Yine başladı hanımefendi ..

Çözüm çok basit onlara verecek para bırakma kocanda.
Git alışveriş yap 5 liralık aldiysan 10 de 5 lirayı sakla. İndirimden aldiysan söyleme parayı sakla zor gunler için bu ne böyle canım.

Şöyle yapsanız, kirayı siz ödeyin, ödem üzere söyledikleri faturaları siz ödeyin, mutfak alışverişini siz yapın ve cüzi bir harçlık verin. Kısaca ellerine pars verip çar çur etmelerini engelleyin. İkinci çözüm, bunu annem de yapıyor, eşinden gizli para biriktir. Yoksa bütün geliriniz kayın ailenin sigara parası olarak çar çur olacak.

Bu kadar paralar dönüyor hala kiradami oturuyo kayinvalidenler.3 tane erkek var diosunuz adam gibi calisip kredi cekip bi ev alamiyolarmi.yarin bigun evlenseler bunlarda abi para diye kapıya gelirler.zaten evlenmesinlerde boyle tembellik ve akilsizlikla.evlenecegi kizlarada yazik olurlar .böyle yoklugun icine sokmasinlar .otursunlar evlerinde sevgili annelerine baksinlar.sizinde allah yardimciniz olsun .100 tane eviniz olsada ayni binada yinede yakin oturmayin.kan emici gibi bunlar uzak durun

O degil de 40 yasinda kaynananiz var yani? Vay anasini ya 15 yasinda felan mi dogurmus boyle ilginc geliyor valla. Cok genc kaynana be. Gerci benim kizkardesimin gorumcesi de gecen oglunu everdi. Kadinin bi de cocugu var 4 yasinda.

Konunuzla alakasiz oldu kusura bakmayin..

Herkes aynı amaçla çocuk sahibi olmuyor..Kvniz çocuğu yatırım aracı olarak yapmış.
Aynen benim teyzemin boşanma sebebi bu, kayınbabası 2 oğlum var eşşek gibi bana bakacaklar diyordu ve Ada'm daha 50 yaşındaydı, bundan kurtuluş yok bu insanlar böyle değişmezler teyzem boşandı kurtuldu evine bereket geldi

Bu arada 40 yasinda degildir o
Kaynanalarin genel tribi, neredeyse gelinleriyle yasit olacak kadar kucuk soylerler yaslarini hepsi yalan dolan naapmis 3yasinda mi evlenmis?
Genc soylemeyi biliyor yasini madem oyle gitsin calissin

Ya okurken içim sisti bu nasıl kadındır.Allah sabir versin canim ya malasef ki var böyle kadınlar kesinlikle seni kıskanıyor aşkım ne ya ama ben eşinde buluyorum sucu araya perde koysa boyle olmaz.Arkadaşların dediklerine katılıyorum git alışverişini yap kendine ayır evin ihtiyacını kendin yap bir miktar kenara koyarsin her araba satışında bir cumhuriyet yapıp koy.Allah eşinin gözündeki perdeyi indirdin.Kaynanida Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…