en çok da şu kısa cevaplarına uyuz oluyorum
üniverstede okuduguna emin misin sen
ya kendini ifade edemiyorsun
ya da kafanda hiç bir düşünce yok
Seviyorum, herşeyi kafaya takıyorum, ayrılamam. başka bişey yazmıosun
hayır seviyorum tabi ki
ayyy bide kestirip atıyosun valla çıldırdım burda
canım benim o zaman nasıl kaybetmeyi umursamıyosun? burda sana en az 100 kişi dedi, o çocuk senden ayrılır böyle devam edersen diye.
onu kaybetmekten korkuyorum elbette ama bu yaptıklarına katlanabileceğim anlamına gelmiyo ki,oda çok basit şeyleri büyütüp beni üzebiliyo zaten artık onun yaptıklarını anlatıcam herkes üzerime geliyo
bence sen haklısın
resmen ayak işlerini yapıyor.
kendı yetmezmiş gibi, kızlarının da işlerini yapıyor.
Lorena,konularına dA göz attım,canım benim,ama sen her ufak seyi sorun etmişsin ya.ve senin elinde değil bu durumun kontrolü,,takıntı yapmışsın.bikere anla ki bu durum normal değil,bak kac konu acmissin.1ayda 4,5tane.boyle giderse bikabilir.erkekler fazla gelemezler Boyle seylere.birak o kiskansin.biraz kendini geriye cek.
bence sen haklısın
resmen ayak işlerini yapıyor.
kendı yetmezmiş gibi, kızlarının da işlerini yapıyor.
Üniversitelerde daha üst seviyelerdeki hocaların asistanlara her türlü angaryalarını yaptırmaları herzaman olan birşey zaten.Zamanla asistanların hocalarla samimiyetleri oluyor haliyle.Olmak da zorunda işlerinde yükselmek için onlara ihtiyaçları var bir yerde.Kaldı ki sevgiline prens charles demişler bunda bir seviyesizlik yok bence.Üstelik hocanın kızları sevgilinden 15 yaş büyükmüş.Çok abartılı tepkiler veriyorsun.Sen ayrılmasan bu adam senden ayrılır yakında zaten.Devam etseniz bile bu kıskançlıkla ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?Adam üniversitede asistan ömrü boyunca sürekli kız öğrencilerle ve bayan hocalarla muhatap olacak yeri gelecek samimi de olacak bunun kaçarı yok.
evet aynen öyle tamam ünide asistanlar genelde böyle ama sevgilim abartmış durumda herşeylerine koşuyo aklınıza gelebilecek herşeylerine hep onlardan bi takdir görme derdinde
evlendiğinizi düşün:26: hiç sevmem böyle şeyleri ben.
bu insanı kullanmaktan başka bişi değil
Üniversitelerde daha üst seviyelerdeki hocaların asistanlara her türlü angaryalarını yaptırmaları herzaman olan birşey zaten.Zamanla asistanların hocalarla samimiyetleri oluyor haliyle.Olmak da zorunda işlerinde yükselmek için onlara ihtiyaçları var bir yerde.Kaldı ki sevgiline prens charles demişler bunda bir seviyesizlik yok bence.Üstelik hocanın kızları sevgilinden 15 yaş büyükmüş.Çok abartılı tepkiler veriyorsun.Sen ayrılmasan bu adam senden ayrılır yakında zaten.Devam etseniz bile bu kıskançlıkla ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?Adam üniversitede asistan ömrü boyunca sürekli kız öğrencilerle ve bayan hocalarla muhatap olacak yeri gelecek samimi de olacak bunun kaçarı yok.
evet işte elimde değil ama kimse anlamıyo ben bilerek mi üzüyorum sanki kendimi
evet bilerek üzüyorsun.
hayır ben değilim.Resimdeki senmisin?cook guzelsin.MAŞAALLAH
insan kendini kullandırtmasa kimse onu kullanamaz ki değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?