Öğrenmiş işte çünlü aileden hemen hemen herkew biliyordu ama kız bilmiyorduVay vicdansız, adım çıkacağına evladımı sileyim diyor, bu yaşına rağmen.
Kızın nereden haberi olmuşki bir abinin varlığından? Ne ilginç hayatlar var
Benimde psikolojim bozulduhadi ya sahsen ALLAH korusun benim basima gelse byle bsey bana soguk davransa ben bdha brak konusmayi gorsmem bile sen gerekeni yapmssn artk konusp konsmamak onlara kalms cnm
harbi iyi ugrasmissn ha arastrmssn icin rahat olsun geregnden fazlasni yapmssn gerisi onlara kalms cnm :)Benimde psikolojim bozuldu
Yani zaten herkes biliyorsa reddetmenin ne manası var? Kuşbeyinli vicdansız.Öğrenmiş işte çünlü aileden hemen hemen herkew biliyordu ama kız bilmiyordu
Kızında başka kardeşi yok, tek çocuk
Anladım ama inanin fazlası sizi aşacak bir durum bu sanki. İsrar edemezsiniz ki kocaman insanlara görüş diye. Arada yıpranan siz olursunuz.Ama kız benim kuzenim baba tarafından çok üzülüyorum ona
Kocası bile biliordu bunun geçmişini neden istemiyor anlamıyoruzYani zaten herkes biliyorsa reddetmenin ne manası var? Kuşbeyinli vicdansız.
kotu laf sahibinindir salla boyle annemi olurmus vicdansza bak. oteki dunyada nasl hesap verck cok merk edyormUğraştım ama kadın şimdi beddua ediomuş kim buldu bunu diye
2 kardeş görüşüyor zatende anne köstek oluyor. Ve şimdilik aileden bi tek ben o çocuğun bulundğunu biliyor annesi söyletmedi kimseye kızda bi tek benle dertleşioAnladım ama inanin fazlası sizi aşacak bir durum bu sanki. İsrar edemezsiniz ki kocaman insanlara görüş diye. Arada yıpranan siz olursunuz.
Zouma gitti onu büyüten anneside vefat etmiş p küçükken tek baba büyütmüş ( evlatlık alan baba) ne günahı vardı bununkotu laf sahibinindir salla boyle annemi olurmus vicdansza bak. oteki dunyada nasl hesap verck cok merk edyorm
Kız yurtdışından annesini gönderdi absinin yanına gönderdiği hediyeleri bile vermemiş çocuğa, bi kısmını saklamış herhalde kardeşlerinin çocuklarına vermek içinkadının işine gelmedi tabi bıldır hurmalar.
ayıbı çıkdı meydana.
valla saydırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
Bende söyledim eşinle konuş. Eşine sölemiş abisini buldığunu falan ama annem acayip yalancıdır diyor acaba nası doldurur eşimi bilmiyoum diyor. Bu arda kadın kızıyla yaşıyır damat bakıo ona, damatta ben onu artık istemiyorum bizde kalmasın demiş. Ona kuduruyor kadınKadının bedduası sana dolanmaz bence bunu düşünme vicdan da yapma.
Sonuçta kız demiş abimi bulmama yardım et diye sen de etmişsin yardımını.
Eeeee kardeşler pek mutlu.
Bence kuzenin-kız olan eşine kendi anlatsın.
Annesi anca konuşur bişi yapamaz.
Bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye. Sanmıyorum ki herkes biliyormuş zaten.
Bir de ne olursa olsun evlat o ya. o zamanlar aşk yediği kimse kadına iyi kazık atmış belli ki acısını evlattan çıkarmış.
Aynen... çocuğun yüzüne sölemiş kimsenin beni senle görmesini istemiyorum.Sen hem gayrimseru cocuk yap evlatlik ver hem cocugu begenme. Yok arkadas ya anneligi haketmiyo bunlar
Ben parça parça anlatıyorumkonuya yorumdan önce çok kısa az ve öz olmuş uzun uzun yazılara alışıktık
tabiki yardım ederim diye bende kısa cevap vereyim
Eeeee damat istemiyor kadının yarası bundan kızına da.Bende söyledim eşinle konuş. Eşine sölemiş abisini buldığunu falan ama annem acayip yalancıdır diyor acaba nası doldurur eşimi bilmiyoum diyor. Bu arda kadın kızıyla yaşıyır damat bakıo ona, damatta ben onu artık istemiyorum bizde kalmasın demiş. Ona kuduruyor kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?