süpersin canım ya:))
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...em-kina-gecesine-gelmezse-5.html#post20921234
bunu gördüm ya arkadaşlar ben artık birşey demiyorum:)
ben sen gittikten sonra inceledim burayı niyalcim.ama farkettiysen ilk mesajı silmiş ama foyası çoktan ortaya çıktı.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...arimiz-ilgili-guzel-anlarimizi-paylassak.html
niyalcim b unu gördün mü tatlım
oh çok güzel olmuş,o kadar yıl kahrını çeken anne babasını da bi zahmet gidecekleri yere kadar götürüversin eşiniz. hem sizi çağırmamışlarki oğullarını çağırmışlar size ne oluyor anlamıyorum...yorulan eşiniz giden eşiniz ona bide siz dırdır edip yoruyosunuz.
tabiki bırakacak deyim yerindeyse .... gibi bırakacak,ailesinin hizmetine koşacak, iyi bari evlendi diye hiç yapmasın hizmetlerini.bu ülkenin dolmuşu otobüsü varsa siz biniverin bi zahmet,siz şu genç yaşınızda arabayla gezerken 60-70 yaşındaki insanlara otobüse binsinler diyosunuz.
oh valla eşiniz çok güzel yapmış.ben sevindim.
bak arkadaşım kimse kimseye tabiki oh olsun demez yargılamaya da hakkı yok ama siz bi topik açtınız bizde konu hakkında fikirlerimizi yazıyoruz ayrıca arkadaşı neden desteklediğimi az çok anlamışındır mesajlarda ama her insan bir değil senin annen baban öyle düşünebilir eşinin annesi babası daha farklı yada daha kaprisli olabilir peki demek istediğim bu yaşa getiren insanlar için bu kadarı yorgunluk mu sizce yada sorun yaratıcak bi konumu artık onları siz idare ediceksiniz yaş ilerledikçe siz olgunlaşıcak onlarsa çocuklaşıcak arkadaşım siz kendi anneniz babanız bunu istese böyle mi düşünüceksiniz onlarıda lütfen kendi anneniz babanız gibi görün inanın o zaman yaptığınız herşeyi eziyet değilde seve seve yapıcaksınız onları mutlu edince siz daha çok mutlu olucaksınız neyse bu benim fikrim ......
dert ettiğin şeye bak...gerçekten durduk yere dert aramak bu olsa gerek.
Ya o çocuğu bu yaşa getiren o insanlar,istediği yere bırakır ne otobüsü...
Çok bencilce bir yaklaşım olmuş,kusura bakma ama,he birde yorum yapanlara inşallah aynısı başına gelsin diyerek çok ayıp etmişsiniz,bilmiyorum çocuğunuz var mı ama aynı şeyi yarın siz yaşasanız,çok şey mi istemiş olursunuz evladınızdan acaba.biraz empati....Saçma sapan vesvese bu yaptığınız..hiç kusura bakmayın..Çok saçma ve yersiz...
benimde kayınvalidemi eşim heryere taşır,afadersin eşşek gibi de taşıyacak çünkü o evladı onun..beni sevsin sevmesin, ben onu seveyim sevmeyim,annesine yapacağı herşey beni gururlandırır,rahatsız etmez...etmemeli...
şimdi kızacaksın bana belki,kızma sadece empati kur...
oh çok güzel olmuş,o kadar yıl kahrını çeken anne babasını da bi zahmet gidecekleri yere kadar götürüversin eşiniz. hem sizi çağırmamışlarki oğullarını çağırmışlar size ne oluyor anlamıyorum...yorulan eşiniz giden eşiniz ona bide siz dırdır edip yoruyosunuz.
tabiki bırakacak deyim yerindeyse .... gibi bırakacak,ailesinin hizmetine koşacak, iyi bari evlendi diye hiç yapmasın hizmetlerini.bu ülkenin dolmuşu otobüsü varsa siz biniverin bi zahmet,siz şu genç yaşınızda arabayla gezerken 60-70 yaşındaki insanlara otobüse binsinler diyosunuz.
oh valla eşiniz çok güzel yapmış.ben sevindim.
Eee niyal bugün kayınvalideni kayınbabanı nereye götüyorsunuz ?
bugünde bir yere gitmesi lazım .Size kolay gelsin
Allah başka dert vermesin diyorum...
Bunu sorun yapmayın bence...
Ne güzel bi yuvanız var..Kayınvalidenizi sevdiğinizi,iyi biri olduğunu yazmışsınız..ne hoş..
Çift arabaya sahip olucak kadar maddi durumunuz yerinde..
Siz bile kendinizi değiştiremiyorsunuz,anne-baba nasıl değiştirsin?
Hoşlarına gidiyo demekki oğlullarının sağa sola götürmesi..
Belkide gururlanıyolardır ele güne karşı "bakın aslan gibi oğlum var arkamda" gibilerinden..
Götürdün getirdin,hep sen götürüyosun,şoförümüsün tarzında sorun olmasın eşinizle aranızda..
Genç de olsalar anne-baba..
Size karşı bi edepsizlikleri,dışlama durumları,eziyetleri var mı?
Fitneci fesat insanlar mı?
Sürekli sizi aşağılayıp hakaret mi ediyolar?
Cevaplarınız "hayır" ise,varsın eşiniz anne-babasının şoförü olsun ama ağzınızın tadı bu sebepten bozulmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?