Yine ben mi haksızım

sanırım kıskanırsam da; onların yüzünden bana vakit ayıramaması olur.
kendını kullandırtmasına da sinir olurum
ben sevmem insanları kullanan ve kendını kullandırtanları.

Yorumlarini begeniyorum cnm

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

eski konularına bir bakayım dedim ki bir de ne göreyim,bugüne kadar beni delirten hangi konu varsa sen açmışsın.

ne erkekler var yahu hayret, şu yaptıklarını kimse çekmez bence ama o katlanıyor.

kusura bakma arkadaşım,normal olmadığın her seferinde aynı olumsuz yorumları almana rağmen dönüp dönüp konu açmandan belli.

bir de hepsinde haksız mıyım diye sormuşsun,haksızsın tabi

kıskanmazdım ama kızardım .... (lorena ilk kez nispeten sana hak verdim)
genelde fazlaca müdahaleci olduğunu düşünüyorum ama bu defa farklı..
evet erkek arkadaşın işi gereği hocalarının bir takım gereksiz işlerini de yapmak zorunda, ama bunun sınırlarını çizmek karakterle alakalı,sanırım çok taviz veriyor iş konusunda çevresine... bu arada hoca da çok gereksiz sohbet etmiş, kızlarımın bile işini görür diye ayrıntı geçmeye ne gerek var ki... o sıfata da ayrıca güldüm çok aptalca geldi bana yakıştırma...

erkek arkadaşını biraz da arkadaşça uyarmalısın, tamam işin bazı tavizler gerektiriyor ama kendini bu kadar kullandırma,sen üzülürsün sonra falan de... üniversite ortamı çıkar savaşlarının meydanıdır,yarın kimse kimseyi tanımaz...

bir de bana öyle geldi ki, erkek arkadaşın senden sosyal ilişkilerini gizliyor,çünkü senin çok kıskanç olduğunu biliyor,sana herşeyi anlatmıyor bu nedenle,aman tartışma çıkmasın diye... (yoksa bu bayan hocaların ona taktığı sıfatı( espri olsun ya da muhabbet olsun diye anlatabilirdi,ya bana böyle bi isim takmışlar ne komik değil mi falan diye) ya da onların da işlerine yardımcı olduğunu bilmen gerekirdi)

onu kaybetmekten korkuyorum elbette ama bu yaptıklarına katlanabileceğim anlamına gelmiyo ki,oda çok basit şeyleri büyütüp beni üzebiliyo zaten artık onun yaptıklarını anlatıcam herkes üzerime geliyo

Görende adam sizi 100 kere aldatmış sanacak. Adamcağız (adamcağız dedim diye umarım 'Mercani sevgilime adamcağız dedi ya sinir oldum' diye konu açmazsın) alt tarafı kız öğrencisiyle konuşmuş. Alt tarafı aile yemeğine gitmiş. Bu kadar da büyütülmez ki.

çok iyi anlamışsın aynen öyle cnm tşk ederim

evt benim yüzümden kendini bulunmaz sanıyo şu anda

çok tşk ederim yorumun için
evt çok gereksiz bi muhabbetti adamın yaptığı zaen söylediğim gibi brz tuhaf ve geniş insanlar tüm okl biliyo onları
uyarırım ama sevgilim yine bildiğini yapar...
aslında herşeyi anlatıyo o kadınların bazı işlerini yaptığını da biliyodum ama bu lakap olayını bilmiyodum kendini bilmez insanlar işte tabi suç sevgilimde yani taviz verende

çok doğru bir tespit, aynı düşüncedeyim...

hiçde doğru bi tesbit değil

açık ve net söylüyorum bi daha hakaret içeren yorum yapacaklar benim konuma yorum yapmasınlar,biraz rahatlamak için konu açayım dedim başıma ağrılar girdi ya ben insanların konusuna yorum yaparken dikkat ediyorum bende aynı özeni bekliyorum ama burası sanal diye ağızlarına geleni savuruyolar ayıp denen birşey var.densizin biri benim bi erkekle konuştuğumda etkileneceğimi söylüyo diğeri bana terbiyez diyo hiç tanımadığı kadınları savunuyo..garip yani bazıları kendine eğlence aradığı için yorum yapıyo farkındayım bunun ama böyleleri benim konumdan uzak dursun yeter artık onlar kendini biliyo zaten.

Lorena, biz sizin burada açtığınız her konuda "haksızsın" demekten bıktık, siz dedirtmekten bıkmadınız. gerçekten çok tebrik ediyorum. böyle istikrar görmedim.

hll spr dvm.

az çok knularını biliyorum ama sevgilinin ne suçu var ki, sonuçta iş hayatı yapmak istemesekte bir sürü şey yapıyoruz. Biraz daha anlayışlı olsan yoksa bir gün bıkıp gidebilir. Açıkcası ben dayanamzdım

ya bu adam hala seni terk etmedi mi?nasıl dayanıyor bu davranışlarına valla aklım almıyor.dünya güzeli olsan çekilmezsin bu takıntılarınla.her güne ayrı sinir harbi.hem yaşıyorsun hem yaşatıyorsun.konu açmakla çözülmeyecek senin derdin.lütfen en yakın hastanenin psikiyatri bölümüne bir an önce git.konuna cevap yazan insanlara tepkilerin bile enteresan.sevgilinden ayrılsan başka biriyle birlikte olsan da durum değişmeyecek çünkü sorun sevgilinde değil yüzde yüz sende.sana kızdığım için kendime de kızıyorum, gerçekten rahatsızsın ve uzman yardımına ihtiyacın var fakat bu yardımı almak yerine anca foruma yazıyorsun bu sefer de haksız mıyım diye.hepsinde de haksızsın.

kuzum sen ya hala 15lik ergen aklındasın ya da karşı taraftakilere hep flörtöz davranıyorsun ki yersiz yere sevgilinden de aynı hareketi umuyorsun

Yine haksızsın
Canım bak buraya açma artık böyle konular.
Yersiz kıskançlıklar yapıyorsun.
10-15 yaş büyük diyorsun.
Sen bu adamın konumunu kaldıramıyorsun.
Seni sevmese çoktan bırakmıştı böyle davranarak kendinden kaçıracaksın.
Ve yineliyorum erkek arkadaşına üzülüyorum.

yüzde yüz haksız olduğumu söylüyosun ama sevgilimi tanımıyorsun ki onunnda hataları var belki..
tepkilerim nasıl enteresan ki anlayamadım yeri geldiğinde tepki gösteriyorum

kuzum sen ya hala 15lik ergen aklındasın ya da karşı taraftakilere hep flörtöz davranıyorsun ki yersiz yere sevgilinden de aynı hareketi umuyorsun

saçmalamayın ya kaç kere dedim şu şekilde düşünen insanlar yorum yapmasınlar silah zoruylamı yorum yaptırıyoruz yeter ama ayıp

tşk yorum için ama beni anlayan dinleyen adabıyla yorum yapan insanlar olduğu sürece ben konu açıcam

Tek bunlar varsa abartılı tepki vermişsin. Kızları senin erkek arkadaşından 10 15 yaş büyük olduğuna göre adam yaşlı bir insan. Onun bir şey demesiyle mi kızacaksın. Bence övmek istemiş erkek arkadaşını ya da belki de öylesine konuşmuş.
Bir de bu kızlar evliler mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…