Yine ben mi haksızım

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
bugünde bişey oldu..
bugün beni eve bırakcaktı beni bölümün önünden aldı baktım hocasıda var arabada,onuda eve bırakcakmış.
işte gidiyoruz arabada hoca bana diyoki bak bu x çok iyi bi insandır herşeyime koşar gelir(sevgilime yaptırdığı ayak işlerinden bahsediyo)..kızlarımı tanıyomusun sen dedi.ben de yok ben onlardan ders almadım hocam dedim.(kızlarıda bizim okulda hocalar,evliler sevgilimden 10-15 yaş büyükler)sonra kızlarımın bi işi olduğunda da hemen x e koşarlar dedi.kızlarım ona zaten prens charles diyolar dedi...
sinirden patladım resmen,adam indi gitti
sen napıyosun dedim bu kadar samimimisiniz fln dedim.hyr onlar hoca ne samimiyeti fln dedi,eve gelene kdr tek kelime etmedim kapıyı çarptım geldim
haksızmıyım ben yine sizce

Son düzenleme:
ya ben bayan halimle sinir oldum sizin düşünce tarzınıza, sevgiliniz melek kıvamında galiba

yanlış anlamayın, hakaret amaçlı söylemiyorum ama garip bir düşünce yapınız var, kötü niyetli misiniz yoksa aşırı kıskanç mı çözemedim. önceki yorumlarınızı bilmiyorum ama bu bile bunalttı beni.

içiniz rahat edecekse örnek vereyim;

benim de telefon faturam yüklü geldi 2 ay üst üste ve nete giriş dedi operatör, kendi kendine girmiş nete. ondan önce de navigasyonu kullandığım için.

ilişkide yıkıcı degıl yapıcı olmak da yarar var.. siz yıkıcı taraftanmıssınız

hayır her şeyi geçelim, kopyadan yakalanmış bir öğrenci, hocanın cinsiyeti, yaşı ne olursa olsun yalvarır yakarır hatta yalakalık yapar, bunda garip ne var? yalvarmaya gelmiş bir öğrenciye "hayır, seninle konuşamam, sevgilim kıskanır" mı diyecek?

bu sefer iyi kötü yorum yapmıcam ikimzi de gerilmeyelim ama merak ettim 3. sünde neye kızdın ? Hocanın onu sevmesine mi ?

ya kadın ve kızlarla iç içe olan, sevilen, takdir edilen bir erkekle olmak huzursuz edici olabilir Lorena
haklısın hatta, ben olsam ben de rahatsız olurdum
ama onunla birlikte olmak zorunda değilsin
ben her konunun altına ayrıl yazıyorum ama sen umursamayıp yeni konu açıyosun
her konuda da tekrar ediyosun kendini
burda bir kadın sana haklısın dese ne olacak
ne değişecek, sevgilinin işten ayrılmasını mı istiyosun ?
ailesi ile irtaibatı kesip eve kapanmasını mı
çözümü çıkarı yok bu işin Lorena
sen konu açtıkça valla geriliyorum
niyetim kötü değil, ayrıl sen de rahatla ben de rahatlıyım

Diger konularinin bir kismini da biliyorum ve hic sasirmadim tepkine, kiziyorsun ama gercekten cok saglikli degil dusuncelerin. Hayati kendine zehir etmek icin elinden geleni yapiyorsun. Biraz kendine guven ve adami bu kadar bunaltip, iliskinizi cikmaza surukleme.

hiç bir konuna yorum yapmadım ama buna yapmak istiyorum..evet 3 olayda da haksızsın ve bence bu gereksiz kaprislerin sonucu sevgilini bıktıracaksın..

bence sen kendıne güvenmıyorsun sevgılını kıskanman bahane
kendını kendıne nıye dert edıyorsun kı böyle sebepsız şeylerı

Diğer konularını bilmiyorum ama bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Sevgilin de çok iyi niyetliymiş ki ufak şeyleri bu kadar büyütmene rağmen sana herşeyi anlatıyormuş. Fazlaca kapris yapmışsın bu daha fazla takıntı haline gelmeden bi çare bulmaya çalışmalısın

hayır hocanın kızlarının ona prens diye hitap etmesine kızdım ne hakla öyle hitap ediyolar ki

Sevgilinin ne suçu var ? kapıyı neden çarpıyorsun ?
sen haklısın Lorena
ben eski erkek arkadaşıma en yakın erkek arkadaşı canım yazınca kıskanıyorum
senin buna kızman normal
ama haklı olman neyi değiştirecek
bu siz beraber oldugunuz sürece devam edecek

sana kötü yorum yapanlar haklı yahu bukadar saçma şeylere takıp hayatını zindan ediyosun yazık keşke okadar uzun yaşasak biraz şükret öyle bi sevgilin olduğu için oda insan yazık onada

Merhaba

Ben yeni üyeyim...Konunuzu yeni okuyorum. Bazilari siklmislar demissiniz yazinin en basinda simdi neden skldiklarini anlayabiliyorum ama sizin neden kendinizi bu kadar üzdügünüzü anlayamadim...

Bu kadar gereksiz seyleri kafaniza takmayin. En sonunda sitedekiler gibi sevgilinizde sizden (kiskancliginizdan) sikilabilir...
Diger konularinizi bilmiyorum ama evet bunda siz tamamen haksizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…