yine başroldeler!

Valla aynen .
Hani götürülür tabii baş üstüne . Benim annem de olsa olurda kayınvalidemde olsa götürürüm.
Ama bi yere kadar ya . O kadar emek vermiş olucam evi hazırlicam yemek yapıcam daha bide işten gelmişiiimm..
Üstelik hamileyim.
Tak telefon artık saat kaçsa biz düğüne gidicez gel götür . Oldu .
Yani bu özel hayata müdehale olmuyor mu ?.
Benzin parasına filan girmiycem hani . Nedir ki para gönüller hoş olsun derim ama benimkide biraz hoş olsun .
Konu sahibinin bu kadar üstüne gidilmesi yanlış geldi bana .. Hiç bir şey değilse o hamile şu an .

hamileliğin son zmanlarında bunları fazla kafana takma ama sen yinede taksi numaraları fln topla belki senin sancın tuttuğunda kocan yine düğün gezmelerinde olur...
burdaki tepkilerde seni etkilemesin .......herkez kendi gözünden değerlendiriyor....eminim bi çok sefer olmasa seni etkilemezdi hem eşini hem seni çiçek taksiyi arar gibi hadi demeleri kötü ama napcaksın ...normalde hayatının hiçbi köşesine koymacağın insanlara gülümsemek ve onlarlar akraba ilişkisi kurmak....işte bu evliliğin en kötü yanııı.....yapacak bişi yok.....

Seni anlayabilyorum,sende esin isten yorgun argin gelmis yanida olsun istiyorsun birde karnin burnunda ama onlarda anne baba iste ne yapacan,,,fakat lütfen esine fazla yüklenme bence,ne yapsin o da hayir diyemiyor. durumu sakince cözmeye calis esinle,ailesine desin mesela anne baba anlayin bazen cok yorgun oluyorum...

ya herhalde aileside zaten kötü niyetle yapmiyordur böyle,gönlünü ferah tutmaya calis.

Kesinlikle katiliyorum
Neymis dogurmus buyutmus tamam anne babada kendileri dogurmuslar elbette bakicaklar bakmalari luks mu yani
Hastalik olsa birlikte gidilicek olsa alsinlar ama aksama kadar yorgun oglunu ayagina cagirmak mi haklilik birakin allah askina

kızlar akşam oğlum işten gelse onu çağırmam şöför gibi hadi tatil günü falan olabilir ...:86:

Sizden farkli dusundugu icin mutlu olmamasini diliyosunuz hem de hamile bir kadina. Herkes fikrini beyan etmekte ozgurdur ama uslubuyla...Nedir bu gerginlik anlamadim!!

ya canım teşekkür ederim çok sağol yorumun için:) ve çok haklısın:)

teşekkür ederim:) gece hallettik durumu eşimle. kuzucanım benim niye çoştuğumu anlamış gibi sadece bir gün yokum sakin ol dedi:) bu akşam yok ve ben yanıma görümcemi getircem :)
benim için bir yerlere bırakması sorun değil ki dediğim gibi bende bırakıyorum ihtiyaçları olunca. ama bizim ewimiz uzakken onlara gerçekten yürüyebilecekleri mesafede. yürütmek istemem ama gerçekten işin içinde başka şeylerde var.
mesela kayınvalidemin üst katında eltisi oturuyor ikisininde arabası yok ve geçen biara demişki oğlununda gelininde ewlerinin önünde 2 araba yatıyor dolmuşa mı bincez? yani kayınwalidemin aklına zaten kötülük gelmez ben biliyorum ama işte herke öyle değil...

süpersin canım ya:))

haklısınız anlıyorum sizi ama dediğim gibi isterse fizana götürürüm ihityacı olunca ki ihtiyacı olmadanda götürüyoruz. dün geceki sadece eşimin istemeye istemeye gitmesi, yaptığım böreğin kalması öyle işte bir anlıktı merak etmeyin Allah beni zalim düşüncesiz gelinlerden eylemesin. amin. ( kayınvalidem bana surekli dua ediyor Allah seni yormasın diye.. anlamışsınızdır herhalde...)

ben birşey diyim sadece beyaz eşyamı ben ödedim.. buarada beyaz eşya bakmaya beraber gitmiştik siemens istiyorum diye bana marka takıntın var demişlerdi ve aynen benimle beraber siemensten bi bulaşık bide buzdolabı aldılar ayrıca benim aldıklarımın en üst modellerini:)) ki feda olsun her ayı zar zor atlatıyoruz buaralar ama dün gece çok zoruma gittiydi.
buarada eşim annesine yorgunum yarın sabah erkeknden yola çıkıcam da demişti. neyse önemli değil artık. geçti gitti.

Kocası yorgunum dememiş ki.

Hanım efendi diyor eşim yorgun argın düşünmüyorlar bile.

Kocası dile getirse yorgun oldugunu taş değil ya tamam oğlum derdi.

yok canım benim söylemişti... taş kalplide değillerde sanırım kayınwalidem eltisinin gazına geldiydi yine.

İnsanlar bazen kendi öz anne-babasına evladına sinirlenebiliyorken senin bir anlık sinirlenmen çok normal. Sonuçta hep böyle düşünen bir insan değilsin. Eşinle bir plan yapmışsın ve eşinin ailesinin keyfiliği yüzünden hamile olmanında verdiği hassaslıkla sinirlenmişsin bu normal. Dediğim gibi sürekli olmadıkça normal.

Bir diğer konu da her ne kadar eşinin ailesinin keyfiliği desek de onların evladı. Elbetteki götürecek. Ben küçükken paramız yok diye taksiye binemezdik ve annem beni sırtında doktora götürürdü. Şimdi annem sırf keyfi için bana deseki kızım beni gezmeye götür dese bırakın yorgunluğu iki elim kanda olsa onu sırtımda götürür getiririm. Hiç kimse anneden daha çok düşünemez evladını. Belki evladına naz yapıyorlar. o onların evladı. Keşke eşine sinirlenmek yerine elbetteki götüreceksin gibi olumlu şeyler söyleseydin. Hem eşinle tartışmamış olurdun hemde yaptığın iyiliğin sevabını almış olurdun. Ama seninde hassas dönemin olabilir böyle şeyler.

teşekkür ederim yorumun için. Allah korusun birşeye ihtiyaçları olsa kimselere bırakmam ben hallederim ne gerekliyse. ama dün geceki durum biraz abartı gelmişti bana zaten eşim niye bilmiyorum geri düğünden almaya gitmedi hatta dedim hadi gidip alalım diye oda gerek yok dedi. dediğim gibi canımıniçi bugun şehir dışına cıktı bile ve sorunumuz yok görümcemde bugün yalnız kalmıyım diye bana gelecek:)

Ben sizi anlıyorum, hem de çok iyi. Ama sizi haksız gösteren şey eşinize davranış şekliniz; işte onu da hamileliğinize bağladım. Ben hamileliğimin son aylarına kadar k.validemlerle bir oturdum. Canla başla evimi düzdü kadıncağız. Allah razı olsun. Çalışın yapın da diyebilirdi.
O "kapının önünde iki araba yatıyor" cümlesi de hiç şık olmamış. Ben yorumumu yaparken sizi göz önünde almadım doğrusu. Sadece uyuyan oğluma baktım ve konunun gidişatına göre yazdım. Zira ben 28 haftalık hamile gelinimi yormam ve üzmem. Öteki yazılarımda belirttim zaten =))
Haddim olmayarak sizden bir şey rica etmek istiyorum. Lütfen çok üzülüp ağlamayın, yoksa çok gazlı, sinirli olur yavrunuz. Ben hamileliğimde çok ağladım, malum annemin senesi bile değildi. Çok etkiliyor anne karnında. Daha sakin olmanızı en azından denemenizi rica ediyorum.
diyor Allah seni yormasın diye.. anlamışsınızdır herhalde...)[/QUOTE]

Ben sizi anlıyorum, hem de çok iyi. Ama sizi haksız gösteren şey eşinize davranış şekliniz; işte onu da hamileliğinize bağladım. Ben hamileliğimin son aylarına kadar k.validemlerle bir oturdum. Canla başla evimi düzdü kadıncağız. Allah razı olsun. Çalışın yapın da diyebilirdi.
O "kapının önünde iki araba yatıyor" cümlesi de hiç şık olmamış. Ben yorumumu yaparken sizi göz önünde almadım doğrusu. Sadece uyuyan oğluma baktım ve konunun gidişatına göre yazdım. Zira ben 28 haftalık hamile gelinimi yormam ve üzmem. Öteki yazılarımda belirttim zaten =))
Haddim olmayarak sizden bir şey rica etmek istiyorum. Lütfen çok üzülüp ağlamayın, yoksa çok gazlı, sinirli olur yavrunuz. Ben hamileliğimde çok ağladım, malum annemin senesi bile değildi. Çok etkiliyor anne karnında. Daha sakin olmanızı en azından denemenizi rica ediyorum.

niyal öncelikle evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah.....
ilk sayfadaki mesajınla daha sonra anlattığın yada verdiğin tepkiler çok farklı eğer ilk sayfa olmasaydı daha sonraki mesajlarına emin ol sana kimse bu kadar tepki vermezdi. tabiki hamilelikte daha alıngan oluyosun ama dediğim gibi ilk sayfadaki mesajını bi oku cnm ya.. ha hamile olduğunu ve konuyu daha ayrıntılı yazsaydın belki seni daha erken anlardık ama diyorum ya ilk sayfadaki mesajı yazan bi insana hiçbi zaman destek çıkamam ama seni hamile halinle üzmeyi asla istemem keşke en başta yazsaydın hamile olduğunu bu kadar üzülmezdin tatlım.yazdığım mesajlar için değil düşüncem anne baba için her zaman aynı tabiki ama seni hamile halinle üzdüysem ve daha sonraki iyi niyetin içinde seni kırdıysam kendi adıma özür dilerim....

ayrıca bazı aradaşlar konu sahibine katılmadığı için tepkiler almış yıkıcılıkla peki onlara zıttı ağır mesaj yazanlar hep yapıcı mı oluyo bu durum da onların mesajı ne kadar sert ise bana göre sizlerinde mesajı aynı nitelikte .....

Haddim olmayarak sizden bir şey rica etmek istiyorum. Lütfen çok üzülüp ağlamayın, yoksa çok gazlı, sinirli olur yavrunuz. Ben hamileliğimde çok ağladım, malum annemin senesi bile değildi. Çok etkiliyor anne karnında. Daha sakin olmanızı en azından denemenizi rica ediyorum.[/QUOTE]

tamamdır. zaten iyi niyetiniz yazınızdan belliydi ve teşekür ettim tekrar:) benim çocuk ara ara sinirli olacak galiba çünkü bi bakıyorum kendime dünyadaki herkesi kucaklıyorum bi bakıyorum sinir küpüyüm:) Allah herkesin yavrusunu sağlıklı mutlu huzurlu eylesin anneleriyle beraber:) amin

yok canım yazdıklarında kırıcı birşey yoktu.. ki dediğin gibi ilk mesaja bakınca biraz coşmuşum doğru... neyse sağlık olsun şimdi dün geceden eser yok bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…