- 21 Haziran 2023
- 122
- 41
- 18
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
hiç bişey anlamadımMerhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
Merhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
Damat adayı istenmiyor ama en baştan biliyor bu durumu kızın babası da gönülsüz de olsa kızım istiyorsa gelsinler diyor tanışmaya… kızın amca yenge kuzenler herkes evde çok iyi ağırlıyor baba yüzüne ekşitip oturuyor.. damatta ben bu adamın suratını çekemem diyip kızı terk ediyor…kız ona halbuki istenmediğini her şekilde en baştanhiç bişey anlamadım
Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedimEtmezdim. Sonuçta önceden bana babasının bu tavırlarını anlatmış. Siz bu yüzden terk mi edildiniz? Konu tam anlaşılmıyor eğer ki öyleyse Allah sizi kurtarmış.
Üzgünüm hanımefendi.. konuşucak kimsem yok malesefYanlışım var mı
Merhaba kendimi tanıtmak istiyorum 30 yaşında üniversite mezunu bir kadınım. yaklaşık altı aylık bir ilişkim vardı.ilişkide birkaç şey yaşadım öncelikle antidepresan kullandığımı ilk kez söylediğimde olabilir böyle şeyler demişti sonra zaman geçti bana sen en ufak şeyde antidepresan...www.kadinlarkulubu.com
Babanız haklı, bu herif manyağın teki. Neden sürekli aynı konuyu açıp duruyorsunuz ne densin istiyorsunuz?
Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedim
Sağlıklı düşünen ve seven birisi terk etmez bahanedirMerhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
Üzgünüm hanımefendi.. konuşucak kimsem yok malesef
Babanız gel gitli dengesiz biri değil, ailedeki en akıllı kişi o. Anlamış malın gözünden.Üzgünüm hanımefendi.. konuşucak kimsem yok malesef
Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?