- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
Erkek icin saydiklarinizi yaptik evet.hatta ailem dogum gunu oldugunda bakar montu yoksa mont ayakkabi yoksa ayakkabi vss kutlama vasitasiyla alir sevindirir..alip almamasindan ziyade insan hatira olsun önemsensin istiyor..el üstünde tutuyorlar bizde damadı..elimiz hep açıktır..adetten ziyade kızım bu senin demek sanirim.yoksa parasinda pazarinda degilim1,Size bayram da kıyafet almaması yada pazardan alması mı ?
2, 20 tl harçlık vermesi mi?
3, Bayramın ilk günü orada olup size kurban kesilip yenilmesi mi?
4,Yumurta ,peynir vs.. yaptığı şeyleri getirmesi mi ?
5, Yoksa annenizin takmasını mı ? sorun ( annenizin takması ayrı bir tuhaf )
Evet geline hediye alınabilir... Herkes bütçesine göre alır kimi gider pazardan kimi en iyi mağazadan.... Bunu düşünüp yapmaları önemli değil mi? Eee insaf 4 bayram geçirmişsiniz bu insanlar size 4 bayram kıyafet mi alacak.... Damada saat, damadın yüzüğü,nişanda giydiği kıyafet,damatlık,traş takımı ,eşorfman takımı vs... şeyler alınır siz aldınız mı?Bu düğün , nişan olaylarında adetler pek düşkün oluyoruz ama iş kv gitmeye, saygıya yada erkek tarafına gelince bu adetleri es geçiyoruz... Adetleri de kendimize göre şekillendiriyoruz resmen... Bence anlattıklarınız bir sorun teşkil etmiyor....
Var onlarinda adettir siz yapacaksiniz diye sözleri..nişanım oldu salonda tek bir sac parasini kiz öder diyip aradiklari oldu 60'70 bişidi..geliyor ilk geline şunu aldim bunu yaptim anlatiyor ben daha bişey göremedim..bu gunlerde önemsenim bari dedim..bunun için huzur bozmam istiyorum demem.diyemedigim icin burda paylasmk istedimMaalesef bizde de böyle bir adet var.. Bayram gelince iflasın eşiğine geliyorduk :)
Eğer onlar size adet diye bi şeyleri dayatmıyorsa sizin böyle bir beklentiye girmeniz hoş olmaz..
Bence böyle şeyler gönülden gelmeli..Aksi halde düğün dernek zehir oluyor..
En iyisini yapıyorsun bunlar için huzurunu bozma.. onlar öyleyse senin de beklemen normal tabi..Var onlarinda adettir siz yapacaksiniz diye sözleri..nişanım oldu salonda tek bir sac parasini kiz öder diyip aradiklari oldu 60'70 bişidi..geliyor ilk geline şunu aldim bunu yaptim anlatiyor ben daha bişey göremedim..bu gunlerde önemsenim bari dedim..bunun için huzur bozmam istiyorum demem.diyemedigim icin burda paylasmk istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?