• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine anlaşılmaz işler

Eve davet olayı yani direkt...
Elimi öpmesi de ondandı herhalde sexe davet edilmeyince bitti galiba...Ama en başından soylemiştim amacın sadece sexse hiç başlama die
İşte net bir şekilde dile getirdiğiniz için, o da konuyu hiç açmamış olabilir. Bence sessiz kalın ve asla mesaj atmayın, o niyetini belli edecektir ya da gerçekten etkilendiyse sizin istediğiniz tarzda bir ilişki için yeniden iletişime geçecektir. Zaten istediğini elde edebilseydi, tüm cazibenizi yitirirdiniz, böyle iyi olmuş :)

Amerıkada doktora Yapmış, şuan yonetici pozisyonunda gayet yakısıklı biri fakat yıl olmus 2021 hala İnternetten kız tavlayacak kadar işsiz mi bu adam? Birincisi böyle vasıflara sahip bi erkeğin bu bayanda olabılır İnternetten birini bulmak ıcın zaman harcamaya, ugrasmaya vakti olur mu sızce? Bana hıc guven vermedi mantıklı da gelmedi..
2 cocuğu var dediniz evli mi bosanmısmı yazmama nedeni esınden kaynaklınıyor olmasın bence sen uzaklas bu adamdan sonu hüsran

Boşanmış oldugunu üstüne basa basa vurguladı, hatta kendi evi yakınlarına götürdü yemeğe ve karsıdan oturdugu binayı gösterdi...ne biliim artık yalan mı doğru mu...
O soruyu ben de sordum, oncelikle arkadas doat aradıgını soyleyince meden internet senin gibi birinin cevresinde erkekler de dahil dostları olmalı dedim ..yeni bir müdürlük kuruyormus ypgun calısıomus zaten 3 sene olmus bosanalı ve esas sebep cogunluk amerikada olması falan bpyle seyler dedi

USA’daki universite sayfasindan/mezunlardan bu bilgiyi teyit ettiniz mi? Ph.D’si olan biri icin sanaldan bulusmalar pek aklima yatmadi.

++++++
PhD bir insan evladı olarak bu yoruma %100 katılıyorum.

Adamın adını yazınca, ABDdeki okulundan bir şeyler çıkıyor mu konu sahibesi? Ya tezi mezun tezleri sayfasından çıkar gelir, ya hocanın sayfasında öğrencilerim bölümünden adı çıkar...

İşte net bir şekilde dile getirdiğiniz için, o da konuyu hiç açmamış olabilir. Bence sessiz kalın ve asla mesaj atmayın, o niyetini belli edecektir ya da gerçekten etkilendiyse sizin istediğiniz tarzda bir ilişki için yeniden iletişime geçecektir. Zaten istediğini elde edebilseydi, tüm cazibenizi yitirirdiniz, böyle iyi olmuş :)

Yok canım tabiki ilk gorusmede kimseyle bişi yaşayacak değilim..nedir kimin nesidir belli değil daha

Bu konuda linçlenecek ne var ki? Sadece seks yerine sex yazmanız biraz saçma. Bence adam Whatsapp’a girip öylesine bakıp tekrar uyumuş da olabilir. Benim öyle yaptığım çok oluyor. Son görülmeden ziyade fazla çevrimiçi yakaladınız mı, önemli olan o. Ve anlattığınız profilde bir adam bu konularda internete kalmaz gibi geliyor bana da. Bir şeyler eksik ya da yanlış olabilir.

Ben katılıyorum, bana da feyk geldi açıkçası🙄 Doktoralı, işi gücü sağlam birinin zaten internetten kadın/erkek aramaya işi olmaz (kendimden biliyorum🤭)
Böyle bir adamın kadın araması yerıne etrafındaki kadınlardan kacmaya fırsat arayan bir pozisyonda olması gerekiyor zaten
Baslı basına mantıksız kesınlıkle

++++++

Adamın adını yazınca, ABDdeki okulundan bir şeyler çıkıyor mu konu sahibesi? Ya tezi mezun tezleri sayfasından çıkar gelir, ya hocanın sayfasında öğrencilerim bölümünden adı çıkar...

Evet linkedin profilini otururken bana açtı ve orda tüm bilgileri vardı...anlattıklarıyla tutuyordu..şurda çalışıyorum diye seçmiş çalışmadıgı yeri seçemez zaten, okulları da yazmış...

Bu konuda linçlenecek ne var ki? Sadece seks yerine sex yazmanız biraz saçma. Bence adam Whatsapp’a girip öylesine bakıp tekrar uyumuş da olabilir. Benim öyle yaptığım çok oluyor. Son görülmeden ziyade fazla çevrimiçi yakaladınız mı, önemli olan o. Ve anlattığınız profilde bir adam bu konularda internete kalmaz gibi geliyor bana da. Bir şeyler eksik ya da yanlış olabilir.

Peki seks...oldu mu

Uyanmamış olabilir, sizi sıkmak istemiyor olabilir. Bence yazar. Ilk hareketi sizden bekliyor olabilir, yapışkan biri gibi gözükmeye icin

Bacım alıcı gibi durmamışsın ama netten tanıştığın adam ilk buluşmada seni evinden alabiliyor; belki sapık, belki takıntılı, belki manyak? Evini neden bilsin senin? İkinci olarak yeni tanıştığın ve hakkındaki bilgilerden emin olmadığın adamın arabasına binmişsin, bu da çok tehlikeli ve ilk buluşma için gereksiz olmuş.

İlk buluşmalarda çok büyük bir elektrik yoksa kahve içilir ve konu yemeğe pek gelmez, uzmanlar da bunu tavsiye eder genellikle. Bu çok katı bir kural değil ama yemeğe de evet demişsin. Muhtemelen gözündeki beğeniyi de fark etmiş adam. Tüm bu saydıklarım, ev adresi, arabasına binme vs adamdan hiç sakınmamışsın kendini. Belki çok beyefendi bir insandır bilemiyorum. Ama sapık olma ihtimalini eş geçecek kadar beğenmişsin ve tehlikeyi göz ardı etmişsin. En az 40 yaşlarında bu işlerin kurdu olmuş bir adam bunları anlamaz mı sanıyorsun? Senin beğendiğini ve hazır olduğunu hissetti ve ağırdan alıyor.

Valla adama beni alma gerek yok ben gelirim desem bana bu sefer kezban diyecektiniz kaç yaşındasın hala genç kız tribi komik derdiniz...belki adam da oyle derdi

Fark ettirmedim demişsiniz ama enerjinizi buradan dahi hissetmek mümkün. Robot değiliz, elbette beğendiğimiz insanla konuşmamız, beden dilimiz, bakışımız daha farklı olacaktır. Bunu karşı taraf da anlar, her ne kadar kontrol altında tuttuğumuzu düşünsek de.

Bence biraz geri planda kalın ve adamı biraz araştırın. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.

Ben katılıyorum, bana da feyk geldi açıkçası🙄 Doktoralı, işi gücü sağlam birinin zaten internetten kadın/erkek aramaya işi olmaz (kendimden biliyorum🤭)

++++++

Hayat Universitesi
En cok Sallanan Yalanlar Enstitusu
Kiz Dusurme ABD

Kiv Tavlamaya Giris-101’de tez yaziyor olabilir.

Boşanmış oldugunu üstüne basa basa vurguladı, hatta kendi evi yakınlarına götürdü yemeğe ve karsıdan oturdugu binayı gösterdi...ne biliim artık yalan mı doğru mu...
O soruyu ben de sordum, oncelikle arkadas doat aradıgını soyleyince meden internet senin gibi birinin cevresinde erkekler de dahil dostları olmalı dedim ..yeni bir müdürlük kuruyormus ypgun calısıomus zaten 3 sene olmus bosanalı ve esas sebep cogunluk amerikada olması falan bpyle seyler dedi
Canım dediğin gibi bence onun fikri başkaydı sendende en basında kararlılıkla bi hayır gelince bence geri çekildi. Şahsi fikrim yazmayacak
Ama bu adamında kendını anlattığı gıbı bırı oldugunu sanmıyorum hatta bosanmış oldugunada ihtimal vermiyorum ıyı bir arastır en azından için soğur

Valla adama beni alma gerek yok ben gelirim desem bana bu sefer kezban diyecektiniz...belki adam da oyle derdi
Derse desin. O Kezban diyecek diye bilmediğim etmediğim adamın arabasına niye bineceğim? Ben taksiyle gelirim deseydiniz niye size Kezban desin, kendi işini kendi gören, muhtaçlığı, kimseye mihneti olmayan bir kadın profili çizerdiniz. İyice tanıdıktan sonra alıp bırakması tabi ki hoş olur ama ilk buluşma için gereksiz bence tanımadığınız birimin arabasına binmek.

Neden beğenilip beğenilmediğiniz bu kadar önemli? Çok vurgu yapmışsınız da. Önemli olan sizin beğenmeniz. eğer adamı beğendiyseniz günaydın diye mesaj atabilirsiniz. Beğenmediyseniz siz de yazmayın daha. niye ilişkideki pasif tarafı seçersiniz ki ? ( zamanında ben de böyle pasif tarafta kaldım da ondan diyorum ah kafam ah. Şimdi ki aklım olsaydı keşke..)
+1

Fark ettirmedim demişsiniz ama enerjinizi buradan dahi hissetmek mümkün. Robot değiliz, elbette beğendiğimiz insanla konuşmamız, beden dilimiz, bakışımız daha farklı olacaktır. Bunu karşı taraf da anlar, her ne kadar kontrol altında tuttuğumuzu düşünsek de.

Bence biraz geri planda kalın ve adamı biraz araştırın. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.

Bi adamı beğeniosun, soruo zaten beğendin mi nası buldun, beğenmeni istio zaten..Boynuna atlamadım zaten oğlak burcuyum soguk bi yapım vardır başta, çok iatesem de ilk andan begendiğimi aşırı belli edemem...E uzun vakit geçirdim evet bu suçsa sohbet güzeldi, çalışma alanlarını falan anlattı, ilişkilerden evlilikten her seyden konustuk ettik...başka ne yapabilirdim ki...1 kahve içip hadi by mı deseydim

Otururken beraber baktık zaten tüm bilgileri çıkıyor

Bilemedim kız, kafamda oturmadı. Bu profilde adamların peşinde 87653345 kadın oluyor zaten, internetten bakmasına gerek kalmıyor genelde😁😁

Problemli bir tip olabilir, internetten her gün ayrı biriyle buluşan biri olabilir, başka şeyler olabilir... Ben olsam güvenemezdim🤯 Konuş bak yine de ama hemen güvenme.

Bi adamı beğeniosun, soruo zaten beğendin mi nası buldun, beğenmeni istio zaten..Boynuna atlamadım zaten oğlak burcuyum soguk bi yapım vardır başta, çok iatesem de ilk andan begendiğimi aşırı belli edemem...E uzun vakit geçirdim evet bu suçsa sohbet güzeldi, çalışma alanlarını falan anlattı, ilişkilerden evlilikten her seyden konustuk ettik...başka ne yapabilirdim ki...1 kahve içip hadi by mı deseydim

Yoo beğendiğini belli etmemek bence saçma asıl. Herkes ilk buluşmadan da olsa beğenildiğini hissetmek ister, yoksa neden devamı gelsin. Bir kahve içip hadi bye denebilirdi ama evet. Yani bir sonraki buluşma için yemek sözü verilebilirdi.

Back
X