Yine ben yine kayınpederim 😭

Peki yengeniz nasıl başediyor bu durumla?Şikayet etmiyor mu?

Ne yazık ki suç biraz da bende. En başından yüz verdim. Eşim uyarmaya çalışmıştı ama anlamadım.

Haklısınız umarım babanız bi şekilde anlar. Çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Peki yengeniz nasıl başediyor bu durumla?Şikayet etmiyor mu?
Acikcasi biz surekli destekcisi olunca pek unursamiyor yani diyoruz babam bir gariptir sen ona kulak asma o soyler soyler susar ne konusacagibi bilmez maalesef... yengem de basta gorusur ederdi artik haftada belki bir defa gorusurler onda da babam dunyanin tribini atar yengem he he der gecer. Yani biz surekli sanirim babami takma demeseydik konu büyürdü ama o da mesafesini koyup umursamayincs biraz cozuldu mesele

Pnr1990 deliricem gerçekten bütün konularını biliyorum, benim aklıma şöyle bi fikir geldi; kulağım çok ağrıyor, doktora gittim, doktor telefonla konuşmayı yasakladı, işitme kaybı başlamış (işitme kaybına yol açan tıbbi bi şey söyle) sadece mesajla iletişim dedi, net söylüyorum eğer telefonla konuşmaya devam edersen işitme kaybın ilerleyecek dedi.

Ne yazık ki suç biraz da bende. En başından yüz verdim. Eşim uyarmaya çalışmıştı ama anlamadım.
Şimdi mesafe koysanız dengesiz diyecek adamcağız:) İşte her ilişkide en baştan mesafe çok şart bence.Siz hissettirmeden ufak ufak koyun mesafeyi de alışır bir süre sonra.Eskisi gibi zamanım olmuyor baba vs deyin .Evdir,iştir ,derstir telefonu bile elime alamadığım zaman oluyor deyin.Acmayin bi kere mesela. Dönmeyin de.ikinciye aradığında deyin. Anne evinin ekmeği hiç biter mi ,bizde olmaz öyle şey deyin o lafa karşılık da.
.

Bu konuda eş pek karışmak istemiyor.

Çok güldüm gerçekten. Bu benim de aklıma geldi. Kk üyeleri olarak konularımda beyin fırtınası yaptırıyorum resmen

Ne ala memleket. Adam huysuz, tripli, geçimsiz, alıngan ayağına sapıklığını herkese kabul ettirmiş. Etrafındakiler de "saygıdan" ses çıkarmıyor.
Cinsel anlamda olmasa bile bu tacizdir, ihlaldir yani.
Ne münasebet bu kadar ilgi alaka.
Baldızlar, gelinler falan.
Hiç mi biri hop! Demedi bu adama?
Eşiniz de süs bitkisi gibi dursun. Saygısını bozmasın aman. Siz de dengesiz babası yüzünden kafa patlatın. Reva mı bu?
Sizin artık bahanelere ihtiyacınız yok. Dürüst olmaya ihtiyacınız var. Mesafe koyun.Bozulursa bozulsun. 2 aramada soğuk konuşun. Üçüncüye kendiniz arayın mesela. Böylece sizi de suçlayamaz.

Pinhan a katılıyorum. Nereden bakarsanız bakın, olay çok üst seviyelerde yanlış.

Adam işten geliyor ve uzanıp sizi arıyor, öncesinde baldızları aynı şekilde. İnsan bu şekilde sevgilisini aramaz mı? Bu adam ailedeki tüm kadınları himayesine almış gerçekten çok tuhaf.

Açıkça konuşmak zorundasınız. Başka şansınız yok. Küsüyor mu, alınıyor mu? Bunlar ona ait duygular, sizi bağlamamalı.

Halkanın dışında kalmayı seçen eşinize söyleyebilirsiniz ilk başta. Haberi olsun. Olay kendisine başka türlü intikal ettirilebilir. Belki kendisi el atar ama eşiniz de bir tuhaf. Bu olaylara susması vs babaya saygıymış vs bunları geçin, eşinizle birlik olup çözün bu anormal durumu bana fenalık geldi.

Bu arada kayınpederim de nişanlıyken beni arardı ama taciz boyutunda değil. Sonrasında evlenecek bir kadın buldu ve beni aramayı kesti. Adam duygusal bir boşluk yaşıyor da sizinle mi o boşluğu dolduruyor nedir, aklıma bin tane olasılık geldi ve destan yazdım resmen.

Mesafe mesafe mesafe. Kendinizden ödün vermeyin bence. 1 trip atarlar 2 atarlar. Illaki aramayı kesecekler. Çok açmayın telefonu ve siz hiç aramayın bence

Soyle dumduz. Ben kendi annem babamla bile surekli konusmuyorum. Ben telefonda konusmayi sevmiyorum sana ozel degil de.

Neden cekiniyorsun?
Kirilirsa kirilsin, trip atarsa atsin.. o kirilmasin trip atmasin diye sen sinir krizi geciriyorsun.
Esin de bir garip.. iliskilerini sen yonet diyor ama buldugu cozum bahane uret, kisa kes vs. Istemedigini acikca söyle demiyor.

Yani kusura bakma ama kurdugu cumleler de yavşakımsı.. "Tansiyonum dustu seninle konusursam duzelir dedim" ne demek.
Bi de baldizlariyla konusuyormus surekli. Bu adamin bacanagi yok mu? Neden baldız? Nereden tutsan elinde kaliyor.

Açmam teli

Muhabbeti fazla uzatmamak, sessiz kalmak, kapı çaldı, canlı dersim başladı, gün içinde yaptıklarımla ilgili bilgi vermemek vs.
Çok mantıklı evet hayır
Hayırlısı nasip kısmet böyle cevaplar verin
Yavaş yavaşa telefonları açmayın
Zamanla azaltın yani

Ben sizde de hata buldum. Kayınvalideniz “babanı öv” dediğinde aslan, kaplan diye geçiştirmek yerine “yok artık, ne münasebet” diyebilirdiniz misal. Ailenizin evinde vakit geçirmenize laf ettirmeyebilirdiniz. Kırılacaksa kırılsınlar.

Prensip olarak kendi anne babama ayırmadığım vakti, göstermediğim anlayışı hayatıma dün girmiş, eşim olmasa hiç bir anlam ifade etmeyecek insanlara gösteremem.

Konu sahibi bu konun aynisini birkac ay once gene acti buraya yazilanlar gene yazildi. Teli kapat dendi aradiginda acma dendi. Ama gorunen o ki hic bir aksiyon almamis hala her aradiginda acip aslan kaplan kpim diyor. Sihirli bir sekilde kp bir gun uyansin ve aramaktan vazgecsin diye umuyor yada kocasi bir agirlik koysun bekliyor. Hep edilgen konumda etken konuma gecemiyor. Etkisiz eleman gibi asla “ne munasebet” diyebilecek birine benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…