Yine ben... Çıldırıyorum..

Bir uyeyle tartisma yasadi sanirim.

Anca anca banlanıyorum millet lafları sokuyor ben banlanıyorum onlar kalıyor nedense..
Kadın daha bugün gitti..
Çok sıkıldım.. Senin canın sıkılmadı mı dediğim halde öğlene kadar uyuduğum halde hiç ilgilenmediğin halde hatta ne zmn gtcen diye üç beş kez sorduğum halde kaldı ya kadın..
Biletini almıyor musun dediğim halde gitmedi ya üstüne üç gün dsha kaldı..
Temizlik yaptım halıları kaldırdım öteki odaya geçince halıyı geri serip yine yere yattı ya şaka gibiydi..

Elm sokağı kabusu...her an geri gelebilir.

Cok sukur gitti ya canim bosver unut.
Bir daha da kabul etme.Gerci izin almiyor kadin direk geliyor.Boylesine anca yuzsuz denir.

Benim teyzem böyle rahat. Elinde karpuz dilimiyle önce tuvalete, ordan yatağa gitmişti. Karpuz kabuğuyla uyumuş ve her tarafı karpuz çekirdeği yapmıştı. Dolandığı yerleri karpuz çekirdeklerinden anlıyorduk.

Ay sanki bir insan değil bahsettiğiniz. Yerde yatıp masadan nasıl yemek yiyebilir şahsına münhasır komedi tiplemesi gibi ya basa gelince kötü bir durum tabi ki. Istemediginizi belli edin sizle mi yaşıyorlar geçici bir süre için mi sizde kalıyor

hayal ettikçe kahkaha attım kusura bakma kadın tam medeni karpuz
ama çok şükür ki gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…