Yine ben bayanlar :( Siz olsaydınız ne yapardınız?

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Merhaba bayanlar,

Benim konularımı bilenler bilir. 8 aylık evli kaldım. Eşimde ciddi cinsel sorunlar vardı. Hatta öpme sarılma bile yoktu. Temas sevmiyorum diyordu. İlk el öpmeye gidince kaynanam beni istemediğini söyledi hakaret etti ben de anneme anlatmıştım annem de aradı kavga yaptılar. Ramazan bayramında da arayı düzeltmeye gidecektim eşim ailesine tek başına gitti şehir dışına. Kaynanam tek gel demiş. Annem de ona sinirlendi eşimin teyzesine durumu söyledi. Sorun olduğunu anlattı. Annesine anlatmadı çünkü annemle kaynanamın araları yoktu. Eşimin ailesi de bayram dönüşü eşimi erkek kardeşiyle birlikte gönder beni eve almadı. Evden çıkardı. Kaynanam eşime demiş ki -senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem. Ben de eşimi seviyorum destek çıkardım ama olanlar böyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım ve takılara el kondurdum. Siz olsaydınız ne yapardınız???

Siz eşiyle cinsel problemini görümceye anlatan kişi misiniz ben mi karıştırıyorum her neyse nikahiniz olduğu sürece kimse sizi evinizden atamaz bunu da mahkeme de dile getirin madem bosanicaksiniz karşı taraf aslında kabahtli oldugunu biliyorda işte üste çıkma çabası oğulları afedersin yapamadı diye adı çıkmasın derdindeler biliyorsunuz ülkemizde pek bir önemli mesele bu ama siz en iyisini yapmissiniz maddi manevi dava da açın altinlari alın tabi siz haklısınız sonuçta

''senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem.''
ya böyle bir kaynanaya gelin olacağınıza boşanmakta çok iyi yapmışsınız..
bu kadar karışmayı etmeyi kendilerine nasıl hak biliyorlar pes dogrusu..

Merak ettim sadace özel olabilir kusura bakmayın ama acaba evlilik öncesi sevgillikte nisanlilikta vs davranışları nasıldı yani sizi öpme sarlma temas kurma?

Back
X