• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir dügündeyim

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)

Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/

He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynis :( yani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/

Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum

evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)

Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/

He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynis :KK43: yani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/

Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum
Evlilik bir almak vermek meselesi değildir. Ne nişanlanıp ayrılmak ne de evlenip boşanmak da günah değildir. Sen bu olaylara 'kim alır beni' moduyla yaklaşırsan zaten yapacağın evlilikte de en fazla yaşayacağın şey bol bol ezilmek olur. Daha 28 yaşındasın. Evlilik yaşı ya da aşk yaşı diye bir şey yok emin ol. Hatta en iyi evlilik yaşı otuzdan sonra çünkü kişiliğin oturuyor. Ama dediğim gibi sen olaya bu şekilde baktığın sürece zaten evlensen de evlenmesen de mutlu olman zor. Senin bu düşünce tarzını öğrenen erkek evlendikten sonra da 'Seni benden başka kim alırdı o yaştan sonra, üstelik başından bir nişan geçmiş' diye kafana vurur.

Hiiiç belli olmaz bak evlendim ayrıldım çocuğum var 32 yaşındayım ama yıllar önceki lise arkadaşım çıktı karşıma herşeyin doğru zamanı var Allah büyük
Bekliyoz o dogru adami dogru zamani ama bakalim :) insanlah mantik evliligi gercegine yakalanmam

Evlilik bir almak vermek meselesi değildir. Ne nişanlanıp ayrılmak ne de evlenip boşanmak da günah değildir. Sen bu olaylara 'kim alır beni' moduyla yaklaşırsan zaten yapacağın evlilikte de en fazla yaşayacağın şey bol bol ezilmek olur. Daha 28 yaşındasın. Evlilik yaşı ya da aşk yaşı diye bir şey yok emin ol. Hatta en iyi evlilik yaşı otuzdan sonra çünkü kişiliğin oturuyor. Ama dediğim gibi sen olaya bu şekilde baktığın sürece zaten evlensen de evlenmesen de mutlu olman zor. Senin bu düşünce tarzını öğrenen erkek evlendikten sonra da 'Seni benden başka kim alırdı o yaştan sonra, üstelik başından bir nişan geçmiş' diye kafana vurur.
Hiii kiz yok aa kendimi asagi asla koymam guzel hatunum ben.. ama iste gel gorki anlamiyorum basmioyor artik kafam neden hala yalnizim.. kotu biri de degilim ama seciciyim sanirim burda kaybediyorum

28 yaşına bir daha yaşayamayacaksın
Eee her nasip vaktine esir
O gün o saat gelmeden nikahlanamayacaksın da biriyle

Neden 28 yaşına bu kadar eziyet ediyorsun
Neden dolu dolu geçirmiyor musun bunu sor bence kendine ;)

Belki de ben gamsızımdır :D :KK28:

O eski nisanlmda simdi o 22 yaisndaki kizla buyuk bir ask yasayip evlenir dugunde boyle gozlerinin icine bakarlar biribirlerinin.. ha gozum yok benden ısın yılı kadar uzak olsunlar.. ama ben niye ısın yılı kadar uzakta hissediyorum kendimi dunyadan ve yalniz :/

28 yaşına bir daha yaşayamayacaksın
Eee her nasip vaktine esir
O gün o saat gelmeden nikahlanamayacaksın da biriyle

Neden 28 yaşına bu kadar eziyet ediyorsun
Neden dolu dolu geçirmiyor musun bunu sor bence kendine :KK66:

Belki de ben gamsızımdır :KK70: :KK28:
Sıkıldım yedigim onumde yemedigim arkamda cok sukur.. asksiz tadi yok gencligin

Al istr bi mantik evliligi zorunlugu :KK43:
Nişandan ayrılmakta ne var cnm bak bi arkadaş üst msjlarda yazmış boşanmış çocuğu var suan lise arkadaşıyla,
Durumunu abartma yasını hele hiç dert etme,ayrıca bu kadar düşündüğüne göre aşık olmadan evlenmezsin sen, sonrada mantığınada uysun zaten, ama beklemek zor insan hemen olsun istiyo haklısın ama işte burda yapacak bişey yok o zaman gelene kadar da bunları düşünerek üzülme bence elbet o vakit gelecek

Nişandan ayrılmakta ne var cnm bak bi arkadaş üst msjlarda yazmış boşanmış çocuğu var suan lise arkadaşıyla,
Durumunu abartma yasını hele hiç dert etme,ayrıca bu kadar düşündüğüne göre aşık olmadan evlenmezsin sen, sonrada mantığınada uysun zaten, ama beklemek zor insan hemen olsun istiyo haklısın ama işte burda yapacak bişey yok o zaman gelene kadar da bunları düşünerek üzülme bence elbet o vakit gelecek
Amin amin :( asık olmadan evlenemem evet

Back
X