- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Üniversitesi zaten belli yazıyorPhD yapti ise en az bir tane yayini olmak zorunda. Makalesinden bile hangi universitede PhD yaptigi ortaya cikar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversitesi zaten belli yazıyorPhD yapti ise en az bir tane yayini olmak zorunda. Makalesinden bile hangi universitede PhD yaptigi ortaya cikar.
Yanlış düşünüyorsun bence
Ben çok farklı insanlarla tanıştım netten kariyerinin zirvesinde her kadının ok diyebileceği tiplerdi
PhD yapti ise en az bir tane yayini olmak zorunda. Makalesinden bile hangi universitede PhD yaptigi ortaya cikar.
ben de çok param varmış gibi birikim sayfalarına bakıyordumBu arada ben byv için üye olmadıydım, fal topiği için üye olduydumO sıra yurtdışına kapak atmak istiyordum doktora için, ona sebep fal baktırıyordum. Kk maceram böyle başladı
![]()
En basiti burdan bende bircok kısıyle tanıştım, hatta WhatsApptan sosyal medyadan konusurum gercekten özel hayatımda olan bır cok arkadaslarımdan daha ıyı geldıler banaVakit konusunda kendimden örnek vereyim. Çok yoğun olduğum bir dönemde sosyal hayata vaktim olmamıştı ama birileriyle de tanışıp görüşmek istiyordum. Bu şekilde oturduğun yerden gördüğün insanlara iki sohbet edip sonrasında yüz yüze kahve içmek o şekilde tanımaya çalışmak, sosyal ortam yaratıp biriyle tanışmaktan daha kolay. Zira sosyalleşmeye çıktığım zaman (en azından ben) algılarımı açıp kiminle flört edebilirim diye bakınmıyorum. Böyle olması için sosyalleşmek için çok sık harcayacağım bir vaktim olmalı.
Belki phd li değilim ama biz de çok yoğunduk kendi çapımızda ortalama üstü bir statüdeydikAynı şekilde uygulamadan tanışıp görüştüğüm kişiler de öyleydi. Bir basketçiyle bile çıkmışlığım var. O da belki phd li değil ama kadınların hayallerini süsleyen biriydi. Benim bir sporcuyla sosyal ortamda tanışmam için sürekli maçlara gidiyor olmam veya bir şekilde ortak bir arkadaşım olması gerekirdi. E bu da yoğunken yapamayacağım bir şey.
Amerıkada doktora Yapmış, şuan yonetici pozisyonunda gayet yakısıklı biri fakat yıl olmus 2021 hala İnternetten kız tavlayacak kadar işsiz mi bu adam? Birincisi böyle vasıflara sahip bi erkeğin bu bayanda olabılır İnternetten birini bulmak ıcın zaman harcamaya, ugrasmaya vakti olur mu sızce? Bana hıc guven vermedi mantıklı da gelmedi..
2 cocuğu var dediniz evli mi bosanmısmı yazmama nedeni esınden kaynaklınıyor olmasın bence sen uzaklas bu adamdan sonu hüsran
Yoo bir erkek çok hoşlanmasa da bir kadınla yatabilirÇünkü beğenmeyeni de gördüm...erkekler beğenmeyince sağa sola bakmaya, telefonla oynamaya ve susmaya baslıyorlar kahve içerken ...beğenmediği halde sex için bile olsa rol yapan olmuyor cumku sex bile beğenmeden olmuo
Buluşmadan önce seks amaçlıysa buluşmayalım demişsin
Adam niye arasın ?
Canım ılk yazdığım da boyle tepki vermemiştin?Niye vakti olmasın ki kariyerli diye biri olmayacak mı hayatında? Ben de kariyerliyim sonucta ama ben de netten bakınıorum arada panedemide kimseyle tanısamadık sonucta
Yoo bir erkek çok hoşlanmasa da bir kadınla yatabilir
Erkek beyni öyle çalışmaz
Gideri var derler yani minumum hoşlanma yeterli
Bizim gibi işine gücüne bilmem nesine bakmazlar
Adam zaten uğraşmış yok yemeye gidelim yok şuraya buraya günün sonunu yatakda bitirmek istemiş sen oralı olmayınca da eve döndükten sonra çekmiş kendini
Sen bir erkeğe seks amaçlıysan buluşmayalım demişsin kim seks amaçlıyım der ki canım sen kaç yaşındasın?
Çok rahat çok dürüst olucak ki bunu sana itiraf edecek
Hehe tamam der bir iki zorlar olursa olur olmazsa başkasına yazar
Zaten vardır listesinde 4-5 kişi
Bu adam yine seni arar bence yine yoklar sen yanaşmazsan da çeker gider
Böyle şeylere takılma
Eşim de beni hemen aramamıştı. Bana normal geldi.
Yani byv yorumcuları genel olarak bir şey beğenmiyoramma bu konuda haklılar. Kamu spotu olarak sanaldan tanıştığınız kişilere ev, iş adresinizi vermeyin asla. Karşı taraf sapık olabilir, manyak olabilir başınıza musallat olur kurtulamazsınız. Maalesef Türkiye kadına şiddetin olduğu bir ülke. Okumuş adam, işi gücü var falan da demeyin pekala eğitimli biri de kadınlara şiddet uygulayabilir
Genel olarak sanal olsun olmasın dikkatli olmakta fayda var.
Bu arada ben byv için üye olmadıydım, fal topiği için üye olduydumO sıra yurtdışına kapak atmak istiyordum doktora için, ona sebep fal baktırıyordum. Kk maceram böyle başladı
![]()
Çevresindekilerle istedikleri gibi takılanıyorlar çünkü o yüzden net olayına giriyorlar
İş arkadaşı falan olunca çıkıp ayrılınca sıkıntı oluyor kadınlar yapışıyor türlü iftiralar atıyor falan demişti benim görüştüğüm biri
Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden mezun bu adam
Aptal bir kadın değilim bütün dünyayı gezdim yalan söyleyip söylemediğini bilirim bir adamın
Zaten nette her yerde bilgileri var
İyi okullardan mezun işinde başarılı kariyeri iyi olan adamların bilgilerine ulaşmak çok kolay google dan arat hersey ortada yani
Herkes yalancı diye birşey yok
Bu arada erkeklerın beyni farklı çalisiyor. Yukarıda da bır arkadas daha belırtmıstı bunuda göz önüne al lütfenNiye vakti olmasın ki kariyerli diye biri olmayacak mı hayatında? Ben de kariyerliyim sonucta ama ben de netten bakınıorum arada panedemide kimseyle tanısamadık sonucta
Üfff niye aramıyor o zaman madem çok beğendi seniGünün sonunu yatakta bitirmek istediğine dair bişi üma bile etmedi ki oralı olmamış olayım...Yemeğe götürmesi, sex için uğraşmış mı demek oluyor her erkek için acab??
Sana o kdr cok katılıyorum ki. Benımde anlatmak istediğim tam olarak buydu ama farklı anlasıldı galıba. Bırz mantıklı dusunmek gerekıyor cıddenŞöyle diyeyim benim okul arkadaşım gayet başarılı bir adam, şirketi var bolca parası var. Boşanmış, 2 çocuklu, 40yaş civarı. Bütün kadınlar peşinde koşuyor, o da peşinen ciddi ilişki istemediğini söylüyor buna rağmen kadınlar koşmaya devam.. Kadınlar köpekbalığı gibi paranın kokusunu alınca üşüşüyorBöyle adamlar 10 çocuğu varsa da boş kalmaz, takılmalık arıyorsa bile etrafında mutlaka oluyor
![]()
O zaman neden buluşsun?