- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sevgilimin karışmasına müsade etmiyorum bu yüzden de aramızda problem oluyor zaten. Ama patronum tam bir faciaKadına şiddetin başka boyutu. İşte patron, dışarda sevgili. Nasıl müsade ediyorsunuz başkalarının sizin kişiliğinizle ilgili kararlara karışmasına. Siz nerde ne giyilir ayrımını yapmayacak biri misiniz
Erkek eleman da var. Diğer ablalar 15 yıldır falan orda çalışıyor onlara bile diyorPatronun yaptigi komik.Madem rahatsizlik duyuyor erkek elemanlar alsaymis.Cocugu pekistirir gibi aferin bugun yelek giymissin nedir yani?
Böyle şeyler söyleyemem ki. Adam gerçekten dinine düşkün ama.yaptığı psikolojik baski. Obur çalısan bayan elemanlar da diyor ki tek karıştığı şey var bu iş yerinde oda kıyafetlerimız. Gerçekten de öyle ama adam diğer konularda çok iyi patrondan ziyade bi abi gibi. Ama bu konuda hassas sürekli uyarıyor utanıyorum ona desem.ki ben böyle giyiniyorum heralde sonrası çok kötü olurPatronun kendi nefsine hakim olamiyor sanirim. Yelek ve ya tunik giymezseniz arkadan size mi bakiyor acaba? Tovbe estagfurullah. Insanin aklina hersey geliyor. Patronuna, bu isin bu sekilde olmayacagini, aksine daha da uzaklastirici oldugunu hatirlatin. Madem sizi daha kapali giyinmeye tesvik etmek istiyor, hepinize birer tunik hediye etsin. O isler elestirmekle olmuyor. Dininin gereklerine uyarak yasamaya calisan bir insanin bunlari cok iyi bilmesi gerektigini de soyleyin. Aynen bu yazdiklarimi soyleyin.
Evet orası öyle de patrona yine bi şekilde katlanıyorum nede olsa cikcam 2 ay sonra diye ama sevgilimm.. Bana kavga ederek söylemiyor mesela. Şunu giyme bunu giyme diye. Aşkım bu pantolonun çok dar üstüne uzun biseyler giy sen daha güzel olmaz mı benimde içim daha çok rahat eder. Sağdan soldan sen yürürken arkana bakan adamlarin üstüne saldirmamak için kendimi zor tutuyorum diyor. Bende bakmasın lar ya o onların ayıbı. Ben millet bakmasin diye bi ömür onların istediği gibimi giyincem dediğim zaman bak aşkım evlenince istediğini evde giy veya en azından ben yanındayken giy hem özel olan şey güzeldir gibi şeyler diyoBu ne saçmalıktır ya madem açık kadına tahammülü yok almasınlar işe staja.
Nasıl giyineceğine elin adamı mı karar verecek.
Bu patronun içinde geçerli sevgilin içinde.
Benim öyle bi imkanım yoktu malesef mecburen başladım sonrada böyle şeyler oldu bişey diyemedim diyemiyorum daBen de bir yere is basvurusunda bulunmustum. Beni gorunce dedi ki (basortuluyum ya) kapali olman iyi. Buraya geliyorlar k.clari baslari acik kotlar oralarina buralarina yapisiyor.Hemen kalktim dedim ki "iyi gunleeeeer"... Var boyle tipler maalesef. Baska bir isyeri bakin bence. Boyle zihniyetteki tiplerle devam etmez.
Asıl tuhaf olan ciplaklikla böyle bişeyi aynı kefeye koymaniz. Yorumunuz için yinede teşekkür ederimDar giyinmek vucut hatlarinin belli olmasi ciplaklikla es degerdir bunu patronun ve sevgilin sorun yaparken senin sorun yapmaman tuhaf..
Dar dediğim Tayt gibi değil tabiki de normal dar paça pantolon. Ama ona bile bakıyorlarKimsenin sana karışmaya Hakkı yok. Bunu bir kenara bırakıp sunu da eklemek istiyorum ki bazı bayanlar öyle dar pantolon giyiyor ki resmen bütün hatlar ortada. Ve etrafta ki erkekler o kadar iğrenç yorumlar yapıyorlar li yeminle ben rahatsız oluyorum. Zaten öyle mi görüntü bana mide bulandırıcı geliyor ama bi kadın için erkeklere et malzemesi olmak daha kötü.
Asıl tuhaf olan ciplaklikla böyle bişeyi aynı kefeye koymaniz. Yorumunuz için yinede teşekkür ederim
Yalnizca bu konuda hassas olmasi garip iste. O yuzden aklima kotu seyler geldi benim. Bilemiyorum yani. Gunahini almis gibi olmayayim. Ama birisi beni bu sekilde uyarsa, ben soylerdim. Beni uyarmak gibi bir hakkiniz yok. En fazla tesvik edebilirsiniz ki ben oyle olmasini umit ederdim derim. Bunda korkacak birsey yok. Bence soyleyin o da kendi yanlisini gorsun.Böyle şeyler söyleyemem ki. Adam gerçekten dinine düşkün ama.yaptığı psikolojik baski. Obur çalısan bayan elemanlar da diyor ki tek karıştığı şey var bu iş yerinde oda kıyafetlerimız. Gerçekten de öyle ama adam diğer konularda çok iyi patrondan ziyade bi abi gibi. Ama bu konuda hassas sürekli uyarıyor utanıyorum ona desem.ki ben böyle giyiniyorum heralde sonrası çok kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?