Yine bir anne kız sendromu

Elbette haksizlik oluyor ama bir taraftan da ona dunyanin en iyi arkadasini vermis oluyoruz. Birlikte buyuyecekler ve kimseye ihtiyaclari olmayacak. Bazen cok uzuluyorum, icim eziliyor. Bebegi emzirirken elimden tutup goturmek istiyor. Sonra daha cok zaman gecirip telafi etmeye calisiyorum. En azindan cok da hatirlayacak yasta degil. En buyuk avuntum o.

Onu zorlamıyorum aslında sadece oturup üzülüyorum hemde baya üzülüyorum. Bu şekilde olsun istemiyorum sürekli bir napacağız modundayım nasıl olacak vs.
Yani anlıyorum sizi,yaşadım aynılarını ,yeri geldi zorladım da,ısrarda ettim. En son bir gün binbir emek,oyun ve çaba ile öğlen yemeğinde yedirdiğim o son lokma köftenin,akşam hala yanağının içinde olduğunu farkedince(ağzı kokuyordu,neden kokuyor,dişi mi çürüdü acaba diyerek kontrol ettim.)bıraktım kendi haline. Yeri geldi aç gezdi,yeri geldi sadece makarna yedi.
Yine bir gün iftarda dışarda yemek yerken kızım kustu hastalanıp(hastalanınca hep kusardi zaten klasik) eve geldik,ve inanın asla ağzına sürmediği muzla,patates püresini kendi isteyerek yedi. Zira kusma,ishal durumlarında hep patates,muz veririz ya toparlasın diye,oturdu kendi isteğiyle güzelce yedi. O gün dedim bak vücudunun ihtiyacı olanı yiyor ,zorlamak boşa.
Ve inanın ben ne kadar az strese girmeye başladıysam o zaman bunu koz olarak kullanmayı bırakıp o zaman yemeye başladı.
Şu an 7 yaşında gayet yaşıtlarını yakalamış bir çocuk,2 senedir kolay kolay hastalanmadı,ayakta atlattı hep. Toparladı yani ,ben üzüldüğümle kaldım.

Bu aralar diş filan çıkarıyor olabilir o dönem iştahsız oluyor ve yemeği oyuna çeviriyorlar. Mama sandalyesinin yan duvarı tablo gibi her renk var domates bal kabağı salça yeşil fasülye, kıyma. Bizimki naturalist çizgisinden ödün vermeden çiğne ve fırlat yöntemiyle tablolarını oluşturuyor. Öyle daha iyi yapışıyor çünkü

Ya dimi hatırlayacak yaşta değil ama biz unutmayacağız bir şeyleri kendimi gerçekten iyice kötü hissetmeye başladım ben. Gün geçtikçe kızıma karşı kötü bir his oluyor içimde. Hatta şuan resmen ağlayasım geldi. Allah hepsine yetebilme gücü versin haksızlık yapmadan kırmadan üzmeden yaparak yaşayarak güzelce öğretelim umarım

Aslında bu biraz daha motive etti beni ihtiyacı olanı yiyor. Şuan rahat bıraktım ama mesela kv deydil tüm fasulyeyle oynadı ve herkes şok oldu Ayyy bu böyle mi yiyor iyi sizin ev temiz duruyor dediler durdular bir an ya kendisi de mi yemese acaba demeye başladım çünkğ her yerde karıştırıyor bu sefer fakat başka türlü de yemiyor yese dağıtıyor yemese içim gidiyor derken sanırım rahat olmalıyım hiçbir şeyi takmamak en iyisi çünkü dediğiniz gibi ihtiyacı neyse onu yiyor

Ayyyy bende de 12 aylık versiyonu var. Ben yediriyorum yemeğini. 7 buçuk kilo ben böyle bir çocuk görmedim hayatımda diye ağladım geçen. Doktora sorsan vitaminleri güzel zorlama aç kalsın diyor. doktoru dinliyorum zorlamıyorum ama içim içimi yiyor. Her öğünde yerken ağlıyor yaa. Bakalım başka doktora götürüp gene vitaminlerine baktıracam. Her gören ‘ıyyy çık zıyıf’ diyor. Öyle üzülüyorum ki..

Benim kızıma da hiç kimse kilosu güzel de Di zaten hatta daha bu akşam bir arkadaş ortamında dediler ki ay kilo mı vermiş neee he dedim diyet yapıyır benim kız. Saçma sapan yorumlar işte. Takılmayın eğer değeri iyiyse bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…