Yine başladı hanımefendi ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınvalidem sürekli eşimden para istiyor . Kendisi daha 40 yaşında eşinden boşanmş 3 tane 20 yaşından büyük oğlu var 3ü de okumamış çocukluğundan beri çalışıp kayınvalideme bakıyolar . Eşim en büyükleri . Biz evlenmeden öncede eve eşim bakıyordu zar zor para biriktirtiyordum evlenmemiz için . Evliliğiimizin daha 1 senesi . ilk 5 ay sürekli onlara para verdği içn çok kavga ettik . onlarla ortak iş yapmaya kalktı beni dinlemedi eşim sonra suçlu eşim çktı 2 milyarda öyle ödedik . neyse kirasına alışverişine herşeyini biz yaptık harçlıkda veriyorduk her ay sigarasındanda eksik olmaz hanımefendi . sonra benim bileziklerimle eşim iş açtı . kredide çektik en düşük modelden şahin doğan alıp satmaya bşladı dükkanda açtık . kardeşide yannda çalışıyo ek işlerde yapıyolar . Araba alp satıyo tmm iyi geçiniyoruz ama öle zengin gibi yaşayamıyoruz orta halliyiz bizim evimizde kira . neyse biara artık eşim akıllandı hatalarını anladı ortak iş yapınca olmadığını anladı para konusundada annesi nankörlük yaptı o kdr verdik ettik ilk zamanlar kazandığı tüm parayı verdi etti bi hata yaptı onların 2 milyarını batırdı diye eşim suçlu oldu ki 2 milyarın mislini aylık onlara bakarak veriyorduk zorunda gibi . neyse eşim dedi kimsede paramz kalmasın . 2 milyarıda ödedik hemde 50 milyar borcumuz varken bankaya .
bir sürü olaylar oldu . Ortanca kardeşi babasının aldığı arabayla kaza yaptı diye eşimden yeni araba parası istedi babası arayıp kfürler etti . sanki biz kaza yaptk . sonra babası eşimden bende para yok kardeşine 3 milyar ver dedi bizdede yoktu ve vermediğimz için düşman oldular . bende para yok diyen baba ortanca kardeşine 25 milyarlık araba aldı . Ortanca kardeşide eşime özenip araba alıp satma işini yapmaya çalışıp o babasının aldığı arabayı satıp o parayıda batırdı .(eşimle knşmuyolar ) Neyse bir süredir para vermiyodk kirayı ödemiyoduk onlaırn . Ama annesi yine sürekli her gittiğimzde sigara parasını alıyodu eşimden . Şimdi yine ortanca işten çkmş . Parasız kaldı . Aşkımm ben pantolonda ayakkabıda montta istiyorum harçlığımda yok filan demeeye başladı . Daha evimiz yok . eşim arsa alırım yaparmm diyo ( ben öle altılı üstlü asla evde oturmam ) . Aşkmm banada bi tane yaparsn demi ev diyo . Eşim kardeşine yannda çalştığı için 1500 maaş verio . çocukda parayı tamamıyla annesine verdiği için eşimde o paradan 200 tl ayırıp kardeşine ayrı veriyo . Çünkü annemin düşüneceği yok diyo . Çocukları çalışıyo. tüm parayı alıııp harçlık vermiyo . Bi kere bile bişiye ihtiyacın var mı da demiyo . Bıktım ben artık bu huyundan . Biz de kirada oturuyoruz . Bir sürüde borcumuz var sattığımız araba paralarıyla her ay kredi ödüyoruz . 2 tane ayrı kredimiz var . 20 şer den . + ev kirası alışverişi var .. + kardeşinede maaş veriyo 1500 . hergn yemek yol parası harçlığı gezmesi ayrı . Ayrıca arabamz var kardeşi arabayla çalışmak zorunda arabada o yzden sürekli onda akşam işi bitsede getirmiyo başkası olsa mecbur getirirdi ama kardeşi diye hadi diyoruz kalsın kendi arabamızada binemiyoruz bir sürü iş . Yinede insanlara yaranamıyoruz . Yine başladı aşkım para ver demeye daha 3 4 ay durmuştu . Yetti artık bu kadının bu para şeyi ya . Gidiyo çalışıyıo 2 gün sonra işten çıkıyo . Sürekli benim eşimden bekliyo . Bıktım artık .

Allah kolaylık versin . Paraları napiyor kayinnaniz merak ettim

eve yiyecek içecek alıyo . Sağolsun kendileri avondan 60 70 tl ye parfüm alıyo elinde durmuyo ama hemen harcıyo .
Zaten günde 1 paket sigara içiyo 7 tl desen haftada 49 ayda 210 tl sigara parası öteki 2 oğluda içiyo ayşık 630 tl onların sigara parası o da yetmezmiş gibi eşimin amcası karısını evden atmş . çocğuyla geldiler gitcek yerleri yok diye onlarda kalıyolar . o kadnda sigara içiyoo . onlarada arada veriyoz para

Yorumsuz kaldı . Muhtaca. Yardım edin kendinizi zorlamadan . Keşke şehir dışına çıkıp orada iş kursaydiniz sizin için daha iyi olur

Yorumsuz kaldı . Muhtaca. Yardım edin kendinizi zorlamadan . Keşke şehir dışına çıkıp orada iş kursaydiniz sizin için daha iyi olur

işimiz burda . evlenmeden önce olan iişlere de devam ediyordu eşim mecbur burda kurdk zaten benim ailemde bu şehirde eşimin aileside o yüzden başka şehire gitmedik

işimiz burda . evlenmeden önce olan iişlere de devam ediyordu eşim mecbur burda kurdk zaten benim ailemde bu şehirde eşimin aileside o yüzden başka şehire gitmedik

Anladım ben sizide böyle nereye kadar . Allah yardımcınız olsun. Ama kenariya. Birikim yapmaya çalışın siz

sigarayada zam gelmis:)siz milletin sigarasina calisiyorsunuz anladigim kadariyla

Okurken fenalik gecirdim, siz nasil dayaniyorsunuz? Bence hemen duzenli bir borca girin. Ev kredisi filan gibi. Kayinvalide para istediginde vermemek icin bir sebebiniz olur.

Ama asil garanti cozum yasadiginiz sehirden uzaklasmak. Esimin isi burada yazmissiniz. Iyi guzel de is var huzur yok para yok. Gidin baska bir sehirde sifirdan baslayin. Az kazanirsiniz ama kazandiginizi kendiniz yersiniz.

eşim asla kabul etmez zaten başka şehire gitme düşüncemiz yok ikimiznde ailesi burda . başka şehirde kimsemiz yok . 2 ayrı ek iş yapıyo eşim oralardanda 3500 tl geliyo ayrı olarak . dükkanda ayrı açtk . zaten kredi borcuumuz çok her ay düzenli ona ödüyoruz . şimdi öle kiralarını ödemiyoruz Allah'tan ama bu kadının bu huyu beni deli ediyo . neymiş efendim pantolonmş ayakkabıymş montmuş . geçen senede yeni koltuk takıımı istiyorduu ama alamadı haha almadık .. işimiz yok ona koltuk takımı alcaz .

Siz o zaman esinizin eline para gectikce az cok demeden dolar veya altin yapin. Yani parayai bozdurulmasi zor bir hale cevirin. Isin icinde kiskanclik da var bence. Kaynananiz "gelin yiyecegine ben yiyeyim oglusumun kazandigi paralari" mantigiyla hareket ediyor.

yok ya direk para manyağı hiçbişy düşnmeden istyo . öyle kötü bi kadn değil sadece para yönnden fena . altın yeni yapmaya başladık her araba saattığımzda 2 çeğrek atıyoruz . Bi de uzata uzata aşkm demesi beni çıldırtıyo .

Onu yazmayi unutmusum. Midem kalkti valla. Bir annenin evladina hitap ederken kullanabilecegi o kadar isim varken neden askim der ki? Esiniz annesine nasil hitap ediyor? O da askim diyorsa dusup bayilirim bir kosede.

Okurken beni bile çıldırttı.
Allah yardimciniz olsun valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…