yine ben :( kararsızlıktan öleceğim artık kalayım mı gideyim mi

almanyadaki rahatligini ariyor bu arkadas tabi bir eli yagda bir eli balda karisani yoktur kurusani yoktur.kocasida kor asik gibi sevdiyse bu hanimi ohhhhhhh isine gelmistir.istedigini yapmistir naz edip bu hanim o rahatligi ariyor.simdi ailesinin yaninda ya baydi yani ailesinin hayati anlayan anlar ne demek istedigimi.

hem ne cektiysen kendi elinle yapmissindir. aklindan zorun var gibi geldi bana accukkkkk umarim yaniliyorumdur.

bizim buralarda bu gibilere görmediğine aşık gördüğüne bulaşık diyolar. ne doğru bi sözmüş. 2 adamında hayatını mahvetme ikisine de bulaşma bence

kocaya çok yazık yaaa şimdi onun ekmegini yiyosun walla haram yedigin ekmek yemek sana......

bir soruda benden konu sahibine
sen,bu polisle,evlendikten sonrada görüştünmü.
çok eminsinde seni kabul edeceğinden...
bir açıklarsan iyi olacak bu konuyu...

konu sahibi nerde acaba ya böle konuyu acıyolar sonrada ortadan yok oluyolar yaaaa ...............

ben ce o polis memuru ve sen birbirinize çok yakışırsınız. ikinizinde acaip bir kaakteri var. evlisin ama başka bir erkekler görüşmekte sakınca görmeyen sen
ve evli bir kadına KOCANI BIRAK GEL DİYEN BİR ADAM, milletin malını , canını, namusunu korumakla yükümlü buna yemin etmiş bir polis memuru

EVET SİZ BİRBİRİNİZE ACAİP YAKIŞIRSINIZ. ayrıca o karaktersiz adamın polis olduğunu da buraya yazmakta hata etmişsin. Emniyet teşkilatına olan güvenimizi sarsmayın.
Ayrıca ben bu işin içinde çok farklı şeyler seziyorum.
Özel olmazsa sormak istiyorum. Acaba düğünün olmadan önce de bakiremiydin ve o zamanlar şimdi sevdiğini söylediğin adamla mı birlikteydin ya da çok başka birimi vardı hayatında.

Hani olur ya. bir erkeği seversin birlikte olursun o seni bırakır, aradan uzuuuun zaman geçer ve bahsettiğin polis memuru ile tanışırsın ama bakire olmadığın için evet diyemezsin ona. sonra bir akraban sana görücü gelir bir plan yaparsın ve evlenirsin onunla sonra -- yok ben seni sevmiyorum ayağına yatarsın--- ailenede ben onu sevmiyorum hala bakireyim dersin ama şimdi bu eski sevgilin polis memuruna da --seni hala seviyorum ayağı yaparsın ama eşinle birlikte olduğun imajı yaratırsın eğer polis memuru seninle evlenmeye kesin kararlıysa kocandan boşanıp ---- evlenip bakireliğini kocasına vermiş eşinden ayrılmış bir kadın olarak --mı görünmek istiyorsun

ARKADAŞLAR CÜMLELERİM DÜŞMÜŞ OLABİLİR AMA SİZ ANLARSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.

ee bu konuda yarım kalmış.. yarın bir konu daha açar arkadaş "yine ben" diye..

neyse.. kafamçokkarıştı

ee bu konuda yarım kalmış.. yarın bir konu daha açar arkadaş "yine ben" diye..

neyse.. kafamçokkarıştı

aynen katılıyorum canım sanaaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisklava:

nisandakar canımcım bak bende polis eşiyim emniyet teşliatını hakkatten bi yada iki kişi için böle karalanıyo olması beni çok üzüyoo lütfen her meslekte olur öle düşünelim kii maalesef buda ondan birisi....bak şimdi daha çok üzüldüm wallaa yaa....

ne senaryo yazmışsın böyle canım yaaa
okurken çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama olur mu olurCADIARZU

bencede canım bi iki kişi yüzünden diğerlerinide aynı görmek yanlış :umursamaz:
hem bence bu işin içinde başka bişi var bence aklinialirimsmile

Bacım sen kızların dediğine bakma kendini üzme. Sen en iyilerine layıksın. ıkisii de bırak üçüncü çıkar hemen bir yerlerden nasıl olsa bakiresin ya.... Pes diyorum sana. Burada arkadaşlar bu kadar yazıyor, sen sıkıyı görünce kaçıyorsun. Bir de bravo diyorum. Ben bir tane ile başedemedim sen ikisi arasında ne yapıyorsun.. Çok sağlıksız ve gereksiz bir konu bu. Evlenmeyi bilmişsin de evlendikten sonra düşündüklerine bak. Zavallı eşin bunları bilse ne yapar acaba? Ama önemli değil nasıl olsa bakiresin di mi?

bence arkadaş çok kararsız oldugundan ailesi onun yerine karar verip bu kişi senin için en iyisi,hem almanyada da rahat edersin demişlerdir.arkadaşta olsamı olmasamı diye kararsız kaldıgından,aileside kızımız rahat etsin diye düşündüğünden evlendirmişlerdir.tabii buda arkadaşın degimiyle zorla evlendirdiler olmuştur.ben bunu çıkardım konudan.bu kararsızlık nereye kadar arkadaşım..

Vay anasını yine fikir mi değiştirdin..akannehir
Hani eşini sevmeye başlamıştın..:1shok:
Pasaportun elinde olsaydı, eşinin yanında olacaktın şu anda..
Bravo dedesine, seni iyi tanımış adam ,iyi ki pasaportunu alıp gitmiş..
Yoksa sen insanları daha çoook oynatır dururdun..
Ama bu vebal biryerden çıkar..:mymeka:
Sen polisle de görüşme..memur maaşıyla sefalet yaşarsın..
O seni bi eli yağda, bi eli balda yaşatamaz..
Polisle evlenip çalışsan olmaz,İş görmemiş ellerin nasır bağlar sonra..:1ninca:
Bekle annem sen, bi fabrikatör çıkar ,seni kurtarır..
sositososito

.suruklu .öte çavdar ekmeği bahane alsanaalsanasmile
Bence hatun kişimizin geçinmeye gönlü yok,evcilik oyunu ağır geldi..
Bermuda üçgeninde aradığı şeytanı bulur inşallah

ne senaryo yazmışsın böyle canım yaaa
okurken çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama olur mu olurCADIARZU
olur olur ben nelerini duyuyorum eşimden bir bilseniz.

eşini kandırmak için gerdek gecesi rahmine kanlı sünger koyup damat tarafından sokağa atılanınımı arasınız,

tayin vs bahanesi ile düğünden önce nikah kıydırıp, gerdek gecesinden 2-3 gün önce kızlık zarını diktirdiğini zannedip ama Allahın işi işte dikiş hatalı olduğu için gerdek gecesi babasının evine dönüp ertesi gün mahkemelik olanlarımı ararsınız, oooooooooo çook

:1shok: :1shok: :1shok:
anamm bunuda ilk defa duydum sünger heeee :1shok:

nerde bu arkadaş ya bilmem ne kadar güzerl yorum yapmış arkadaşlar bide gelipte cevap verse yazıyor ve kaçıyor buda güzel:1ninca:
vallahi kızım sen ayartmışsın adamları sonrada polise mana bulmayın kim bilir yazık bu poliside nasıl kandırdın bilmem yazık vallahi yaaa sana kalkıpta yazıyorsun sonrada kaçıyorsun ay ben çok sinir oldum şimdi boşan kocandan al polis sevdiğini o zaman alışana kadar da girmezsin gerdeğe olurmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

ayyy çok kötü işte aslında kendini kandırmışlar karşısındakini değilalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…