yine başroldeler!

canım konunu yeni okudum.
birikmişler sonucu bu şekilde olduğunu okuyunca anladım bir kere iki kere birşey olsa bende anlarımda sürekli çağırdıkları zaman heleki eşin yorgunum demesine rağmen çağırıyorsa alışmış kayın validen bu duruma Bence bundan sonra aradığı zaman tavrını koy kayınvalidene anne sürekli ben sizi biryerlere getirip götüremem benimde sonuçta bir hayatım var de ama bunu tatlı bir dille alttan alttan söyle

canım burda bu konuyu bu şekilde açarsan kk kadınlan acıamsız yorumları ile karşılaşırsın ilk önce buraya açıklamalarını yazman laızm mesala daha öncesinde neler yaşadığını öğlende senin götürüp kayınvalideni gezmeye bırkatığını işte hergün sizden bu tür istekleri olduğunu vb... ama bu şekilde açıklama çok yapamdan yazarsan sen kötü olursun canım burda tecrübe konuşuyor bende aynı hataya düşmüştüm zamanında neler yaşadığını sen biliyorsun sanırım evdesin ve araban var kayınvaliden senle gezmelere gitmek isticek senin bırakmanı isticek isterde herkez ister bende evde olsaydım benimkide köye götür derdi gezmeye götür derdi bende sıkılırdım bu durumda sana hak verdiğim yönlerinde var ama bence eşine söylenme bırak eşin eziyeti çekiyor anası babası katlansın götürecekte keyfi içinde hastalık içinde onca büyütmüşler etmişler ama sen bu durumdan rahatsız olabilrisin sürekli sürekli hak veririm ama dediğim gibi eşine söylenme derim ben

mesala benim eşimde sürekli götürür getirir aynen düğüne köye vb... ama birkere ağzımdan laf çıkmadı bu konuda banane beni ilgilendirmez annesi ablası teyzesi kimi nereye götürmek bırakmak istiyorsa bıraksın benim için tınnnnn ama benim eşim 1200 km gelen ailem için yok neden sabah erken inecek daha geç gelseydi bi hafta sonum var ben uyucaktım da diye bana söylenip ama kendi ailesi ve arkadaşalrı için pazar pazar sabahın 8 inde kalkıp gider ama bana gelince söylenirse işte ozaman olay çıkartırım çıkarttım da şimdi eşim daha dikkatli olmaya çalışıyor..........

Eee niyal bugün kayınvalideni kayınbabanı nereye götüyorsunuz ?

bugünde bir yere gitmesi lazım .Size kolay gelsin

anne baba baştacı kabul ediyorum ama onlarında biraz ince düşünmesi gerek bence.her düğüne çarşıya pazara komşuya gezmeye oğlumun işi var mı yorgun mu değil mi başka planları var mı diye düşünmeden sürekli bu tür isteklerde bulunuyorlarsa benim de hoşuma gitmez açıkcası.sağlık sorunu vardır acil bir durum olur çağırır anlarım ama heryere evladına getir götür demek bana bencilce geliyor.sizi anlıyorum ama bu konuda yinede eşinizle didişmeyin güzellikle de orta yol bulunabilir bence:97:

Ay yine konu sahıbını sınırlendırmek ıcın burdasınız oyle degılmı

Bende konu sahibine hak verdim.. Annesi babası yaşlı insanlar değilmiş kendileride gidebilirlerdi. Ayrıca bu gidişin birde dönüşü var o zaman nasıl dönebildiler.. Gezmeye cok meraklıysa alsın kendine araba gezsin.. Arada sırada olur tabi ama sürekli özel şöfor muhabbeti dönüyorsa bende olsan kızardım eşime..

empati yapin kendi aileniz istese bunu götürmeyeckmisiniz
binin otobüse otbüsmü yok diyceksiniz!!
ben annemi götürürdüm yani sahsen
esiminde götürmesinde bi sakinca görmezdim
sizin esiniz olabilir ama onlarda annesiyle babasi yani

dert ettiğin şeye bak...gerçekten durduk yere dert aramak bu olsa gerek.
Ya o çocuğu bu yaşa getiren o insanlar,istediği yere bırakır ne otobüsü...
Çok bencilce bir yaklaşım olmuş,kusura bakma ama,he birde yorum yapanlara inşallah aynısı başına gelsin diyerek çok ayıp etmişsiniz,bilmiyorum çocuğunuz var mı ama aynı şeyi yarın siz yaşasanız,çok şey mi istemiş olursunuz evladınızdan acaba.biraz empati....Saçma sapan vesvese bu yaptığınız..hiç kusura bakmayın..Çok saçma ve yersiz...

benimde kayınvalidemi eşim heryere taşır,afadersin eşşek gibi de taşıyacak çünkü o evladı onun..beni sevsin sevmesin, ben onu seveyim sevmeyim,annesine yapacağı herşey beni gururlandırır,rahatsız etmez...etmemeli...

şimdi kızacaksın bana belki,kızma sadece empati kur...

Son düzenleme:

size katılıyorum arkadaşında bu görüşlerinize katılması için evliliğinin biraz daha oturması ve yaşının 28lein üstüne çıkması gerekiyor anlayış,olgunluk ve bu tarz küçücük meseleri büyütmemek zamanla olacak birşey .konu sahibine hak verenlerin yaşının ufak olduğunu düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyenlerinde 28 üstü olduğunu düşünüyorum bende 28 üstü gurubundanım..sevgiyle mutluluk ve huzurla kalın..

Bende size katılıyorum.Güzel bir yorum olmuş.

guniz hanım sizin cevaplarınızda tespitleriniz çok güzel ama söyleyiş tarzınızın kıırıcı olduğunu düşünüyorum ama çok dobra olduğunuz içinde sizi seviyorum mesajlarınızı okurken beni gülümstiyorsunuz

Allah başka dert vermesin diyorum...
Bunu sorun yapmayın bence...
Ne güzel bi yuvanız var..Kayınvalidenizi sevdiğinizi,iyi biri olduğunu yazmışsınız..ne hoş..
Çift arabaya sahip olucak kadar maddi durumunuz yerinde..
Siz bile kendinizi değiştiremiyorsunuz,anne-baba nasıl değiştirsin?
Hoşlarına gidiyo demekki oğlullarının sağa sola götürmesi..
Belkide gururlanıyolardır ele güne karşı "bakın aslan gibi oğlum var arkamda" gibilerinden..
Götürdün getirdin,hep sen götürüyosun,şoförümüsün tarzında sorun olmasın eşinizle aranızda..
Genç de olsalar anne-baba..
Size karşı bi edepsizlikleri,dışlama durumları,eziyetleri var mı?
Fitneci fesat insanlar mı?
Sürekli sizi aşağılayıp hakaret mi ediyolar?
Cevaplarınız "hayır" ise,varsın eşiniz anne-babasının şoförü olsun ama ağzınızın tadı bu sebepten bozulmasın..

Sevgili niyal, Allah tamamına erdirsin, çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Benim özellikle kayınpederim çocuklarına yük olmamak için azami çaba gösterir, otobüse metrobüse binmekten çekinmez gece yarısı bile olsa.. nişanlıyken bile eşimin arabasını sahiplendiğini görmedim.. eşim çok yoğun çalışıyor çok yoruluyor.. babası ona hiç kıyamaz.. çoğu zaman ben eşimi zorluyorum hadi bırakalım diyorum ben de gelirim seninle dönüşte sıkılmazsın filan diyorum da kayınpederim yine de ikna olmuyor.. kayınvalidem haklı olarak k.pederimin bu inadına sinir oluyor:))

ama önemli ayrıntılar var tabi ki.. bu sürekli tekrarlanmıyor, suistimal edilmiyoruz..belki de bu yüzden ben daha çok gönüllü oluyorum:))ama en önemlisi ben hamile değilim:)) sizi anlıyorum.. zaten dünkü gibi öfkeli değilsiniz..

Eee niyal bugün kayınvalideni kayınbabanı nereye götüyorsunuz ?

bugünde bir yere gitmesi lazım .Size kolay gelsin

ay açıkcasını söyleyim bugün eşim ewde yok görümcem gelecek (yaşı 19) ben ewe geçiyorum yenge beni gelip alırsın dedi birazdan gidip alıcam:))

Aynen...
Aslında hoş değil oğullarını böyle şoför gibi kullanmaları, ama bundan sorun çıkarıp eşle tartışmaya gerek yok. Eşin ağzı dili vardır yorgunum anne götüremem bu akşam diyebilir ama diyemiyorlar kendim de yaşadım. Hatta bizim araba kapının önünde dururdu, misafirleri gidip gelirdi en ufak bir şeyde keşke sen kullanmayı bilseydin götürürdün falan derdi, içimden iyiki sürmeyi bilmiyorum diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…