Yalan söylemesiyle kendi bacağına sıkmış zatenMerhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz
Ooooo kiz arkadas planlar falanMerhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz
Kadına niye yazdınız ki? Sizi kocanız ilgilendiriyor. Kocanızın fişini çekinBüyük patirti kopardım kadına yazacaksın eşim gorusmemizi istemiyor diye dedim yazdı engelledi ysnimda ama kadın hemen hmm abi tmm esin yanlış anliyorsa konusamayiz iş konuşun da da yuva önemli vs yazmış ama bana çok hazır cevap geldi sanki daha önceden haberi olmuş gibi sonra ben yazdım kadına düzgün bir dille , oda ricalar teşekkürler ozurler arkadaşlığımız sadece iş konusunda idi hiç girusmeyiz bundan sonra felan, hatta havuxs neden beraber gittiniz dedim , beraber gitmek çok başka bir boyut tamamen konuştuk öyle gelişti vs onlarda geluyomus dedi öyle karşılaştık dedi yazdigi mesajlar bana samimi gelmedi birdaha kki görüşmemiz hoş olmaz esiniz ogrenirse benim gibi yanlış anlar dedim konuyu kapadım yazamadinbsns daha bişey ama eşim onunla konustugumu soyleyince ben kıyamet koptu neredeyse beni öldürecekti rezil ettin diye
Ooooo, yolda nerde karşılaşıp baaayğaaan iş kankasını bulacak. Ben çocuğu bahane eder çıkarım senle buluşuruz demiştir.Merhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Eşim kadinin sürekli onu aradığını söylüyor iş için, doğruyu ogrenmek için yazdım kadın evli üç çocuğu var , yani birazda onun fişini çekmek eşime de ders olacakti , tabi eşim beni engelledi vp dan yazma bitti istemiyorum seni anlamıyorsun laftan vs yazmaya başlamıştı bana sonra engelledi beni beş gündür felan bende ona bosanacsgiz dedim avukatimla gorusursun dedim bundan sonra hem suçlu hem güçlü neymiş kadınla neden konuşmuşumKadına niye yazdınız ki? Sizi kocanız ilgilendiriyor. Kocanızın fişini çekin
Gözüme baka baka yalan söyledi , cocugumuda buna alet etti , çocuğum kendini şuan suclu hissediyor bana anlattığı için , tembih etmiş çocuğa annene söyleme bak ben kimseyle konuşmuyorum annen yanlış anluyor oğlum diye , benim yanımda baba eoylimmu anneme arkarssimla oynarigimi deyince ben anormal birşey olduğunu anladım zaten , bidaha götürmem seni demiş çocuğa , şimdi beni sufluyor neymiş ben neden cocuga sormusum aklına öyle şeyler sokmusumOoooo, yolda nerde karşılaşıp baaayğaaan iş kankasını bulacak. Ben çocuğu bahane eder çıkarım senle buluşuruz demiştir.
Yalan söylenecek bir şey yok velev ki karşılaştı karıcım arkadaşı gördüm plan değiştirdim havuza gittik demiyor çocuğa yalancı diyor. Acayip tehlikeli eşin. Yalan söyleme ihtiyacı da yeni barışıyorsunuz ama nane yemekten geri durmadığı için..
Çocuğa üzüldüm ayrıca niye yalancılık ile itham ediyor yazık, karı koca Çocuğa eziyet ediyorsunuz. Sağlıklı ilişkiniz yoksa çocuğu paralamayın ortada. Eşin de çapkınlıklarına alet etmesin çocuğu
İşte sonrası keşke böyle gelisseydi , bu kadından rahatsızlık duyduğumu çoğu kez söylemiştim , ona rağmen , beraber yuzmeleri ,vs düşündükçe sindiremiyorumDurum normal olabilir ama yalan NO! Hakikaten bir şey için aramış olabilirler konu böyle gelişmiş ve çocuklar beraber oynar sizde gelin havuza demiş olabilir ben bunu çok normal buluyorum. Ama süreç şöyle devam etmeli . Adam seni arayacak.
-X aradı onlar havuza gidiyormuş çocuklar oynar dedi bizi de çağırdı ne yapsak oraya mı gitsek ne diyorsun? Der
Siz de fikir verirsiniz.
Ama yalan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?