Ben sizin yaşınızda bekardım. Size göre düşünürsek, 3 sene sonra evlendim. 1 yıl ara ile 2 tane çocuğumuz oldu
Eşiniz rahata alıştı belki. İnat olduğunu sanmam ilkokul öğrencisi gibi
Öncelikle sebebini öğrenin isterseniz
Bebek fikri çiftler arasında birlikte alınmalı bence... İlk kendisi istediğinde hayır demenize bozulmuştur, onun inadini yapıyordur.Tatlı dille guzelce anlatın hislerinizi.... Bir zamanlar kendisi de istediği için sizi anlayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Gezmek istiyormuş, evde bebek ağlaması vs duymak istemiyormuş gibi sebepleri var. Zamanında bana bu konuda ile boşanma lafı bile eden adam şimdi benim kaygıya duyarsız kalınca çok kırılıyorum. Peki o zaman neden çok istiyordu. Demekki neyi ne için istediğini bilmeyen, kafasına göre isteyen bir eşim var... Yaşım çok geç değil yani değil mi. İnanılmaz kafaya takar oldum.
yine olur hayirlisiyla.. Daha gencsiniz umudunuzu hemen kaybetmeyin ve bence esinize kendinizi mutlaka ifade edin... Hem zamanında oda ısrar etmiş,bu yüzden sizin israrinizla olmuş olmaz bence...İkan etmek için laflar dökmek istemiyorum. O zaman ben ısrar etmiştim diye içime sinmez. Ben ummuştum ki sevinçten boynuma sarılır vs. Aşk solu bir bebek olur ama öyle olmadı maalesef
yine olur hayirlisiyla.. Daha gencsiniz umudunuzu hemen kaybetmeyin ve bence esinize kendinizi mutlaka ifade edin... Hem zamanında oda ısrar etmiş,bu yüzden sizin israrinizla olmuş olmaz bence...
İyi sabahlar herkese
Ben daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Bebek istiyorum ama elim oralı değil diye. Şimdi sizden destek ve moral almaya çok ihtiyacım olduğu için bu konudan bahsedicem yine
Ben ara ara deli gibi ara ara ara doğru bir karar mı acaba diye sorgulayarak bebek istiyorum. Daha önce de eşim isterdi ama ben hazır değilm demiştim uzun zaman. Gerçekten de kesinlikle hazır değildim. Bu sürede eşim beni boşanmakla bile tehdit etti. Yalım 36. Benimkinin kritik zaman başladı. Eğer çocuğun olmazsa pişman olacağımı hissediyorum ve istiyorum. Fakat bu sefer de eşim inat yapıyor bana sanki.
Ben benim istediğimi öğrenince boynuma sarılır zannederken, daha erken gibi şeyler söylüyor. Benim isteğimi ve yaş kaydımı anlamıyor. O kadar kırgınım ki, dün gece hiç uyumadım. Eşim uyudu tani gayet rahat.
Sizce bebek olayına geç mi kaldım. Kafam o kadar dolu ki. Yaşım geçti geçiyor düşüncesi beni çok mutsuz ediyor. Nolur bana biraz destek olun.
Zamanında istemeden, bundan iyi anne olmaz gibi bir düşünce çok sığdır bana göre. Asıl kendini hazır hissetmeyen, evlilik daha oturmadı diyen, şartlar olgunlaşınca isteyen bir insan gayet normal bir insandır bana göre.Sizden iyi anne baba, sağlıklı bir aile olacağına inanmıyordur. Zamanında çocuk istemediğiniz için kendi içinde ebeveynliğinizi sorguluyor olabilir. Gerçekten isteidğinize inanmıyordur vs. Kırılmayın. Gönlünü alın.
Zamanında istemeden, bundan iyi anne olmaz gibi bir düşünce çok sığdır bana göre. Asıl kendini hazır hissetmeyen, evlilik daha oturmadı diyen, şartlar olgunlaşınca isteyen bir insan gayet normal bir insandır bana göre.
Ben sizin şahsınıza bir suçlamada bulunmadım ki. Yetersizsiniz de demedim. Belki böyle düşünüyordur, gönlünü alın, bu şekilde düşünme ihtimaline karşı şartların değiştiğini, bebek istediğinizi sabırla anlatın dedim. Neden birden savunmaya geçtiniz ki?
Kac senelik evlisin bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim bu tavrın çok bencilce. Oh. Sen istemedigin dönem bebek olmasın sen istedigin dönem olsun. Bu sence de adil mi ? Simdi 36 yas gec diyorsun da 3-5 sene önce de aslına bakarsan cocuk icin geçmiş ve eşin o zaman yaşlarınızın gececegi kaygısıyla çok istemis. Ama sen onu umursamamışsın. Sonra hevesi gitmis adamcagızın. Simdi de o seni umursamıyor. Hak etmişsin bu muameleyi bacım.İyi sabahlar herkese
Ben daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Bebek istiyorum ama elim oralı değil diye. Şimdi sizden destek ve moral almaya çok ihtiyacım olduğu için bu konudan bahsedicem yine
Ben ara ara deli gibi ara ara ara doğru bir karar mı acaba diye sorgulayarak bebek istiyorum. Daha önce de eşim isterdi ama ben hazır değilm demiştim uzun zaman. Gerçekten de kesinlikle hazır değildim. Bu sürede eşim beni boşanmakla bile tehdit etti. Yalım 36. Benimkinin kritik zaman başladı. Eğer çocuğun olmazsa pişman olacağımı hissediyorum ve istiyorum. Fakat bu sefer de eşim inat yapıyor bana sanki.
Ben benim istediğimi öğrenince boynuma sarılır zannederken, daha erken gibi şeyler söylüyor. Benim isteğimi ve yaş kaydımı anlamıyor. O kadar kırgınım ki, dün gece hiç uyumadım. Eşim uyudu tani gayet rahat.
Sizce bebek olayına geç mi kaldım. Kafam o kadar dolu ki. Yaşım geçti geçiyor düşüncesi beni çok mutsuz ediyor. Nolur bana biraz destek olun.
Yorumunuzu çok sert ve haksız buldum çünkü o zamanlar evliliğime daha oturmamıştı ve sürekli kavga halindeydik. Siz olsanız ay yaşım geçiyor deyip pat diye bebek mi yapardınız. Kim ne derse desin bebek anneye bağımlı bir şey. Tabiki baba da çok önemli ama kadın doğuracak ve hazır olmak çok önemli bence. En azından kesinlikle hazır değilim dememek çok önemliKac senelik evlisin bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim bu tavrın çok bencilce. Oh. Sen istemedigin dönem bebek olmasın sen istedigin dönem olsun. Bu sence de adil mi ? Simdi 36 yas gec diyorsun da 3-5 sene önce de aslına bakarsan cocuk icin geçmiş ve eşin o zaman yaşlarınızın gececegi kaygısıyla çok istemis. Ama sen onu umursamamışsın. Sonra hevesi gitmis adamcagızın. Simdi de o seni umursamıyor. Hak etmişsin bu muameleyi bacım.
Kac senelik evli oldugunuzu belirtmemişsiniz. 1-2senelik evli iseniz haklısınız fakat simdi 30 yasında evlenip evliligim otursun diye 5-6 sene beklemek ne kadar dogru ? Tabiki karsılıklı anlaşılarak beklenilebilir. Belki de şimdi de eşiniz evliliginizin sallantıda oldugunu düsünüyordur evliliginiz otursun diye bekliyordurYorumunuzu çok sert ve haksız buldum çünkü o zamanlar evliliğime daha oturmamıştı ve sürekli kavga halindeydik. Siz olsanız ay yaşım geçiyor deyip pat diye bebek mi yapardınız. Kim ne derse desin bebek anneye bağımlı bir şey. Tabiki baba da çok önemli ama kadın doğuracak ve hazır olmak çok önemli bence. En azından kesinlikle hazır değilim dememek çok önemli
Kac senelik evli oldugunuzu belirtmemişsiniz. 1-2senelik evli iseniz haklısınız fakat simdi 30 yasında evlenip evliligim otursun diye 5-6 sene beklemek ne kadar dogru ? Tabiki karsılıklı anlaşılarak beklenilebilir. Belki de şimdi de eşiniz evliliginizin sallantıda oldugunu düsünüyordur evliliginiz otursun diye bekliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?