken vakıt harcamıyolarmı? Bence İnternetten tanısmak, kendını anlatmak dahada meşakkatli bir durum daha cok zamanını alır. Ustelik yonetici duzeyınde bır ınsanın vaktini ayırıpta ozellıkle boyle seylerle ilgileneceğini sanmıyorum ben. zaten bu tarz ınsanların çevresı geniş olur etrafı kalabalık olur bos kalacaklarını hiç sanmam.
Vakit konusunda kendimden örnek vereyim. Çok yoğun olduğum bir dönemde sosyal hayata vaktim olmamıştı ama birileriyle de tanışıp görüşmek istiyordum. Bu şekilde oturduğun yerden gördüğün insanlara iki sohbet edip sonrasında yüz yüze kahve içmek o şekilde tanımaya çalışmak, sosyal ortam yaratıp biriyle tanışmaktan daha kolay. Zira sosyalleşmeye çıktığım zaman (en azından ben) algılarımı açıp kiminle flört edebilirim diye bakınmıyorum. Böyle olması için sosyalleşmek için çok sık harcayacağım bir vaktim olmalı.
Belki phd li değilim ama biz de çok yoğunduk kendi çapımızda ortalama üstü bir statüdeydik 😄 Aynı şekilde uygulamadan tanışıp görüştüğüm kişiler de öyleydi. Bir basketçiyle bile çıkmışlığım var. O da belki phd li değil ama kadınların hayallerini süsleyen biriydi. Benim bir sporcuyla sosyal ortamda tanışmam için sürekli maçlara gidiyor olmam veya bir şekilde ortak bir arkadaşım olması gerekirdi. E bu da yoğunken yapamayacağım bir şey.

Çevresindekilerle istedikleri gibi takılanıyorlar çünkü o yüzden net olayına giriyorlar
İş arkadaşı falan olunca çıkıp ayrılınca sıkıntı oluyor kadınlar yapışıyor türlü iftiralar atıyor falan demişti benim görüştüğüm biri
Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden mezun bu adam
Aptal bir kadın değilim bütün dünyayı gezdim yalan söyleyip söylemediğini bilirim bir adamın
Zaten nette her yerde bilgileri var
İyi okullardan mezun işinde başarılı kariyeri iyi olan adamların bilgilerine ulaşmak çok kolay google dan arat hersey ortada yani
Herkes yalancı diye birşey yok
Siz iyisine denk gelmıssınız o zaman ne guzel.
Ama suankı zamanda kusura bakmayın bu tarz seyler guven vermiyor. Bu tarz seyler sans ısı bırazda.

Buluşmadan önce seks amaçlıysa buluşmayalım demişsin
Adam niye arasın ?
Senin yerinde kim olsa adam öyle davranırdı
Sana özel bir ilgisi olduğundan değil yani iki romantik hareket 2 güzel söz söylenince nasıl hemen beni kesin beğendi diyebiliyorsunuz ya

Çünkü beğenmeyeni de gördüm...erkekler beğenmeyince sağa sola bakmaya, telefonla oynamaya ve susmaya baslıyorlar kahve içerken ...beğenmediği halde sex için bile olsa rol yapan olmuyor cumku sex bile beğenmeden olmuo

Back
X