• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ben Ve Yine Kv Kp

Evet ben de onu anlamıyorum eşime hastaneye gidelim dedim diye olay oldu evde buhar makinası sadece yasadığım olaylardan biri yüzlercesi var öyle ben de kres ve bakıcı arayısına girdim.Çünkü tükendim artık
İnsallah en kısa zamanda bulursunuz bunların kendi çocuklarına saygısı yok ki bize de bulsun benim esimde rahatsız okadar doktora git gerekirse bi muayeneye 500 lira ver ama sağlığın yerine gelsin dedim kadin inatla kırık cikikcilara yolladi gizli gizli fistekleyip esi de hata beni dinlemedi rahatsızlığı ilerledi simdi 5 bine ameliyat olacak parasinda değilim o iyi olsun da ama aci içinde neden zaman kaybettin anne iste bakilirsa okadar karsi cikmama itiraz etmeme rağmen allah bizlere kolaylık versin bende ayni calismak istiyorum annem bakamaz onunda calismaya ihtiyacı var benim verebilecegim para yetmez kresede yaşı gelmedi bekliyorum sirf bu sorunları yaşamamak için kv baktirmiyorum cunku bi aylıkken oglum bana inat olsun diye bal yedirmisti şimdide guvenemem

O zman bakiciya ver canm kreşte buyuk cocuklar dover yazk ben staj yaptgm icin orlarda iyi bliyorm anasi babasi bi haber obur cocuklar hep dvuyorlar kac gunluk yemekleri cocuklara veriyorlar ya da ihtyacnz yoksa calsmayn cocugnzu byutun braz byuyunce tekrar grersn

İnsallah en kısa zamanda bulursunuz bunların kendi çocuklarına saygısı yok ki bize de bulsun benim esimde rahatsız okadar doktora git gerekirse bi muayeneye 500 lira ver ama sağlığın yerine gelsin dedim kadin inatla kırık cikikcilara yolladi gizli gizli fistekleyip esi de hata beni dinlemedi rahatsızlığı ilerledi simdi 5 bine ameliyat olacak parasinda değilim o iyi olsun da ama aci içinde neden zaman kaybettin anne iste bakilirsa okadar karsi cikmama itiraz etmeme rağmen allah bizlere kolaylık versin bende ayni calismak istiyorum annem bakamaz onunda calismaya ihtiyacı var benim verebilecegim para yetmez kresede yaşı gelmedi bekliyorum sirf bu sorunları yaşamamak için kv baktirmiyorum cunku bi aylıkken oglum bana inat olsun diye bal yedirmisti şimdide guvenemem
Evet o inat olayı nedir dilimde tüy bitti anne bal yok inek sütü yumurta beyazı yok 1 yasından önce diye hem benimle alay ettiler hem de defalarca sorguladılar niye yok eskiden biz yedirirdik bişey olmazdı diye esas inat onlarda var bizi suçluyorlar inat diye.Gerçekten artık düşünmekten beynim yandı hissediyorum hasta ettiler beni sonunda.Onların düşünmesi gerekmez mi evlatlarını.Biz düşünüyoruz yine biz suçlu oluyoruz.

Yine bal yedirmid benim kv olck kendi memesini vermeye calisti

O zman bakiciya ver canm kreşte buyuk cocuklar dover yazk ben staj yaptgm icin orlarda iyi bliyorm anasi babasi bi haber obur cocuklar hep dvuyorlar kac gunluk yemekleri cocuklara veriyorlar ya da ihtyacnz yoksa calsmayn cocugnzu byutun braz byuyunce tekrar grersn
Evet kreste ezilir bence de kızım daha cok küçük

Evet maddi sıkıntılara rağmen o da bir çözüm.
bence hiç birşey ruh sağlığınızdan daha kıymetli değil. madem anasına babasına sahip olamıyor maddi sıkıntılarla da bırakın eşiniz uğraşsın.

Bu ne sabır aşkolsun.
Böyle pısırık basiretsiz korkak ezik kocalardan (kendi eşimde dahil) iğreniyorum!! Böyle kocalar Allah sizi ıslah etsin. Koca koca olsaydı bak bakalım sana anası babası böyle yapabilirmiydi? Seni tehdit ediyorlar birde çocuğunla ha. Tuuu yazıklar olsun böyle insanlara.

Kendini ezdirme konuş asla altta kalma
Allah yardımcın olsun

Yine bal yedirmid benim kv olck kendi memesini vermeye calisti
Onu benimki daha yeni birakti canim daha bi haftalikken başladı yok eltimin kızları emmiste buda emse nolcakmis lap diye bi anda memesini açıp emzirmeye calisiyodu eşimin yanımda olduğu tek konuydu oglum iki yaşına girecek daha yeni birakti cocuk bana anne meme diye gelirken kolundan tutup aaa gel beni em benim memem daha güzel diyodu ki bal bir yaşına kadar yasak her kontrolde hemşire doktor uyariyodu sakin vermeyin olume bile yol aciyo ciğerlerini yakarsin diye kv bunu soyledim geçti karşıma aldı cocugu bal verdi bide üstüne sırıtarak cigerlerin yansın inşallah dedi ve daha bi aylık bebege

Bu ne sabır aşkolsun.
Böyle pısırık basiretsiz korkak ezik kocalardan (kendi eşimde dahil) iğreniyorum!! Böyle kocalar Allah sizi ıslah etsin. Koca koca olsaydı bak bakalım sana anası babası böyle yapabilirmiydi? Seni tehdit ediyorlar birde çocuğunla ha. Tuuu yazıklar olsun böyle insanlara.

Kendini ezdirme konuş asla altta kalma
Allah yardımcın olsun
İşin acı yanı eşimde en ufak bişeyde bakıcı tut baktır cocuğa diyor.O canımı acıtıyor .Yapayalnızım anlayacağınız.

Onu benimki daha yeni birakti canim daha bi haftalikken başladı yok eltimin kızları emmiste buda emse nolcakmis lap diye bi anda memesini açıp emzirmeye calisiyodu eşimin yanımda olduğu tek konuydu oglum iki yaşına girecek daha yeni birakti cocuk bana anne meme diye gelirken kolundan tutup aaa gel beni em benim memem daha güzel diyodu
Ruh hastası

Onu benimki daha yeni birakti canim daha bi haftalikken başladı yok eltimin kızları emmiste buda emse nolcakmis lap diye bi anda memesini açıp emzirmeye calisiyodu eşimin yanımda olduğu tek konuydu oglum iki yaşına girecek daha yeni birakti cocuk bana anne meme diye gelirken kolundan tutup aaa gel beni em benim memem daha güzel diyodu ki bal bir yaşına kadar yasak her kontrolde hemşire doktor uyariyodu sakin vermeyin olume bile yol aciyo ciğerlerini yakarsin diye kv bunu soyledim geçti karşıma aldı cocugu bal verdi bide üstüne sırıtarak cigerlerin yansın inşallah dedi ve daha bi aylık bebege
Agzna cakaydin bi tane ben kavga ettm valla gorersem kotu olur dedm

2 yetişkin insanın maliyeti bakıcı kadardır zaten heralde, Ayrıca buhar makineleri iyi değil o konuda haklılar

Anammmmm ben sonunu okumamasim benmki bnm cocugma yapacak oyleee parcalarm onu nasl sabrettn sen ya

Ya nerden okudum yorumunu şalterlerm atti o kaynanan bi elime gecsn onu parcalarm koca bul sen ona bi tane kocasi varsa yetmiyodur onunki

Back
X