- Katılım
- 2 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 14.071
- Emoji Skoru
- 43.400
- Puanlar
- 548
31 mayis'ta bir mesaja "iyi ki evden gitti diyecek" seklinde bir cevap vermissiniz. Ben o yuzden o zamandan beri ayri yasiyorsunuz gibi yorumladim.Yok havuzu öğrendiğim.gun evden çıktım yani bir hafta olacak , 38 yaşındayım cocuklar 14,12,7 yaşlarında
Eşiniz yanlış yapmış orası net.. Tavrınız çok ciddi takınıp geri adım atmayın.. Anlasın yanına kar kalmayacağını..Oğlum babasına ben içerdeyken su soruyu sordu annemde kadının kocasıyla havuza gidebilirmi baba , gidemez oğlum , ozaman sen neden gittin , yani oğlum 7 ysinda daha ve eve gelir gelmez bana sarıldı opuyo durmadan seni özledim sensiz olmak istemuyorum yani anormal birşeylerin döndüğünü hissetmiş ve bana karşı bir sarilisi vardı çocuk kadar aklı uok işte
Kadının kocasının durumdan haberi var mı?Beni de kadınla konuştum diye engelledi sizde benim bundan sonraki süreçte nasıl davranmam gerkiyor yani iletisim kurup kinimi kusmak istiykrum sürekli durduruyorum kendimi
Malesef , yarın iş gorusmem var olursa öyle yapacağım inşallah ( iyiki evden gitti diyecek yani işine gelecek anlamında söylemiştim , )31 mayis'ta bir mesaja "iyi ki evden gitti diyecek" seklinde bir cevap vermissiniz. Ben o yuzden o zamandan beri ayri yasiyorsunuz gibi yorumladim.
Aileden kira geliriniz varmis, bu kira gelirini hic yemeden biriktiremez misiniz?
Haberi yokKadının kocasının durumdan haberi var mı?
Sonucu ne olur bilmiyorum ama benim huzurum kaçtıysa onların da huzurunu kaçırırdım kocasına söylerdimHaberi yok
Ya ben bu kocasina soyleme olayini dogru bulmuyorum, evet benim huzurum kaciyor, yuvam yikiliyor vs ama karsi taraftaki erkegi tanimiyorum, kadini vurup oldurse omur ebedi vicdan azabi, ustune cocuklarimin babasini oldurse, cocuklarim yetim kalacak, karsi tarafin cocuklari oksuz kalacak, baba cezaevine girecek. Bu vicdan yuku bana agir gelirdi sahsen. (Ki genelde aldatan kadinlarin esleri manyak tipler oluyor niyeyse)Sonucu ne olur bilmiyorum ama benim huzurum kaçtıysa onların da huzurunu kaçırırdım kocasına söylerdim
Bi yönden haklısınız. Ama insan böyle haltlar yerken sonunu da düşünmeli kocamı aldatıyor isem ve de evli bi adamla böyle basit bir planla görüşme planı yapacak kadar da rahatsam demekki göze almışımdır bir şeyleri. Göz dağı vermek de mantıklı geldi bu aldatma aldatılma konularında çok sinirleniyorum resmen kadını da salak yerine koyup çocuğunu yalancı konumuna düşürmüş. Boşamak en güzel cevap olur buna kadın da evliymiş zaten ortaya da çıkamazlar boşandığıyla kalır.Ya ben bu kocasina soyleme olayini dogru bulmuyorum, evet benim huzurum kaciyor, yuvam yikiliyor vs ama karsi taraftaki erkegi tanimiyorum, kadini vurup oldurse omur ebedi vicdan azabi, ustune cocuklarimin babasini oldurse, cocuklarim yetim kalacak, karsi tarafin cocuklari oksuz kalacak, baba cezaevine girecek. Bu vicdan yuku bana agir gelirdi sahsen. (Ki genelde aldatan kadinlarin esleri manyak tipler oluyor niyeyse)
Ama kadina, devam ederseniz esinizin adini, telefonunu biliyorum, ona ulasmak istemiyorum gibi bir tehditle vicdan azabi ve korku yüklemesi yapilabilir, sonrasiyle kendi debelensin dursun.
Ben esimi bosar, yoluma bakardim.
Yabi tabiki sonunu dusunmeli, ben 10 adim otesini dusunen biriyim, ama esim boyle bisey yapsa, evli bi kadinla beni aldatsa ben karsi tarafa agzimi acmazdim, acamazdim, evet en agir seyleri hak ediyor ama belasini baskasindan bulsun, herkes kendi mokunda bogulsun der arkami doner giderdim.Bi yönden haklısınız. Ama insan böyle haltlar yerken sonunu da düşünmeli kocamı aldatıyor isem ve de evli bi adamla böyle basit bir planla görüşme planı yapacak kadar da rahatsam demekki göze almışımdır bir şeyleri. Göz dağı vermek de mantıklı geldi bu aldatma aldatılma konularında çok sinirleniyorum resmen kadını da salak yerine koyup çocuğunu yalancı konumuna düşürmüş. Boşamak en güzel cevap olur buna kadın da evliymiş zaten ortaya da çıkamazlar boşandığıyla kalır.