- Konu Sahibi derinnefes
Ayrılıga tamam diyecek adamin sevgiside bitmis demektir zaten sana davranislarida bunu gosteriyo madem o senin burnundan getiriyo sende onun getir . Ailesi bugune kadar pohpohlamis bari sen yapma
Evet ne yazık ben de farkındayım onun bana sevgisi yok saygısı da..ama ben saf hala saygım da sevgim de aynı......
Aman derse desin...
Annesinin yaninda karisina bagirip sirti sivazlanan, o kadar size ve ailenize hakaret etmesize ragmen, sizin onu arayip ulasmaya calismaniz, yaptigi hicbir seyden zerre kadar pisman edilmemis, kompleksli bir adam...
Bu ne pohpohlonma durumudur yahu, 1.5 saatlik mesafe insan durumu varsa ozledikce gun asiri gider gelir...
Zaten bu kadar kolay bitsin git yoluna diyorsa simdi degil 5 yil sonra en kotu ayrilacaksiniz, birak daha fazla zaman kaybetme...
Yani tabi ki bosan et demek kolay degil ama ya bunu coz, ki bana gore artik gec kalmissin,ya da kurtul coluk cocuk yokken sana daha saygi ve sevgi duyan biri ile ol, bu saygisiz adamla degil, daha gencsin...
Kompleksli, bencil, egoist..Bazen düşünüyorum da bu adam hep böyleydi belki de ben göremedim..Herşey de bir hayır vardır diyip, bazen ağlayıp bazen gülüp olanları düşünüyorum, bu aşamaya getiren sebebleri..ve haketmediğimi düşünüyorum üzülyorum..
çOK Haklısınız şimdi devam etse bile birgün elbet bitecek...ne olursa olsun ama hayırlısı ve az hasarla atlatacağım bir süreç olsun, yeterince yıprandım die düşünuyorum..