yine ben

iste ben suan onu yapiyorum.aranizdaki meseleye ben karismam diyorum.artik banada kolay kolay gelmezler.heryerdende sildim engelledim.annemede sana gelirlersede beni cagirma dedim.ama annemle her tartistiklarinda konu ben oliyorum.kabul etmiyoda kabul etmiyo

Ben b
Böyleleri asalak parazit gibi milletin üstünden geçinir. Bankanihaleye çıkardığı zaman evi o zaman çok pişman olursunuz.bence şikayetçi olun ödesin borcunu
ben borç almadım falan derse bankadan aldığı krediyi ve evi ipotek edildiğine dair evraklarla avukata gidin.oyle eskisi gibi değil inkar Edemem

annen dese ya -gelin hanım kendi çocuğuna kendin bakacaksın son sözüm bu uzatma artık-
durmadan aynı şeyleri tekrar edip sürekli şikayet mi edecek bu kadın manyak mı

Böyleleri asalak parazit gibi milletin üstünden geçinir. Bankanihaleye çıkardığı zaman evi o zaman çok pişman olursunuz.bence şikayetçi olun ödesin borcunu
onun ustune borc yokki.sadece noterden imzali bir kagit var.anne baba okadar gozyasi dokerken hicmi hic umrunda degil.birde bi dindar yaz kis oruc tutar cemaatlere gider

Benim de ikizlerim var.
Bir de üstüne birisi bana çocuklarını bırakacak öyle mi?
Üstelik bir de arayıp arayıp çocuklarını sormadığım için şikayet edecek..

Kim o Allahaşkına anam mı babam mı der,ekmeğimi mi veriyor der bir güzel ağzına tükürürdüm.
Vallahi !
Gün geçmiyorki bir şeye daha şaşırmayayım.
Allahım şu pişkinliğe bakın,nasıl kafalar var millette.

annen dese ya -gelin hanım kendi çocuğuna kendin bakacaksın son sözüm bu uzatma artık-
durmadan aynı şeyleri tekrar edip sürekli şikayet mi edecek bu kadın manyak mı
onun diline dustunmu tamam artik.kocasini doldurur doldurur salar.geline bisey demeye gerek yok abim zaten berbat her lafi soyluyo anne babaya

Ne mecburiyetiniz var bakicimisiniz siz

onlar beni koca gun.oyle yayilip oturuyorum saniyo.kapidan birakirlar.bunu doyur kakasini yaptir.sacini basini wcye deydirme.bide bi killarki sormayin

onun diline dustunmu tamam artik.kocasini doldurur doldurur salar.geline bisey demeye gerek yok abim zaten berbat her lafi soyluyo anne babaya
keşke abiyi de yengeyi de hayatınızdan tamamen çıkarabilsen.
annenle babanın evini nasıl ipotek ettirebiliyor tapu abinin üzerinde mi?

onun ustune borc yokki.sadece noterden imzali bir kagit var.anne baba okadar gozyasi dokerken hicmi hic umrunda degil.birde bi dindar yaz kis oruc tutar cemaatlere gider
Daha açık anlatayım. Annen kendi evini ipotek edip kendi mi kredi çekti. Aldığı krediyi abine elden mi yoksa banka hesabına mi yatırdı. Eğer öyleyse yaptırdığını dair belge varsa o da işe yarar.yok eğer elden verdiyse parayı şahitler var mı onu demek istiyorum. Yada abin annenden vekalet elips kredi mi çekti. Hangi bankadan çekti ise evraklar duruyor orada ordan alırsınız. Ben çekmedim ben almadım diye kurtulamaz.siz olayın nasıl olduğunu açıkça yazın ki yardımcı olalim

keşke abiyi de yengeyi de hayatınızdan tamamen çıkarabilsen.
annenle babanın evini nasıl ipotek ettirebiliyor tapu abinin üzerinde mi?
baska birinin uzerine.offf beynim yanicak bugun.aradaki adamda oyle idare ediyoki allah razi.olsun.idare etmeseydi simdiye coktan giderdi ev.adam kendi odedi borcu suan adama borc var.adam anneme babama acidigi icin idare ediyo ama oda biyere kadar

onlar beni koca gun.oyle yayilip oturuyorum saniyo.kapidan birakirlar.bunu doyur kakasini yaptir.sacini basini wcye deydirme.bide bi killarki sormayin
Yok artık yaa..
Cidden kendimmiş gibi sinirlendim.
Yapmayın vallahi,bunlar insanı o günahsız çocuklardan da soğutur.
Herkes kendi doğurduğuna baksın zahmet olmazsa.
Nasılsa kıymetli değilsiniz.
O halde gerçekten kötülük edin de bari boşa gitmesin.
Yakın gemileri.
Şu dünyaya bir kez geliyoruz.
Kimsenin ıvırı zıvırı için can sıkmaya değmez.
Daha önemli güzel şeyler var hayatta.
Değmez vallahi,onun hatrı bunun gül yüzü diye diye kendini yemeye değmez.

evi birinin uzerine aliyorlar.adam noterden babamla kagit imzalayip babama vermis.sonra bu borcu odememis adam odemis.boluk boluk adama verdiler bir kismini.aslinda bankaya borc bitti ama adama var.on binlirakadar.onu verirlerse hemen ustlerine alacaklar evi.adamda huzursuz oluyorum diyomus.allahtan iyi bi insan yoksa coktan gitmislt

cok seviyolarmis halalarini guya
Herkesin bi ozel hayati var işi gucu sorumluluklari var sevebilir samimiyet isteyebilir ama zirt pirt habers8z yada cocuklari getirip senin üstune atarak olmaz o iş densizligin alemi yok her seyin bi usulü vardir usulunce davranmiyorsa gorecegi muameleyide haketmistir o kadar yuz vermeyin tepenize cikarlar boyle

aynn ne cocuklarini ne kendini goresimiz var.onlar hala bu borc meselesini fln degilde yok cocugumu sevmiyonuz yok kabul etmiyonuz onun derdibdeler

direk zaten cocuklar istiyo haftasonu sende kalcaklar.musaitmisin fln yok.enson dedim ya haftasonu biyrr cikiyo bilmiyorum kabul edebilirmiyim dedim.e cikarsa onlarida goturursun deyip cikti.isin icinden

aynn ne cocuklarini ne kendini goresimiz var.onlar hala bu borc meselesini fln degilde yok cocugumu sevmiyonuz yok kabul etmiyonuz onun derdibdeler
bence onun derdindeymiş gibi görünüp borcu ödememeye çalışıyorlar
annenin babanın emekli maaşı var mı? hayırsız oğullarını beklemeden kendileri taksit taksit ödesinler adama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…