yine ben :( kararsızlıktan öleceğim artık kalayım mı gideyim mi

baska bıo sewdıgın mı wardıkı canımö?nıkah bırbırklerıne baglar derler ama bılemem

kuzu yine çözmüş hemen olayı daha niye uğrasınki konu sahibi arkadaş

bacım boşan gitsin elini sallasan ellisi....sende bu kurnazlık olduktan sonra....

valla helal olsun dedektif gibisinizalkisalkisalkis

Ayrıl mutlaka madem sevmıoyosun ve bakıresın mutlaka ayrıl. aşk baska bırsey cok baska bırsey sevdgın ınsanla bırlıkte ol ne olursa olsun...

boyle yorumlara açık olmam lazım bunları yazdıgıma gore degilmi ıcınızden bırı gonullu olsunda baştan sona bı anlatıyım neler yaşadıgımı o zaman bı gorun neymıs ne degılmiş..

boyle yorumlara açık olmam lazım bunları yazdıgıma gore degilmi ıcınızden bırı gonullu olsunda baştan sona bı anlatıyım neler yaşadıgımı o zaman bı gorun neymıs ne degılmiş..

İstiyorsan anlat, ben dinlerim ama baştan uyarıyorum bugünlerde ağlamaya meyilim var. Ağlamak serbest ise anlat.

İstiyorsan anlat, ben dinlerim ama baştan uyarıyorum bugünlerde ağlamaya meyilim var. Ağlamak serbest ise anlat.

aglanacak pek bısey yoktur canım belkıde ben sana anlattıktan sonra burda arkadaslara bana karsı kocaman bı tavır ıcınde olan arkadaşlara anlatırsın degilmi ben suclu degılım cunku evet hatalar yaptım ama bunları ben ıstemedım

Ne yaşadığını tam olarak bilmiyoruz. Ama bu kadar alındığına göre arada bir iletişim kopukluğu var. Bu kadar insan yanlış anlamaz olamaz, sen acaba yanlış anlatmış olabilir misin? Kimsenin niyeti kimseyi kırmak değil. Anladığım kadarı ile yanlış anlaşılmalar oldu, belki d sen aklın karışık olduu için tam olarak söylemek istediklerini yazamadın. İstersen şimdi sakince tek tek yaz. Tabi ki seni dinleriz burada olma amacımız birbirimize destek olmak, ağır tepkiler verildi, haklısın ama dediğim gibi, arada eksik parçalar yanlış anlaşılmalar var.

mumkunse msnde anlatsam cunku cok uzun 4 yıllık bı olay bu yasadıklarım..

Canım şimdi son durum nedir ne yaptın sen? Eşin hala Almanya da sen de Türkiye de misin? Bu kadar zaman eşin nasıl almadı seni oradan hayret o kadar seven insan..

o polis seni almazzzzz kalırsın ortada p...gibi senle evlencek adam baştan evlenme derdi şimdi boşan gel evlenelim diyene kadar sen boşanınca onun ailesi dicekmi sanki aa boşandı ama bakireymiş sorun yok olur die... adam senden intikam alıyo belkide beni bıraktı evlendi die eşinede yazık tek suçu senin gibi ne istedini bilmeyen birini sevmek...ha birde sen o polisle evlensen bile mutlu olacağını hiç ama hiiiçç zannetmiyorum sakın çocuk yapıyım deme evlenincede toplum senin gibi ne istediğini bilmeyen kişiliği oturmamış insanlar yüzünden hergün daha kötüye gidiyo

Canım bayan henüz 21 yaşında ve aile baskısıyla karşılaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…