- Konu Sahibi Milamila9494
-
Valla ben altın muhabbetinin yapılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Kendi aileme de yaptirmadim böyle bi konuşma .biz doğuluyuz abim evlenirken eşinin ailesi bu muhabbeti yapmıştı. Kına düğün farklı illerde oldu biz 10 bilezik taktık ama düğünde yine aynı 10 bileziği taktık malum o kadar alınca tekrar bilezik alınmaz . Ekonomik durumu nedir bilemem ama eğer iyi değilse verirsiniz yine size takacak nasılsa ama iyiyse iki bilezik tekrar takılmak için istenmez.Dügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
Simdi böyle bi adet varmi vereyimmi yoksa kaynanam kurnazlik pesinde mi? Ona gore vermicem altinlari.. nişandan sonra bi tane bilezik yapti verdi bunu dugunde takcam ama bende kalmasin sende dursun dedi bi o var su an ekstra olarak.. eger nisandakileri alip dugunde takma gibi bi adet yoksa sadece o bi bilezigi vercem. Nisanda takilanlari vermicem.
Egede yasiyorum bu arada.
Bi aralar da altinlari alcaz diyodu nisanlima neyseki nisanlim tavir koydu da o konu kapandi kesin olarak yani yanlis anlamayin ben parasinda degilim asla.. bu kadar altin muhabbetini döndürmesinden biktim sadece .
Yazık ya düşünceye bak...Beni istemiyordu zaten evlenip ayrıldığım için ama kendi oğluda evlenip ayrılmıştı onun oğlunun elinin kiri benim ki kötü bişeydi ona görr hep ayrılacağımızı beklediği için altın yapmaya gerek duymadı.
Aynen öyle canım plsun anneler gününde hediye olarak kendine kırmızı kurdeleli şekilde iade ettim. Kıpkırmızı oldu hiç birşey diyemediYazık ya düşünceye bak...
İyiki eşin birşey demedi benim eşim izin vermezdi onu yapmama valla.Aynen öyle canım plsun anneler gününde hediye olarak kendine kırmızı kurdeleli şekilde iade ettim. Kıpkırmızı oldu hiç birşey diyemedi
Benim eşim her zaman benden yanadır annesini bildiği için hiç birşey demedi hatta bir süre sonra suratını asınca anne sahte bilezik hoşuna gitmedi galiba kötü birşey olsaydı sen eşime takmazdın demi dedi ağzını bile açamadı çünkü nikahımızda o bileziği bana takınca eşim benden daha çok üzüldü.İyiki eşin birşey demedi benim eşim izin vermezdi onu yapmama valla.
Asla vermeyin kurnazlık yapoyorDügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
Simdi böyle bi adet varmi vereyimmi yoksa kaynanam kurnazlik pesinde mi? Ona gore vermicem altinlari.. nişandan sonra bi tane bilezik yapti verdi bunu dugunde takcam ama bende kalmasin sende dursun dedi bi o var su an ekstra olarak.. eger nisandakileri alip dugunde takma gibi bi adet yoksa sadece o bi bilezigi vercem. Nisanda takilanlari vermicem.
Bi aralar da altinlari alcaz diyodu nisanlima neyseki nisanlim tavir koydu da o konu kapandi kesin olarak yani yanlis anlamayin ben parasinda degilim asla.. bu kadar altin muhabbetini döndürmesinden biktim sadece .
Tabiki yok bizde nişanda iki bilezik düğünde 3 bilezik takarlar ayrıca nişanda sette takmıştı.Vermeyin ne uyanık kaynananız varmışDügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
İlk evliliğimde aynısını bende yaşadım hatta oğlu ile biz aramızda konuşmuştuk nişanda kolumda Ne olduysa düğüne o şekilde çıkacaktım ama düğün günü inadına benim ailemin yanında kuyumcudan yeni bilezik kutusu al oğlum dediDügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
Hanimlar peki kolyeyi nasil kacirsam? Bozdurup banka hesabina attim falan mi desem istemiyorum beni aptal yerine koymasini ya.
Bide kinadan bigün önce oturmaya gelceklermis valla yuzsuzlugun bu kadari 40 kisi oturmaya gelirmi kinadan bi gün önce ya cildircam. Ne kadar dusuncesizler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?