Yine ben

garip_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
132
36
13
35
Merhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz

Yalan söylemesiyle kendi bacağına sıkmış zaten

Ooooo kiz arkadas planlar falan kiz ciger mi yemis yürek mi yemis valla doğru yapmışsınız

Büyük patirti kopardım kadına yazacaksın eşim gorusmemizi istemiyor diye dedim yazdı engelledi ysnimda ama kadın hemen hmm abi tmm esin yanlış anliyorsa konusamayiz iş konuşun da da yuva önemli vs yazmış ama bana çok hazır cevap geldi sanki daha önceden haberi olmuş gibi sonra ben yazdım kadına düzgün bir dille , oda ricalar teşekkürler ozurler arkadaşlığımız sadece iş konusunda idi hiç girusmeyiz bundan sonra felan, hatta havuxs neden beraber gittiniz dedim , beraber gitmek çok başka bir boyut tamamen konuştuk öyle gelişti vs onlarda geluyomus dedi öyle karşılaştık dedi yazdigi mesajlar bana samimi gelmedi birdaha kki görüşmemiz hoş olmaz esiniz ogrenirse benim gibi yanlış anlar dedim konuyu kapadım yazamadinbsns daha bişey ama eşim onunla konustugumu soyleyince ben kıyamet koptu neredeyse beni öldürecekti rezil ettin diye

Kadına niye yazdınız ki? Sizi kocanız ilgilendiriyor. Kocanızın fişini çekin

Ooooo, yolda nerde karşılaşıp baaayğaaan iş kankasını bulacak. Ben çocuğu bahane eder çıkarım senle buluşuruz demiştir.
Yalan söylenecek bir şey yok velev ki karşılaştı karıcım arkadaşı gördüm plan değiştirdim havuza gittik demiyor çocuğa yalancı diyor. Acayip tehlikeli eşin. Yalan söyleme ihtiyacı da yeni barışıyorsunuz ama nane yemekten geri durmadığı için..

Çocuğa üzüldüm ayrıca niye yalancılık ile itham ediyor yazık, karı koca Çocuğa eziyet ediyorsunuz. Sağlıklı ilişkiniz yoksa çocuğu paralamayın ortada. Eşin de çapkınlıklarına alet etmesin çocuğu

Aralarinda yuzde yuz birsey olmadığından emin bile olsam kabul etmem evi terk etmenizi anlarim ama bosanmayi felan iyice arastirmadan dusunmem

Kadına niye yazdınız ki? Sizi kocanız ilgilendiriyor. Kocanızın fişini çekin
Eşim kadinin sürekli onu aradığını söylüyor iş için, doğruyu ogrenmek için yazdım kadın evli üç çocuğu var , yani birazda onun fişini çekmek eşime de ders olacakti , tabi eşim beni engelledi vp dan yazma bitti istemiyorum seni anlamıyorsun laftan vs yazmaya başlamıştı bana sonra engelledi beni beş gündür felan bende ona bosanacsgiz dedim avukatimla gorusursun dedim bundan sonra hem suçlu hem güçlü neymiş kadınla neden konuşmuşum

Gözüme baka baka yalan söyledi , cocugumuda buna alet etti , çocuğum kendini şuan suclu hissediyor bana anlattığı için , tembih etmiş çocuğa annene söyleme bak ben kimseyle konuşmuyorum annen yanlış anluyor oğlum diye , benim yanımda baba eoylimmu anneme arkarssimla oynarigimi deyince ben anormal birşey olduğunu anladım zaten , bidaha götürmem seni demiş çocuğa , şimdi beni sufluyor neymiş ben neden cocuga sormusum aklına öyle şeyler sokmusum

Hirsim var sinirim var o günü onlara ödetmek istiyorum ama , sakin olmam gerekiyor tutamıyorum kendimi yazmak bütün sinirimi dökmek istiyorum ama yetmiyor içim daralıyor , tmm evi terk ettim , tmm bosanalim , ama içimdeki bu histen kurtulmak nasıl olacak bir an önce o günü kafamdan atmak istiyorum

Çok geniş bir aile olsanız bile modern vs erkeksiniz diyelim karınızı eski iş arkadaisyla havuzda çocuklarınızla bir gün geçirmesini kabul edebilir misiniz . Eşim onların rahat olduğunu bunları sorun etmedikkerini söylüyor da aklimla oynuyor

Ben bunu normal karşılardim ama şöyle bı gercek var çok yakın arkadaş olmadıkça ben yanımda çocuklu bı babayı istemezdim. Kim çekmek ister ki. Çocuğu babayı filan havuza keyif almak için gitmek istersin. Diyelim ki çok yakın kankalar buna bişi diyemem ama bozulurum yalan yok. Ben naparim diye düşünüyorum. Büyük patırtı kopar çünkü yalan soylemis. Çocuğu tembihlemis. Çocuğa yalanı asilamis.

Durum normal olabilir ama yalan NO! Hakikaten bir şey için aramış olabilirler konu böyle gelişmiş ve çocuklar beraber oynar sizde gelin havuza demiş olabilir ben bunu çok normal buluyorum. Ama süreç şöyle devam etmeli . Adam seni arayacak.
-X aradı onlar havuza gidiyormuş çocuklar oynar dedi bizi de çağırdı ne yapsak oraya mı gitsek ne diyorsun? Der
Siz de fikir verirsiniz.
Ama yalan olmaz

İşte sonrası keşke böyle gelisseydi , bu kadından rahatsızlık duyduğumu çoğu kez söylemiştim , ona rağmen , beraber yuzmeleri ,vs düşündükçe sindiremiyorum

Bence normal bir durum degil. Ailecek planlanir eyv ama bu gizli sakli olmus. Esi bosayin diger kadinin da kocasina bildirirdim ben olsam. Benim huzurum kaciyorsa onlarin da kacsin

Beni de kadınla konuştum diye engelledi sizde benim bundan sonraki süreçte nasıl davranmam gerkiyor yani iletisim kurup kinimi kusmak istiykrum sürekli durduruyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…