Kadına mesjlastim diye seni istemiyorum dedi , seni eve geliyorum bak napicam vs küfürlerle evi bastı evde yoktum olsam sanırım gazeteler bizi yazabilirdi, sen beni istemiyorsun benim sana bir duygum bile yok dedim , ben yarın dilekçe ile başvuru yapmak istiyorum adliyeye , basltacagim islenlerk ama önce onunla sartlari konusmalimiyim sizceAy bak sen paşama denize gidecek ama iş yerinden bayan arkadaşı ile karşılaşacak onlarda tesadüf havuza gidecek sizinki de aaa bizde denize gidiyorduk dur sizinle havuza gidelim diyecek bak Allahın işine adeta kader bütün yollarını birleştirmiş. Bu adamdan olmaz! hele o çocuğa yaptığı tembihlere bak sen. Sen buna dönersen bu saatten sonra kocandaki bu yüzsüzlükle daha beterleri gelecek başına haberin olsun
Çok kızgınım bu yüzden , oğluma bunu yasattigimiz için o sebep oldu bende sormadan duramadim gerçeği öğrenmek içinÇocuğa çok yazik bu karakterde bir babayla , ayrica yazık aranizda kaldığı için. Ne yaparsanız yapın ama çocuğu karıştırmayın derim
Engelleyen adamla ne konuşacaksınız ? Bırakın avukatınız ulaşsın. Kesinlikle hatalı olduğunun farkında adam ve üste çıkmaya çalışıyor. Boşanın, seviyesiz ve ikiyüzlü eşinizKadına mesjlastim diye seni istemiyorum dedi , seni eve geliyorum bak napicam vs küfürlerle evi bastı evde yoktum olsam sanırım gazeteler bizi yazabilirdi, sen beni istemiyorsun benim sana bir duygum bile yok dedim , ben yarın dilekçe ile başvuru yapmak istiyorum adliyeye , basltacagim islenlerk ama önce onunla sartlari konusmalimiyim sizce
Çok doğruEngelleyen adamla ne konuşacaksınız ? Bırakın avukatınız ulaşsın. Kesinlikle hatalı olduğunun farkında adam ve üste çıkmaya çalışıyor. Boşanın, seviyesiz ve ikiyüzlü eşiniz
Niye ayrılmıyorsunuz acaba? Düzelme sürecine girdik demişsiniz. Sizce bu düzelmişmi? Kadına msj attırmışsınız, arkasından siz yazmışsınız. iyice batmışsınız yani. Kendinizi ne hale sokmuşsunuz. İtiraf edecek halleri yok heralde tabi ki bir anda gelişti diyecek. Ve gerçekten Problem kadında yani yoksa sizin kocanız gitmezdi. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz başınıza çok işler açarsınız.Büyük patirti kopardım kadına yazacaksın eşim gorusmemizi istemiyor diye dedim yazdı engelledi ysnimda ama kadın hemen hmm abi tmm esin yanlış anliyorsa konusamayiz iş konuşun da da yuva önemli vs yazmış ama bana çok hazır cevap geldi sanki daha önceden haberi olmuş gibi sonra ben yazdım kadına düzgün bir dille , oda ricalar teşekkürler ozurler arkadaşlığımız sadece iş konusunda idi hiç girusmeyiz bundan sonra felan, hatta havuxs neden beraber gittiniz dedim , beraber gitmek çok başka bir boyut tamamen konuştuk öyle gelişti vs onlarda geluyomus dedi öyle karşılaştık dedi yazdigi mesajlar bana samimi gelmedi birdaha kki görüşmemiz hoş olmaz esiniz ogrenirse benim gibi yanlış anlar dedim konuyu kapadım yazamadinbsns daha bişey ama eşim onunla konustugumu soyleyince ben kıyamet koptu neredeyse beni öldürecekti rezil ettin diye
Bilmiyordur yoksa ısrarla görüşme devam etmezdiBi kadınla eşe yalan söylenerek havuz planı yapılmış ve ortaya çıkmayacağı düşünerek uygulanmış. Sonra bir de üste çıkılmaya çalışılmış. Bir de küçücük çocuk buna alet edilmiş. Bir de kadın evli ve o da çocuklu. Normal olur mu hiç bu. Kadının kocası da aldatıldığını biliyor mu acaba?
Bu adamı boşamak için çok geç kalmışsınız, ben de diyorum siz neden gitmediniz o gün havuza. Hem yalancı, hem de düzenbaz.Evet tesetturluyum, oyuzden eve gelince ya bizde gidleim böyle ailecek gidiliyormus havuza vs dedi, havuzsmi gireriz dedim yok sen kenarda oturursun bizi izlersin dedi, yani bana izin yok ama ben onları kenarda izleyebilir misim
Ona guvenemedim kadının ona yazdığı cevap çok klisiyedi ben yazınca da bana ne demek istiyorsunuz demedi yanlış anlasildiyssm özür dilerim dedi , sizce tepki böylemi olmalıNiye ayrılmıyorsunuz acaba? Düzelme sürecine girdik demişsiniz. Sizce bu düzelmişmi? Kadına msj attırmışsınız, arkasından siz yazmışsınız. iyice batmışsınız yani. Kendinizi ne hale sokmuşsunuz. İtiraf edecek halleri yok heralde tabi ki bir anda gelişti diyecek. Ve gerçekten Problem kadında yani yoksa sizin kocanız gitmezdi. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz başınıza çok işler açarsınız.
E kuzum senden oldu zaten o tarafı da uyandırdın belki ona da ben boşanacağım iyi değiliz diyordu hikaye anlatıyordu sen işin peşine düşünce iki kuştan da olduEşim kadinin sürekli onu aradığını söylüyor iş için, doğruyu ogrenmek için yazdım kadın evli üç çocuğu var , yani birazda onun fişini çekmek eşime de ders olacakti , tabi eşim beni engelledi vp dan yazma bitti istemiyorum seni anlamıyorsun laftan vs yazmaya başlamıştı bana sonra engelledi beni beş gündür felan bende ona bosanacsgiz dedim avukatimla gorusursun dedim bundan sonra hem suçlu hem güçlü neymiş kadınla neden konuşmuşum
O gün görümcem yola cikacakti misafirim di, bırakıp gidemezdim , eşimde öğlene geliriz dedi sabah 10 da çıkmışlardı , akşama kadar kaldı aramadı aradığımda açmadı saat 6 da çıkarken resim çekmiş bir iki onu bana attiBu adamı boşamak için çok geç kalmışsınız, ben de diyorum siz neden gitmediniz o gün havuza. Hem yalancı, hem de düzenbaz.
Tabiki de olmamalı. Ama kadına neden güvenceksiniz ki sonucta aralarında birsey olsa bile bunu size söyler mi? Siz ayrilmaya hazır degilsiniz bence hemde.hiç.Ona guvenemedim kadının ona yazdığı cevap çok klisiyedi ben yazınca da bana ne demek istiyorsunuz demedi yanlış anlasildiyssm özür dilerim dedi , sizce tepki böylemi olmalı
Amanın sakın götürme çocukları anneye verir mahkeme kendi gibi karaktersiz düzenbaz yapacak çocukları. Körle yatan şaşı kalkar mayası bozuk adamın. Aldatma olduğunun ispatı varsa da yapıştır mahkemede neyi var yok al hakkını bırakma.. gerekiyorsa çekişmeli sürünsünBen buna baş kaldirdim diye de engel yedim vp den ne güzel degilmi , 5 gündür engel var ve bana attığı mesaj çocukları eve getir onların tırnağını sana vermem
Büyük patirti kopardım kadına yazacaksın eşim gorusmemizi istemiyor diye dedim yazdı engelledi ysnimda ama kadın hemen hmm abi tmm esin yanlış anliyorsa konusamayiz iş konuşun da da yuva önemli vs yazmış ama bana çok hazır cevap geldi sanki daha önceden haberi olmuş gibi sonra ben yazdım kadına düzgün bir dille , oda ricalar teşekkürler ozurler arkadaşlığımız sadece iş konusunda idi hiç girusmeyiz bundan sonra felan, hatta havuxs neden beraber gittiniz dedim , beraber gitmek çok başka bir boyut tamamen konuştuk öyle gelişti vs onlarda geluyomus dedi öyle karşılaştık dedi yazdigi mesajlar bana samimi gelmedi birdaha kki görüşmemiz hoş olmaz esiniz ogrenirse benim gibi yanlış anlar dedim konuyu kapadım yazamadinbsns daha bişey ama eşim onunla konustugumu soyleyince ben kıyamet koptu neredeyse beni öldürecekti rezil ettin diye
siz bu bayanın eşine bi ulaşsaydınızBen buna baş kaldirdim diye de engel yedim vp den ne güzel degilmi , 5 gündür engel var ve bana attığı mesaj çocukları eve getir onların tırnağını sana vermem
Aralarında birşey olsa tabiki demez ama ben eşimin yalan da nekadar ileri gittiğini analamak istedim , kadın çok korktu zaten özür diliyor bidaha diliyor sadece iş için konuştuk vs vsO adamdan ayrılmayarak, cocuklariniza haksizlik etmissiniz.
Tabiki de olmamalı. Ama kadına neden güvenceksiniz ki sonucta aralarında birsey olsa bile bunu size söyler mi? Siz ayrilmaya hazır degilsiniz bence hemde.hiç.
Anladim.Kadın sabah akşam mesaj atıyor , işten syrildi eşim 7 ay önce yine iş için konusuyoruz diyor , sonra surejli onun durumuna bakıp ekran büyütürken yakalıyorum , kadınla daha önce AVM'de karşılaştık dedi, daha sonra denizde karşılaştık dedi, konuşma istemuyorum dedim o yine konuşma listesine baktım yine günde 4'5 defa görüşmüş yani iş için ne ilabilir bukadar gorusme , sonra ekran resmi almış konuşmayı orda devam yazıyordu en son havuzdan sonra mesajlasilmis neye devam ne devamı bilemiyorum , suslenmeler , spora baslamalar vs
Hiçbirseyi yok malesef ustunde alabileceğim, benim var , zaten mahkeme ona vermez , o aklı sıra cofuklari alırsam tıpış tıpış gelir bana diye öyle söylüyor bende sor cocuklada isterseler seninle dursunlar dedim sorun yok .para birak çocuklara dedim çocuklar gelirse veririm dedi , iyi dedim çocuklar istemiyor gelmek ben borç bulur çocuklarını doyururum dedim hemen para getirdiAmanın sakın götürme çocukları anneye verir mahkeme kendi gibi karaktersiz düzenbaz yapacak çocukları. Körle yatan şaşı kalkar mayası bozuk adamın. Aldatma olduğunun ispatı varsa da yapıştır mahkemede neyi var yok al hakkını bırakma.. gerekiyorsa çekişmeli sürünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?