- Konu Sahibi Milamila9494
-
Normalde altinlarin hepsini kayinvalideniz takmadi vermeyin kolyeyi. Onu bozdurdum diyebilirsiniz isteyemez.Hanimlar peki kolyeyi nasil kacirsam? Bozdurup banka hesabina attim falan mi desem istemiyorum beni aptal yerine koymasini ya.
Bide kinadan bigün önce oturmaya gelceklermis valla yuzsuzlugun bu kadari 40 kisi oturmaya gelirmi kinadan bi gün önce ya cildircam. Ne kadar dusuncesizler ya.
Buna bende katiliyorum baskalarinin taktiklariyla yapilan birseyi tekrar takmalari sacma olur onu vermeyin. Kardesim takacak dersiniz, bozdurdum ceyiz icin kullandim veya kasaya attim geri alamam suan uzak dersiniz.Nişanda takılan iki bileziği ben kendim onlara teklif etmiştim, bunlarıda alın düğünde takarsınız diye. Ama diğer insanların taktığı takıyı vermeyin bence.
Bnmkide düğün günü salonda istedi kendi almadığı bileziği eşim aldı sonuç verdim millete kendi takmış gibi gösterdiDügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
Simdi böyle bi adet varmi vereyimmi yoksa kaynanam kurnazlik pesinde mi? Ona gore vermicem altinlari.. nişandan sonra bi tane bilezik yapti verdi bunu dugunde takcam ama bende kalmasin sende dursun dedi bi o var su an ekstra olarak.. eger nisandakileri alip dugunde takma gibi bi adet yoksa sadece o bi bilezigi vercem. Nisanda takilanlari vermicem.
Egede yasiyorum bu arada.
Bi aralar da altinlari alcaz diyodu nisanlima neyseki nisanlim tavir koydu da o konu kapandi kesin olarak yani yanlis anlamayin ben parasinda degilim asla.. bu kadar altin muhabbetini döndürmesinden biktim sadece .
Verme ayrica taksin kurnazlık peşindeDügunüme bikac gün var kaynanam nisanda 2 tane bilezik takmisti o bilezikleri simdi istiyo dugunde takcam sana diyo.. bide nisanda gelen altinlari ben kendim toplu dursun diye kaynananin fikriyle kolyeye cevirmistim meger aklinda plan varmis. Simdi onu da istiyo dugunde set yerine takcak sanirim..
Simdi böyle bi adet varmi vereyimmi yoksa kaynanam kurnazlik pesinde mi? Ona gore vermicem altinlari.. nişandan sonra bi tane bilezik yapti verdi bunu dugunde takcam ama bende kalmasin sende dursun dedi bi o var su an ekstra olarak.. eger nisandakileri alip dugunde takma gibi bi adet yoksa sadece o bi bilezigi vercem. Nisanda takilanlari vermicem.
Egede yasiyorum bu arada.
Bi aralar da altinlari alcaz diyodu nisanlima neyseki nisanlim tavir koydu da o konu kapandi kesin olarak yani yanlis anlamayin ben parasinda degilim asla.. bu kadar altin muhabbetini döndürmesinden biktim sadece .
Bizim orada oyle bisey var yanj nisanda takilan tekrardan düğünde takılıyor. Kendi annemlerim ve kv delerin taktiği herseyi geri düğünde de taktilar yani taktiklarina ek olarak onlarda oldu taki töreninde
Evet burda da öyle kaynanacim o adeti görmezden geliyoBalıkesir tarafında da bu şekilde diye biliyorum (arkadaşlarım var oralı) fakat küçük ayrıntı erkeğin evi yoksa kız vermiyorlar
Samimi oldugumu nerden biliyosunuz tam tersi ben baya baya mesafeliyim bende aramam ararsam kirk.kere dusunurum.. yani ben onun farkindayim elimi versem kolumu kaptiririm öyle bi yüzsüz kadın.. artik bende biktim o yuzsuzluk yaptikca bende yuzsuzluk yapip hayir diyorum herseyeNeden bu kdr samimi yüzgöz oluyorsunuz bu kaynanalarla. Ben kendi arkadaşlarıma bakıyorum da, kaynana bırak geri altın istemeyi, hal hatır soracakken elli kere düşünüo.
Gerçekten takacak bişeyi olmayan durumu olmayan insan utanır be kardeşim istemeye, utanır da sen verirsin anne bunu tak mahcup olma die. Sinsilik seninkinin yaptıgı
Hiç birşey demedim taktım nikahtan bir kaç ay sonra anneler gününde aldım o bileziği ona hediye götürdüm ben taktım hevesimi aldım sende tak hevesini al dedim.Buna nasıl izin verdiniz
Beni istemiyordu zaten evlenip ayrıldığım için ama kendi oğluda evlenip ayrılmıştı onun oğlunun elinin kiri benim ki kötü bişeydi ona görr hep ayrılacağımızı beklediği için altın yapmaya gerek duymadı.İnanmıyorum ya neden yapar ki bir insan bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?