- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
belki ben çok uç düşünüyorum ama bayan olsun erkek olsun kıskançlığı abartan insanlarda çok daha fazla sapık düşünce olduğunu farkediyorum her geçen gün. mesela benim sevgilim öyle her şeyime karışmaz, aşırı kıskançlığı yoktur. bakıyorum ki kendi kafasında da temiz, kendisi ne bir kıza bakar, ne de o tarz şeylere ilgilidir.bu yüzden de kendi aklına gelmiyor fesat fikirler. bir de kardeşimin sevgilisi var. çok mükemmel çocuktur, efendi saygılı ama çok kıskanç. kardeşime başta topuklu ayakkabı bile giydirmiyordu. zamanla kafa yapısında çok tuhaf fikirleri olduğunu farkettim. sürekli "karşıdaki erkek şöyle düşünür, böyle bakar, bundan etkilenir" gibi lafları vardı. insan kendi hissetmediği bir şeyi çok sıradan göremez genelde. bence sende de var bu. demek ki bir erkekle biraz muhabbetin olsa etkileneceksin ki sevgilinin etkilendiğini (fırsat verdiğini ) düşünüyorsun. gerçekten hastalıklı fikirlerin. elinde değilse bile yardım alabilirsin bir uzmandan.
10 yaş kesinde 15 i kesin değil bilmiyorum onlar biraz tuhaf insanlar kadınlrın babası eşini okuldaki asistan bi kızla aldattı,kızları desen erkek hocalarla çok samimiler evli olmalarına rağmen,giyimleri bi hocaya yakışmayacak cinsten belkide bu yüzden rahatsız oldum,sevgiliminde hocası tabi ne isterseler yapıcak,yağcılık yapıcak sinir oldum sinir hakları yok istedikleri gibi hitap etmeye
belki ben çok uç düşünüyorum ama bayan olsun erkek olsun kıskançlığı abartan insanlarda çok daha fazla sapık düşünce olduğunu farkediyorum her geçen gün. mesela benim sevgilim öyle her şeyime karışmaz, aşırı kıskançlığı yoktur. bakıyorum ki kendi kafasında da temiz, kendisi ne bir kıza bakar, ne de o tarz şeylere ilgilidir.bu yüzden de kendi aklına gelmiyor fesat fikirler. bir de kardeşimin sevgilisi var. çok mükemmel çocuktur, efendi saygılı ama çok kıskanç. kardeşime başta topuklu ayakkabı bile giydirmiyordu. zamanla kafa yapısında çok tuhaf fikirleri olduğunu farkettim. sürekli "karşıdaki erkek şöyle düşünür, böyle bakar, bundan etkilenir" gibi lafları vardı. insan kendi hissetmediği bir şeyi çok sıradan göremez genelde. bence sende de var bu. demek ki bir erkekle biraz muhabbetin olsa etkileneceksin ki sevgilinin etkilendiğini (fırsat verdiğini ) düşünüyorsun. gerçekten hastalıklı fikirlerin. elinde değilse bile yardım alabilirsin bir uzmandan.
uç düşünmüyorsun, çok haklısın. Bu yüzden kıskanan erkege tahammülüm yoktur
keşke sen fake olsan böle kötü düşünceler bizi kızdırmak için olsa konuyu açarken ayıp demişsin yorumlara sen ama kadınların arkasından erkek hocalarla çok samimiler diye terbiyesizce yazıyosun aferin sana
haklı değil bence resmen hakaret etmiş bana
Kendi üstüne alınma işte
yarası olan gocunur Lorena
neyse ben sana yardım etmeyecektim dimi en son
bence haksızsın
üstüme alınmadım ki direk bana söyledi zaten
bukadar kişi yanlış sen doğrusun zatenherinsan bir olucak diye birşey yok samimi olan vardır olmayan vardır bunu burda yazıp senin hastalıklı düşüncelerinimi aklamaya çalışıyosun amann banane ya doktora git senin yüzünden banlanamam hayatta hiç derdin olmamış demekki daha nediyeyim
Siz doktora gitmezseniz, sevgiliniz sizden gidecek.Hem de koşa koşa, arkasına bile bakmadan.Ben olsam çoktan yapmıştım da neyse.Sizin gibi çirkin düşünen biri için daha fazla yorum yapamam..Hoş işinize gelmediği için cevap bile varmiyorsunuz ama.
Siz doktora gitmezseniz, sevgiliniz sizden gidecek.Hem de koşa koşa, arkasına bile bakmadan.Ben olsam çoktan yapmıştım da neyse.Sizin gibi çirkin düşünen biri için daha fazla yorum yapamam..Hoş işinize gelmediği için cevap bile varmiyorsunuz ama.
Lorena çok net söylüyorum. Sevgilin sana böyle giderse daha fazla tahammül etmicek.
bunu düşünüp nasıl değişmeyi düşünmüyosun ya? sevmiyosun ki kaybetmeyi bile umursamıyosun , kıskançlıkla bozmuşsun kafayı
benim düşüncem çirkinse bu yaptığınız yorum daha da çirkin çünkü sizde bana iftira atıyosunuz resmen ayıp yani ben bi sohbetle bi erkekten etkilenecek kdr basit biri değilim,fırsat vermekle onların her dediğini yaptığınıı koştuğunu güleryüzlü davrandığını ima ettim ben.sizde de bahsettiğiniz düşüncelerden var ki böyle anladınız...
hayır seviyorum tabi ki
sen kaç konudur sevgiline iftira atıyorsun da burada iki cümle sana gelince ( hemde yabancı biri tarafından ) niye bu kadar alınıyorsun?kaldı ki özellikle belirttim bnm düşüncelerim diye ve senin üzerinden değil, genelden bahsettim. sen de o genellemeye uyuyorsan demek ki böyledir dedim.
iftira = int paketi aşımını başka şeylere yormak
bak burda bile kendin iftiracı olduğun için beni de öyle sandın. kıskanclık için söylediklerimi destekledin. saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?