Çocuğunda hayalleri yıkıldı. Annesinin sesini duyunca ilk dea telefonda ağlamıştı ve teşekkür etmişti ona. Hayatta olmama izin verdiğin için ve güzel bir aileye verdiğin için çok tşk ederim başka anneler gibi kürtaj yapmadın sokaklarda terketmedin beni demiştiEeeee damat istemiyor kadının yarası bundan kızına da.
yazık ya insan evladının hanesini bozmakla tehdit eder mi?
Şuana dek bakarlarken iyidi ama.
tüylerim diken diken olduÇocuğunda hayalleri yıkıldı. Annesinin sesini duyunca ilk dea telefonda ağlamıştı ve teşekkür etmişti ona. Hayatta olmama izin verdiğin için ve güzel bir aileye verdiğin için çok tşk ederim başka anneler gibi kürtaj yapmadın sokaklarda terketmedin beni demişti
Ben tanışmak istemezdim. Sadece kardeşimi isterdimtüylerim diken diken oldu
ne mutlu ki yaşamdan tat alabilen biri.
başkası ola isyan eder,küfür eder.
cocugun kaderi demek cnm kendini suclama sen iyi yapmssn enazndn gercek yuzunu ogrenms olduZouma gitti onu büyüten anneside vefat etmiş p küçükken tek baba büyütmüş ( evlatlık alan baba) ne günahı vardı bunun
Bebekten annesini kaybettti evlatlık verilince
2 ci defa büyüten anne ölünce 2 ci defa annesiz kaldı
Şimdi 3 cü kez benim uüzümden annesiz kaldı, hiç deşmeseydim görmesydi bu vicdansızı
Yes baby öyleanne harbiden manyak
Sizde aynısını yapardınız değilmicocugun kaderi demek cnm kendini suclama sen iyi yapmssn enazndn gercek yuzunu ogrenms oldu
Sanki çocuk onu terketti, sanki tam tersi hem suçlu hem güçlüsen dogur evlatlik ver sonra görmek dahi isteme vay be
Sanki çocuk onu terketti, sanki tam tersi hem suçlu hem güçlü
cok yaknmsa sevdgm biriyse yapardm tabi ama nyle olmasi senin sucun değil kadinin vicdanszlgi cocukta ona gore bdha sormasn bile emazndn dedgm gbi gerck yuznu ogrenmesne vesile olmussunz iyi olmusSizde aynısını yapardınız değilmi
Bazen diyorum hiç karışmasaydım kıza yada oğlana bişi olsa vicdan azabı çekerim
Eşi vefat etti zaten. Annesi babasıda vefat etti.aynen öyle ne akla hizmet böyle diyebiliyor anlamadim. sanki düzeni bozulacak hem eside bisey demiyormus.
asil kadinin cocuguna sahip cikip babasinida bulmasini saglamasi gerekmiyormu.
bilmiyorum kafam basmiyor cocuk yapmak böyle bisey olmamali iste.
İki çocukta anladı işte annelerinicok yaknmsa sevdgm biriyse yapardm tabi ama nyle olmasi senin sucun değil kadinin vicdanszlgi cocukta ona gore bdha sormasn bile emazndn dedgm gbi gerck yuznu ogrenmesne vesile olmussunz iyi olmus
Eşi vefat etti zaten. Annesi babasıda vefat etti.
Babası belli değil , annesi bir isim ne sürmüş ama o hamile kaldığı zamanlarda evli bir adamdı ve yaptığım araştırmalara göre babası olmadığı ıspatlanmış adam kısırmış.
Bu arada çocuğun eşi vefat etmediyazik gercekten cok üzüldüm.
aynen ne kadar erken o kadar iyiİki çocukta anladı işte annelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?