- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
İşte adam tripli ve ilgi isteyen biri. İstekleri olmayınca huzursuzluk çıkarıyor. Huzursuzluk istemedikleri için idare ediliyor olabilir eşim demişti babam çok gıcık biri diye hepsi iyi geçinmeye çalışıyor ben de gözlemlemeden sıcak gittim aldım başıma belayıYani bana normal gelmedi kayinpederinizin davranislari ve asiri rahatsiz edici.ama anlayamadigim ailede niye kimseye anormal gelmiyor. Bi kisi de cikip demiyor mu sen napiyosun ayip degil mi diye?
Öncelikle açın kısa kesin isim var ders çalışıyorum deyin. Sonrasında açmayın. Yani kayınpederle ne konsuulurki bende aramazdim kayınpeder köye giderdi. Ay bide trip atiyomus tövbe yarabbim.Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedibu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Bence ciddi ciddi sınır koyun küssün hatta. Normal degil ciddenBuluyor yine beni bi yerdenselam verip beni istiyor telefona takmış bana kafayı değişik hareketler başkalarına aratmalar falan
boyle insanlara surekli biseylerden şikayet edin ki aramaktan sıkılsınlar aramasinlar bir daha. kpss calisiyorsunuz ya stresinizi fazlasiyla yansitin, borclariniz varsa maddi sıkıntıdaysaniz sikayet edin, ayni sehirde mi yasiyorsunuz o kismi anlamadim ama ay u sehirdryseniz "ben ders calisiyorum bana yemek yapip gonderin"falan deyin. vazgecerler. surekli bir seylerden sikayet eden birini kimse uzun sureli dinlemek istemez:)Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedibu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Benim kalbim kötü galiba.O kadar aranmasını,başkalarını alet etmesini masum görmezdim.Valla ben kp bazen selam bile vermiyorum o kadar arasa tepem atardı galibaKızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedibu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Bende öyleyim kayinbabam beni de çok sever ama böyle aramaz adamda bir gariplik var bu durumu kayınvalidene şöyle rahatsız oluyorum de o eşine bir zahmet düzgün bir dille söylesin ne ayıp kayinbabada olsa herşeyin bir yakisigi var yaniHal hatır soruyor özledik seni diyor bazen uzakta olduğumuz için hatırlatmak mı istiyor anlamadım sonra başlıyor gündelik konuşmaya fazla hevesli geliyor yanına gittiğimizde hiçbir şey yaptırmıyor su istediğinde vermeye kalkıyorum sen otur diyor tek oğlu var ilk gelinim
Kaynanamın bir şey yapabileceğini düşünsem söylerdim o da korkuyor. Artık kendim bir şeyler yapacam.Bende öyleyim kayinbabam beni de çok sever ama böyle aramaz adamda bir gariplik var bu durumu kayınvalidene şöyle rahatsız oluyorum de o eşine bir zahmet düzgün bir dille söylesin ne ayıp kayinbabada olsa herşeyin bir yakisigi var yani
Kaynanamı yollar sınava kadar yemek yapması içinboyle insanlara surekli biseylerden şikayet edin ki aramaktan sıkılsınlar aramasinlar bir daha. kpss calisiyorsunuz ya stresinizi fazlasiyla yansitin, borclariniz varsa maddi sıkıntıdaysaniz sikayet edin, ayni sehirde mi yasiyorsunuz o kismi anlamadim ama ay u sehirdryseniz "ben ders calisiyorum bana yemek yapip gonderin"falan deyin. vazgecerler. surekli bir seylerden sikayet eden birini kimse uzun sureli dinlemek istemez:)
Muhabbeti fazla uzatmamak, sessiz kalmak, kapı çaldı, canlı dersim başladı, gün içinde yaptıklarımla ilgili bilgi vermemek vs.Eşinin sana sunduğu yöntemler ne?
Mantıklı bunları yapın.Muhabbeti fazla uzatmamak, sessiz kalmak, kapı çaldı, canlı dersim başladı, gün içinde yaptıklarımla ilgili bilgi vermemek vs.
Benim görümcelerimin bunları söyleyebildiğini de düşünmüyorum tebrik ederim siziAy sanki bizim ailemizi gordum... o Tripli kayinbaba benim kendi oz babam siz de yeni evli olan yengemsiniz resmen. Vallahi benim babam bu anlattiklarinizin bin beteri adami uyarmaktan yoruldum bak o seni idare etmek zorunda degil boyle davranma diye ama bir gun aramasa abimgil babam triplere giriyor. Biz cozumunu bulamadik neyse ki abim yengeme destek oluyor da babami takmiyorlar cok fazla ama cok sinir bozucu bir durum cok iyi anliyorum sizi
Bunlar çözüm değil ki.Muhabbeti fazla uzatmamak, sessiz kalmak, kapı çaldı, canlı dersim başladı, gün içinde yaptıklarımla ilgili bilgi vermemek vs.
Kv olsa anlardım ama kp nin bu kadar geline düşkün olup araması aşırı ilginç geldi .Normalde sizin onu arayıp hal hatır sormanız gerekirken ,habire onun araması, çok enteresan bir karaktermis.Acaba enn basindan siz mi çok sıcak davrandiniz da sizden bu yüzü buldu? Kızı gibi ariyo yani .Keşkee en baştan herkesler mesafelerini koruma da burda bu konular açılmasaBuluyor yine beni bi yerdenselam verip beni istiyor telefona takmış bana kafayı değişik hareketler başkalarına aratmalar falan
Ay sormayin vallahi... babami ben ve abim idare ediyoruz insan babasini kaldirip da cope atamiyorBenim görümcelerimin bunları söyleyebildiğini de düşünmüyorum tebrik ederim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?