Yine ben yine kayınpederim 😭

Tövbe estağfurullah, bu nedir ya?

Ben asla iyi niyetli bulmadım kayınpederinizi. 16 yıldır evliyim, kayınpederim ancak bir şey söyleyecekse arar. Hal hatır için bile aramaz. Kendi babamla bile haftada bir 5 dakika ancak konuşabiliyorum.

Bence net sapık! 5 ayda araya sıkıştırıp söyledikleri bunu gösteriyor. Önünü almazsanız daha ileri gidecek.

Bir araya geldiğinizde davranışları, bakışları nasıl? Ben çok rahatsız olurdum şahsen.

Sizi bu kadar rahatsız eden bir şeyi kimsenin kırılmasını falan umursamadan kestirip atacaksınız. İsterlerse küssünler, kurtulursunuz.
 
Konuşmaz fazla gider erkenden yatar ama uzaklaşınca böyle diyorum ya uzakla olduğumuz için mi yapıyor onu da anlamıyorum
 
Konuşmaz fazla gider erkenden yatar ama uzaklaşınca böyle diyorum ya uzakla olduğumuz için mi yapıyor onu da anlamıyorum
Karşılaştığınızda konuşmaması, erkenden yatması da ilginç değil mi? Yüzüne karşı övülmek istemiyor mu? Neden ki?

Bak az önce anlattım benim kayınpeder ile aram iyidir karşılıklı sigara içerdik ama kalkıp telefonumu meşgul etmez.

Bu adam tuhaf çok tuhaf…
 
Konuşmaz fazla gider erkenden yatar ama uzaklaşınca böyle diyorum ya uzakla olduğumuz için mi yapıyor onu da anlamıyorum
Kusura bakmayın erkenden yatması da anormal evde misafir varken. Normalde de erken mi yatarmış?

Gidip yattığına emin misiniz? Ne saçma şeyler geliyor aklıma yahu!
 
Kusura bakmayın erkenden yatması da anormal evde misafir varken. Normalde de erken mi yatarmış?

Gidip yattığına emin misiniz? Ne saçma şeyler geliyor aklıma yahu!
Misafir derken uzaktayıZ zaten gideriz 10 gün kalırız. Telefondaki gibi alıkoymaz yani beni. Zaten sabah çıkar akşam gelirdi eve.
 
bacım anayi misin ? annen baban elini beline atıp kp sen ne diyosun kızım bizim yanımızda niye ekmeği olmasın diyemiyor mu ? eşine postayı koy o adamında telefonlarını açma ne aptal aptal konuşmalar ya .senin nerede olduğundan kp ne ? ayrıca her gün kp ile konuşmak ne , açık açık diyeceksin senin derdin ne ,niye her gün beni arıyorsun diyeceksin ?!?!
 
Ay ilk gelin hevesi ne ya
Hele kp der icin, kv olur anlarım geliniyle akraba komşu gezmesi heves eder derim ama kp din yeni gelin hevesini anlayamam.
Tamam baştan yüz verdiniz olabilir, insanlar fikirleri ile gelişir bu saatden sonra yüz vermeyin, eşinizede söyleyin artık peşpeşe 293737 kez arasada açmacağım babanın söyleycek birşeyi varsa seni arasın yoksa direk engelleyeceğim deyin geçin.
 
Sen bu adami kirmadan önunü alamazsın.Bence kır da fazlasiyla hak etmis.Sapik gibi konusmalar ne munasebet ,ben olsam kaynanaya sikayet eder iyice ortaligi karistiririm.Düşsunler birbirlerine.Şikayet ettin diye de sana küser oh temiz .
 


Benim yazdığım enişte hikayesini okudun mu? Bu adam ondan farklı değil üstelik 52 yaşında yaşlı değil. Herif ailede söz olarak taciz etti ama bu sa rahatsızlık nedeni. Anormal biri.


Kızın anlattığı aile ile o hikayeden teyzem ve eniştesi benzer. Onlar da sürekli adamı över hiç yanlış görmezler. Aslında aşırı da çirkefler. Bayılır ayılır biri bir şey dese. O yorumu okuyup hiç tepki vermeden hala adamın huyu olamaz mı? diyor. Biz ne dersek boş. Sapık olmaması yaptığının taciz olduğunu rahatsız edecek anormal bir davranış olduğunu değiştirmez.
Geçen de söylemiştik. İsteseydi telefonu ısrarla açmazdı, adam da küser eder kriz geçirir ayılır bayılır normale dönerdi. Tek cümle ya “ bizim kültürümüzde böyle KB ile gelin konuşmaz aramaz bize ters aramayın beni” bu kadar.Veya ne münasebet? Sohbet arıyorsanız oğlunuzu babamı enişteleri arayın. Bu kadar
 
Yazınızı okudum. Huyu bu derken kpden değil eşimden bahsettim. Sapık mı değil mi bilmiyorum ama anlattığınıza benzer şeyler var evet. Teşekkür ederim herkese. Sapıklık mevzusunu insan yakıştıramıyor nihayetinde. Ama önünü kesmeye bu defa kesin bir şekilde karar verdim sağ olun tekrar.
 

Amacımız huzurunu kaçırmak değil. Bir kere babanız açsın telefonu o ona yeter sonra arasa bile açmazsınız, eşiniz bir şey derse senin yapman gerekeni babam yaptı bizde böyle şeyler ters dersin. Sakın yalnız kalmayın. İlk önce belirli şeylere karşı gardınızı alın bu herkes için geçerli. Size göre yaşlı gelebilir ama adam yaşlı değil. Belki sadece sözel rahatsızlık hoşuna gidiyor ama ileride bunlar sizin evinize yaşlanınca yerleşebilir. Sizden samimiyet konusunda çekinmeli.
 
Babamın bu kadar detaydan haberi yok. Bi kez açtı özledik falan dedi ona da. Olsa da yine bir şey diyeceğini sanmıyorum babama göre çok seviliyor olmam beni rahatsız ediyor. annem kaynanamla konuşmak istedi ama ben engel oldum. Ailem sadece takıntılı olduğunu, ailesinin de idare ettiğini düşünüyor bunaldığımın farkında değiller. Ama söyledikleriniz doğru, bakacağım artık çaresine.
 
 
 
Ben de psikolojik sorunu olduğuna inanıyorum freudun id tanımına benzetiyorum açlığı doyrulmayınca sataşıyor sürekli ben babayım ben büyüğüm ben öyleyim ben şöyleyim.
Eşinizde de sizde de iş yok. Eşinizi aradı gelini ver dedi müsait değil şu an baba ben selam iletirim diyecek. Aradığında açmayın, ısrar ederse de açıkça telefonda konuşmayı sevmediğinizi söyleyin. Siz ikiniz bunları yapmazsanız elbette aynı şekilde devam eder.
 
Şu bir zamanlar tv‘ye çıkan Meriç mi Arkadaşlıklarda asla cinsiyetçi yaklaşmam fakat bazı insanlar aşırı itici oluyor, oturduğumuz sokağa bizim yaşlarda bir adam taşınmıştı hala burada yaşıyor ya neyse, ilk taşındığında çevre binalarda yaşayan insanları tanımak istiyor diye düşündüğümden, medeni davranıp selamını aldım hoşgeldiniz dedim çevre hakkında soruları oldu cevapladım fakat hani bazı insanlarda sizi rahatsız eden bir şeyler vardır ama tam olarak ifade edemezsiniz, onda yanlış bir şeyler olduğunu bilirsiniz ama tanımlayamazsınız, ben de adamdan öyle bir enerji aldım, her gördüğü yerde çevirip konuşmaya çalışması rahatsız etmeye başladı çünkü eşimi görünce selam sabah yok ben yalnızken konuşmaya çalışıyordu, eşime sordum ona tek başınayken hiç selam vermemiş konuşmaya çalışmamış, baktım adam sadece kadınlarla gevşek gevşek muhabbetler yapıyor eşleri yanlarındayken çıtı çıkmıyor, kadında da erkekte de cıvıklığı sevmem, birkaç kere ters konuştum baktı pabuç pahalı beni gördüğünde yol değiştirmeye başladı.
Pnr1990 ’ın kayınpederi de böyle biri bence, sapık mı cıvık mı tam anlayamadığınız tiplerden, böyle insanlar görünüş olarak da birbirine benziyor sanki, bizim buradaki Meriç‘in esmer versiyonu, konuşurken yayılan ağzına bir tane geçiresin geliyor.
 
Benim kp cıvık yani gereksiz samimi başta uyarılmıştım söylenmişti bana. Gelinle ne kadar olabilir ki diye düşünmüştüm kp sonuçta bi ağırlığı olmalı. Sapık olsaydı benden istediklerini kendi kızlarından da istiyor ne bileyim. Aklınca kendilerini bana benimsetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum. Biraz aileme yakın oluşumun verdiği bir rahatsızlık var sanırım çocuklarını çekeceğimi düşünüyor. Psikiyatra götürmüşler dün öğrendim okb tanısı konmuş. Takıntılı olduğunu düşünüyordum zaten. Ama kendi asla kabul etmiyor. Aynı zamanda narsist.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…