- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Allah kolaylık versin . Paraları napiyor kayinnaniz merak ettim
Aşkım dediği ağzına geriden öne doğru atlayıp bi makas alırdım
eve yiyecek içecek alıyo . Sağolsun kendileri avondan 60 70 tl ye parfüm alıyoelinde durmuyo ama hemen harcıyo .
Zaten günde 1 paket sigara içiyo 7 tl desen haftada 49 ayda 120 tl sigara parası öteki 2 oğluda içiyo ayşık 360 tl onların sigara parası o da yetmezmiş gibi eşimin amcası karısını evden atmş . çocğuyla geldiler gitcek yerleri yok diye onlarda kalıyolar . o kadnda sigara içiyoo . onlarada arada veriyoz para
Yorumsuz kaldı . Muhtaca. Yardım edin kendinizi zorlamadan . Keşke şehir dışına çıkıp orada iş kursaydiniz sizin için daha iyi olur
işimiz burda . evlenmeden önce olan iişlere de devam ediyordu eşim mecbur burda kurdk zaten benim ailemde bu şehirde eşimin aileside o yüzden başka şehire gitmedik
sigarayada zam gelmis:)siz milletin sigarasina calisiyorsunuz anladigim kadariyla
Okurken fenalik gecirdim, siz nasil dayaniyorsunuz? Bence hemen duzenli bir borca girin. Ev kredisi filan gibi. Kayinvalide para istediginde vermemek icin bir sebebiniz olur.
Ama asil garanti cozum yasadiginiz sehirden uzaklasmak. Esimin isi burada yazmissiniz. Iyi guzel de is var huzur yok para yok. Gidin baska bir sehirde sifirdan baslayin. Az kazanirsiniz ama kazandiginizi kendiniz yersiniz.
eşim asla kabul etmez zaten başka şehire gitme düşüncemiz yok ikimiznde ailesi burda . başka şehirde kimsemiz yok . 2 ayrı ek iş yapıyo eşim oralardanda 3500 tl geliyo ayrı olarak . dükkanda ayrı açtk . zaten kredi borcuumuz çok her ay düzenli ona ödüyoruz . şimdi öle kiralarını ödemiyoruz Allah'tan ama bu kadının bu huyu beni deli ediyo . neymiş efendim pantolonmş ayakkabıymş montmuş . geçen senede yeni koltuk takıımı istiyorduu ama alamadı haha almadık .. işimiz yok ona koltuk takımı alcaz .
Siz o zaman esinizin eline para gectikce az cok demeden dolar veya altin yapin. Yani parayai bozdurulmasi zor bir hale cevirin. Isin icinde kiskanclik da var bence. Kaynananiz "gelin yiyecegine ben yiyeyim oglusumun kazandigi paralari" mantigiyla hareket ediyor.
yok ya direk para manyağı hiçbişy düşnmeden istyo . öyle kötü bi kadn değil sadece para yönnden fena . altın yeni yapmaya başladık her araba saattığımzda 2 çeğrek atıyoruz . Bi de uzata uzata aşkm demesi beni çıldırtıyo .
yok ya direk para manyağı hiçbişy düşnmeden istyo . öyle kötü bi kadn değil sadece para yönnden fena . altın yeni yapmaya başladık her araba saattığımzda 2 çeğrek atıyoruz . Bi de uzata uzata aşkm demesi beni çıldırtıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?