- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Kendi kızlarını evlendirirken destan yazarlar ama şu da olsun bu da olsun, kızım herşeyini aldır tam olsun diye akıl verirler. Siz bilmezsiniz bu modelleri.
bu bakış açısı herhalde..
ben şahsen hiç sorun etmem.. zaten verdiği harçlığıda kesinlikle almam.. nişanlımın, zaten içinden gelirse benim zevkimi bilir gidip bana bir hediye alabilir diye düşünürüm..
kv ne güzel bişeyler hazırlayıp getiriyor. bunuda yapmakta görevi değilki. sonuçta oğlunun evine değil dünürünün evine vermek zorundada değil. bana bunların hazırlaması çok mutlu ederdi
1947 model.Hahahahah güldürüyon kız sen insanı..Senin kaynana kaç model
1947 model.
Hem de ne arıza. Kocamın yanında melek, o yokken şeytan.heee benim ki 56..47 model arıza yapıyo demek ki
Hem de ne arıza. Kocamın yanında melek, o yokken şeytan.İyi ki uzağım.
Kayınvalidesi köyde yaşıyormuş,süt,peynir,reçel yağ vs yapıp getiriyormuş.Süt ,reçel ,peynir ne alaka anlamadım....
Eee işde ne güzel keşke biride bana getirseKayınvalidesi köyde yaşıyormuş,süt,peynir,reçel yağ vs yapıp getiriyormuş.
Dugun seneye ondan dolayi bohça yapmadik daha.o da sorun olur gibi.o pahalli bu pahalli giderNeden kaynananız size üst baş alıyor anlamadım ben. Ne adetiymiş ki bu herkesin adeti farklıdır hem ben niye kaynanamdan kıyafet isteyeyim ki hediye olarak alacaksa nişanlın alır. Kadın ne yapıyorsa veriyormuş köyden, kurban keseceğiz yemeğe gelin de demiş daha ne nedir bu beklenti eşlerin ailelerinden anlamadım nişan bohçanız yapılmadı mı orada zaten size eşyalar verilmedi mi. Anneniz ne beklenti içinde daha çocuklar anlaşsın huzurlu olsun gerisi önemli değil demesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?