- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Nerden bilecek eşim akşam sekiz de geliyor eve o saate kadar odadan bi kere çıkıp kahvaltı yapıp bn rahatsızım deyip odadan çıkmasamBir dene istersen
O yokmuş gibi davran
Ama eşinle sorun olur bu sefer
Mune ayni konu kac kez açılabiliyor? Hali hazirda diğer konulara yorum yazilmaya devam ederken, hep ayni konuda yenisi açılıyor? Hic yeni birşey yok hep ayni
Baştan ayağa problemsiniz. Kadına şişko falan demissiniz ama sizin de kilo sorununuzla ilgili bir sürü konunuz var. Siz de sismansiniz belli ki. Anlayamadım, kadın hamile diye mi kiskandiniz, bu kadar düşmansiniz? Insana oturduğu yer bile batıyor bazen, ne var yerde yatsa, halilarinizi mi yiyor?
Siz temizlik yaparken kadın hamile haliyle yardım teklif etmiş. Şalteri kapatıp dışarı çıkmak nasıl bir kabalıktır? Siz ailenizde misafire saygıyı böyle mi öğrendiniz?
Ayrıca ben 23, eşim 28, kadın yaşında demeyi unutmussunuz
Kendiniz yazmışsınız. 78 kilo muydu neydi, sizin kilonuz 80in üstünde, bir cok konu açtınız bununla ilgili. Şimdi hamile kadının kilosuna laf etmek nerden icap etti?Birisi sormuş kilolu mu nasıl diye şişko yazdığımı nerde gördün anlamadım sırf taşlamak için buraya kelimeyi değiştirip yazıyorsun... Şişko yazan yeri alıntıla da biz de görelim nerde şişko demişim. Ayrıca son cümle espriydi yapıldı bitti ısıtıp ısıtıp önüme koyma komik değil yani artık esprisi geçti. Ayrıca ben çocuk istemiyorum çocuk istemeyen biri hamile kadının nesini kıskanır? Bütün yorum baştan aşağı beni eleştirmk için bomboş yazılmış cümleler adam akıllı yardım edeceksen yaz etmeyeceksen kuru kalabalık yapma
Kendiniz yazmışsınız. 68 kilo muydu neydi, sizin kilonuz 80in üstünde, bir cok konu açtınız bununla ilgili. Şimdi hamile kadının kilosuna laf etmek nerden icap etti?
Sıkın disinizi de kocaniza surat asmayi bırakın. Sonra buraya "ayyy kocam tribimden bikip beni terk etti" diye konu acarsiniz
Bir yerde haklılar Turkuaz, kadın gelmeden, gelmesine bir gün kala, saatler kala ve geldikten sonra şeklinde gelişen 4 konu açtın, "sinirden uyuyamıyorum" başlıklı konuna gelişmeleri yazabilirdin.Aynı şeyler ne alaka?? Kadın geldikten sonraki davranışlarını kimse bilmiyor herkes belki güzel geçer demiş bunun içeriği farklı
Bir yerde haklılar Turkuaz, kadın gelmeden, gelmesine bir gün kala, saatler kala ve geldikten sonra şeklinde gelişen 4 konu açtın, "sinirden uyuyamıyorum" başlıklı konuna gelişmeleri yazabilirdin.
Konu tekrarı olsa dahi kapatamıyoruz ama biraz dikkat etsende yorumlar bölünmese.
Ve rica ediyorum hanımlar topikte polemik olmasın.
Kv kp ayrilali yillar olmuş ama bu kadına metres dedin. Yalan mi? Şişko demediysen sisman dedin veya kilolu dedin. Ne fark eder? Sen daha kilolusun, üstelik kadin hamile. Ne gerek var simdi hamile kadının kilosuyla uğraşmaya. Psikolojik sorun kelimelerini de aynen iade ediyorum, zira bir konunda kesin psikolojik sorunlarim var yazmışsın. Ben haklı olduğunu düşünüyorum, terapist iyi gelebilirGelen yorumların bazıları gerçekten sadece eleştiri yapmak için şişko demediğim halde bi ton laf söylüyor bana buradaki üye filmgibi üyelik ismi
Bunu gerçekten yaptınız mıŞarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor :)
Kv kp ayrilali yillar olmuş ama bu kadına metres dedin. Yalan mi? Şişko demediysen sisman dedin veya kilolu dedin. Ne fark eder? Sen daha kilolusun, üstelik kadin hamile. Ne gerek var simdi hamile kadının kilosuyla uğraşmaya. Psikolojik sorun kelimelerini de aynen iade ediyorum, zira bir konunda kesin psikolojik sorunlarim var yazmışsın. Ben haklı olduğunu düşünüyorum, terapist iyi gelebilir
Ne zamana kadar yerlerde yuvarlanmaya devam edecek?Kalici mi yani.Emel sayin gibi haliya sarın otobus duragina birakin
Bunu gerçekten yaptınız mınck nck nck.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?