- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlar artık çoğunuz beni tanıyor herseye rağmen 2 yıldır güzel giden bi iliskim var. Karşılıklı bi sürü problemimiz oldu ve her defasında ama öyle ama böyle birlikte aştık. Simdiki sorun da benim kıyafetlerim... Ben 3 aydır stajyer olarak muhasebe bürosunda çalışıyorum ve patronumuz çok iyi bir adam ama malesef ki fazlasıyla dinine düşkün yani bunu dememde ki kasıt adam ise gelirken hep uzun tunik veya uzun yelek hırka tarzı bişeyler giymem konusunda beni uyarıyor. İşyerinde 3 tane abla var onlarda açık ama çok dar veya açık giyinmiyorlar açıkçası ama giyindikleri zaman onları da uyarıyor yelek niye giymediniz diye her neyse bana bugüne kadar hep sakayla dedi kelebek yelegini giymemissin veya aferin kelebek bugün giymissin hep böyle ol falan... İyide yelek hırka da herseyin üstüne giyilmiyor ki doğum günüm de sevgılım bi kazak almış pazartesi günü ise giderken onu giydim alta da normal bi.pantolon. patron bu defa ciddi ciddi uyardı sizin özgürlüğünüzu kisitladigimi düşünme ama en azından burda uzun biseyler giy diye. Bende sevgilimle buluştum bugün benim aldığım kazagi niye giymedin dedi bende anlattım böyle böyle oldu diye çok da sinir olduğumu belirttim oda bana ben diyince zoruna gidiyor patronun diyince onun istediği gibi giyiniyorsun ama dedi kavga ettik. Bana diyo ko tamam açık giyinmiyosun ama dar giyiyosun pantolonlarin çok dar. Bende öyle mutlu oluyorum diyince pis pis adamlar sana bakarken nasıl için rahat ediyor falan dedi artık üstesinden gelemiyorum ne yapabilirim sizce ona tepkimi belli etmeye çalışıyorum ben buyum böyleyim diye tamam yine giy ama sadece bana. Kimse senin vücut hatlarini görmesin sen çok güzel bi kızsın zaten dikkat cekiyosun bide dar giyince bütün herkes bakiyo diyo. Ama bende öyle giyinmeyi seviyorum kendime yakistirmiyorum diğer türlü