Yine ben yine sorun! Hiç mi mutlu olamıycam ben:(

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Daha önce de yazmıştım.eşimle sorunlarımız var , dün yine telde o kdr küçük bişiden tartıştıkki haklıydı aslında ama aileme mesleğime kadar laf söledi. Bu hafta evime gitmedim, ne bilim yorulyorum artık yol..bir de gittikçe kırılıyorum en son olan eski sevgili muhabbeti gibi..dedim nasıl olsa her gittiğimde kırılıyorum bari gitmim. görümcemin kvalidesnn annesi vefat etmişti, Ben de eşime gitmeden beni bekle birlikte başsağlıgına gidelim, çünkü kvalidem bu gibi konularda hiç beni beklemıyo eşimi alıyo gidiyor, hatta kendı evimde bile olsam eşim oraya gittiğinde hadi gidelim diyor. Neyse ben de istiyorum ki eşimle gidelim biz. neyse dün annesindeydi görümcem ve 4 yaşındaki kızı gelmiş, enişte bırakmış gitmiş. sonra o da ablasını evine bırakırken annesi de bizde başsağlıgına gidelim demiş eşim de bana söledi keşke beni de bekleseydın dedim demez olaydım. bana ordan başladı bağırmaya, ölmemiş kadın zaten seni beklıyo gitcez gelince aptal aptal laflar.salak mısın sen dedi. kvalidemin de arkdn gülme sesi geliyor. Sonra kendi evimize gitti açtı telefonu başladı yine saymaya kahırsın, bir lafımla köpek gibi ayağıma gelirsin (bir kere de çccünkü telde bana bağırmıştı ben de atlayıp gitmiştim) , ben sana gezme etme alma demediğim için mi sen bana böylesin gitmıyosun bundan sonra gezmıceksn seminerlere bile gitmiceksin bu ne be..seni yetiştiren anaya babaya ben ana baba demem kızları bana kadınlık yapmıyorsa. bitsin..ama neler neler. ben hala gayet saygılı bir şekilde derdimi anlatmaya çalışıyorum. o bğırdıkça bağırıyo anlayışsızsın sen nasıl öğretmensin. yazık senn okudugun zihniyete. ben bacımı götürmicemmi evine ben annemi götürmicemmi. sanki ben öle demişim gibi... sonra sana anan baban akıl vermıyomu kızım öle yapma, sana kocan kızar neden evine gelmıyon demiyolarmı dio, halbuki kendınn altında araba var gelmemek için bir sürü bahane bulur.
Çok yoruldum, artık ne olcaksa olsun..bitcekse de bitsin..bugün aramadı beni ben de ardm teli kapalı..ben neyin cezasını çekiyorm basit sorunlar neden dağ oluyor, neden derdimi anlatamıyorum, neden ben...o kdr yalnızım o kadr çaresiz hissetiyorumki kendimi. napcğımı bilmıyorum...rnolur bana akıl verın yardım edin..bugün mide ağrısından ölücem sanki...

canım anlattıklarından benim anladığım eşinde komplex var ve fazlasıyla dolduruluo anlaşılan bana kalırsa da her ne kadar komplexli olsada sana karşı egosu tavan yapmış durumda onu bırakıp gidemeyeceğini ne yaparsa yapsın onun yanında olacağından emin bana kalırsa kesinlikle tersini yap onu arama ve karybetme korkusunu hissettir bilmiyorum çocugun falan varmı ama gecicide olsa ayrılık moduna gir ki gerçektende ayrılık olcaksa olsun günah ya nedir bu erkeklerin derdi nie kadınları bu kadar ezmeye çalışıolar anlamıorum kesinlikle tırnaklarını çıkar yoksa bu şekilde solup gideceksin günah sanada aciz deilsin elinde mesleğin var senin ona asla ihtiyacın yok ezdirme kendini derim

Annesinin yanında konuşurlar zaten. Artistlikten başka bir şey yapmamış adam..
Siz yine iyi sabır göstermişsiniz..
O senin eşin , gel birlikte gidelim veya gelecek misin diye soracağı yerde , kafalarına göre ha diyince kalkıp gitmişler..
Sonra da laf ederler . Ay senin karın, baş sağlığına gelmedi de falan da filan da..
Birde annesi arkadan gülüyor ha ..
Vallahi diyecek bir şey bulamıyorum..
Bırak ne ara ne sor ya..

Evet kesinlikle komplex var, kim dolduruşa getiriyor bilmıyorum. Kvalidemin benimle ilgili dolduruşa getirdiğini sanmıyorum ama pohpohlama konusunda iyidir sağolsun. Sanırım doğru diyorsun.. Ben de telimi kapatim cvp vermıyim ayrılırsa da ayrılsın..Üzülüyorum hem de cok..ama beni kaybettiğine üzüleceğini sanmıyorum bana öyle bir hissetiyorki iyiki kurtulmuşum der gibi olucaktır eminim..Çocugum yok çok şkr. bilmıyorum kafam öyle karışıkkii.. napsam bilemedim.

Konularınızı biliyorum eşinizin davranışları günden güne çirkinleşiyor. Ama sizde de hata var adam size saymış sövmüş siz hala aradım kapalıydı diyorsunuz. Neden arıyorsunuz ki? Herkes derdini anlatmak ister ama karşıdaki anladığı zaman. Sizin eşiniz anlamıyor malesef ve artık kendinizi geri çekme vakti bence. Ne arayın ne sorun bildiği gibi yapsın. Adam ömür törpüsü resmen kusura bakmayın da. Sabrınıza hayran kaldım

Son düzenleme:
Eşin çok saygısız ve maalesef bi lafıma gelirsin cümlesinde olduğu gibi de seni kaybetmeyeceğinden son derece emin
Terbiyesizliği ele almış nasılsa döner diye de rahat

Ne yazıkki ben de öyle düşündüm aslında işine gelince öyle bekler öyle sorar ki ama şimdi hemen kendi istediğine çeviriyor. Karşı taraf karın gelmedi demez ama beni hiç adamdan saymıyorlar hele o kvalidem sıfır gözümde insan değer verir arar sorar yok yok!!! kpederim bile bazen muhabbet ederken kale almıyor gibi beni!! nefret ediyorum onlardan..hele de böyle olunca hepten kopuyorum.. Evet eşim ölmemiş daha diyince arkadan gülüyor.

Bence sen bunlara iyi bir ders vermelisin..
Artık blöf mü yaparsın yollarını mı ayırırsın boşanma davası mı açarsın yoksa evi mi terk edersin bilmiyorum ama tepkisiz kalma..

Evet ben de öyle çirkinleştiğini ve iyice bencilleştiğini düşünüyorum.. nedne böyle davranıyor anlamıyorum bana senin kendi tercihindi uzak kalmak madem gitmek istiyon geliceneve haftasonu dedi. Biliyorm en cok benm hatam var zaten ama nasıl toparlıcam bilmıyorum. ne yapmam gerek onu da bilmıyorum cunku artık aklım almıyor, çalışmıyor mantıklı düşünemıyorum.

Eşin çok saygısız ve maalesef bi lafıma gelirsin cümlesinde olduğu gibi de seni kaybetmeyeceğinden son derece emin
Terbiyesizliği ele almış nasılsa döner diye de rahat

Çok haklısınız...

canım kusura bakma kimse yaşamadan kimseyi yargılayamaz ama ona bu fırsatı sen vermişsin daha önceki konuları okudum ne demek eski sevgili ne demek kahır yapma ben ne dersem yap yanlış bikere baştan sora yanlıs sen okumuş kültürlü birisin anladığım kadarıyla eşine bi köylü kızı lazımdı sen ona fazla geliosun aşk işte bunları baştan göremiosun ama lütfen bu saatten sora kendine bu eziyeti yapma sen bu saatten sora o adama asla kişilk kazandıramazsn seni kuklaya çeviirmesine izin verme ki daha 2 yıldan bahsediosun sen bu adamla enindede sonundada yollarını ayırırsın şuan çok yeni bi evlilik ilerleyen zamanlarda tükendiğini gördükçe pes edeceksin bana kalırsa kendini daha fazla hırpalatmadan ii düşün taşın allah hakkında hayırlısını versin

Bence sen bunlara iyi bir ders vermelisin..
Artık blöf mü yaparsın yollarını mı ayırırsın boşanma davası mı açarsın yoksa evi mi terk edersin bilmiyorum ama tepkisiz kalma..

Eşimden zaten uzağım şimdi mesleğimden dolayı..dediğinizi yapmam gerek evet..ama aileme ne dicem hiç bilmıyorum... Hep zaten annemin üzüntüsü korkutuyor beni..Telefonumu kapatıp hiç cvp vermim..

Evet ona ta sevgililik döneminden beri bu fırsatı ben verdim, yumuşak yüzlüyüm zaten..tavır koymam gereken yerde koymadım böyle küçük konulrda büyüyor şimdi...Eşime kesinlikle köylü kızı gerektiki o da bunu demişti bir keresinde...bilmıyorum ne yapıcağımı hatalarımı nasıl toparlayacağımı nerden başlayacağımı bilmıyorum..kafam o kdr karışıkki..oturup konuşim desem adamla tartışamıyorum bile, sen şöylesin böylesin die başlıyor...

Birak arkadasim bir sure çek kendini. Konusalim anlasalim diye düşünüyorsun anliyorum ama sen ne kadar konuşursan konuş karsindaki seni anlamak istemiyorsa hele konuşmayi bilmiyorsa ne yapabilirsin ki?
Sen bir sure sessiz kal kesedeki keklik olarak görmeyi biraksin hele bir bak nasil tipis tipis geliyor. Haa gelmiyor mu adam zaten seni istemiyordur. Her iki durumda da kendini kurtarmak olursun. Allah yardimcin olsun. Dua et bol bol. Hakkında ne hayirliysa o olsun

canım ayrılmayı teklif et ve bi süre ayrıl bakalım neler olacak

Evet su durumda cok mantikli dedigin bu haftasonuda en yakin arkadasinin dugunu var mahalleden ona gidicektik o kdr plan yapmistik... Zaten dun tel kapaldi aramis 2kere Ben donmedim o da armadi

cnm o arayana kadar arama bence hatasını söylediği lafların seni kırdığını anlasın ve bir sürede soğuk davran bence cezalandır düğünede çağırsa gitme......sonra mahçup olursa konuş tabi....

Oyle dusunuyorum zaten hatta ararsa bir sure konusmayalim gorusmeyelim diyim diyorum

Evet su durumda cok mantikli dedigin bu haftasonuda en yakin arkadasinin dugunu var mahalleden ona gidicektik o kdr plan yapmistik... Zaten dun tel kapaldi aramis 2kere Ben donmedim o da armadi

bencede arama bidaha ve açma telefonunu sakın eğer senin arkadaşın düğünüyse istersen kendin git eşin için bi bahane olursun onun arkadasının düğünüyse umruna bile alma ona ders vermenin zamanı gelmişte geçio bile

Onun arkadaşının düğünü.. eşim hala aramadı, ben de aramıyorum..kafam git gide daha da karışıyor..anneme telefonumu kapatıcam demiş zaten telefon kullanmayı sevmıyordu. aRTIK NE OLacaksa olsun bu belirsizlik beni yoruyor.. ama ben aramamaya niyetliyim..
cok tşk edrm cnm yorumların ve mantıklı desteğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…