Yine bir erkek konusu

Ya sen çok tatlı iyi niyetli sempatik bir kızsın Seni görmeden burada çoğu üye bu güzel enerjini alıyor yorumlardan da gördüğüm kadarıyla. Erkek arkadaşının olmaması sebebine gelince şöyle bir tahminde bulunabilirim: sana benzeyen bir arkadaşım vardı. Çok iyi niyetliydi içi dışı bir denilen insanlardan. Duygularını gizlemeyi başaramıyordu. Birinden hoşlandığında sesine tavrına direkt yansıyordu ama nasıl diyeyim böyle Leyla haller falan… Erkekler bu tarz kadınları cepte görüyor. Çekici bulmuyor benim fikrimce. Biraz daha üstü kapalı gizemli tavırlar sergilemek lazım sanırım. Onların sende bıraktığı izlenim gibi. Hani ilgilendi konuştu ama gerisi? Diyorsun ya öyle bir şeyler. Anlatabildim mi emin değilim ama çok tatlısın Umarım seni sen olduğun için seven güzel kalbini gören biriyle karşılaşırsın

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Dediğinizde haklısınız. Gizemli değilim ve gizem olmayınca insan karşındakini merak da etmiyor. Gerçekten cepte görüyor. Bunu bana bir keresinde babam da demişti. kızım azıcık ağır ol bir gizemin olsun diye. İnsan doğası aslında bu. Mesela bu çocuğun bende uyandırdığı merak gibi. Ben de aynısını uyandirmaliydim benden hoslanmasi için. Ama yapabilir miyim bilmiyorum o rol yapmakla da olmaz bence. İçinden gelmeli insanın sanırım.

Yooo neden kucumsenesinki ki gayette doğal şeyler düşündüğün hissettigin şeyler. Elbet vardır bir zamanı sıkma canını bence

Aynen rol yapınca da iğreti duruyor işte öyle de olmaz. Hele senin gibi doğal olan insan bunu başaramaz ama belki zamanla gördüklerin yaşadıklarının etkisiyle kendini saklama ihtiyacı hissedersin. Amaan neyse ne akışına bırakmak lazım işte. Üzerine çok düşününce de olmuyor bu işler klasik ama çok doğru bir söz kısmet. Kimler ne adamlar buluyor. Kimisi de görüyorsun pırlanta gibi kız ya da çocuk yalnız… eşini dengini bulamamış. Herkesler sıkıldı bu karantina döneminde arayışta olan pek çok kişi var bence. Umarım sen de gönlüne göre bir yağız delikanlı bulursun en kısa zamanda

Kel ve göbekli mi ilk mesajda yazdığınızda yazlık keten gömlek, lacivert pantolon ve espadril giymiş, uzun boylu bir adam hayal etmiştim bizim de gözümüz yakışıklı adam arıyor galiba evde durmaktan

Şu an sen tarif edince o adamı ben de hayal ettim babygirl kardeş ve yemin ederim üzüldüm gerçekten neredeler ben onların yeraltında bizden gizli bi şehirde yaşadığını düşünüyorum. Ama yanlış anlamayın kel ve göbekliye de varım. Ama o bana yok.

Valla ben o cinsel hayata yardımcı ekipmanlar yüzünden artık erkek aramaz oldum çok tehlikeli olduklarını düşünüyorum ben o ekipmanların Gerçekten artık ne tanımak ne de bir şeyleri alevlendirmek için uğraşır oldum ekipmanlar aşırı zahmetsiz oldukları için sakıncalı bence

ya alemsın
ayrıca bu sehırde arkadasım yok demene alındım bak sımdı
dur hele kızı bır okula yazdırayım su bağ evıne ugrayayım gorusucez yahu ne demek arkadasım yok aa

o hoslandıgın bey buralı mı sen onu de bana hele bı :)
buralı erkekler bıraz rahat ve samımı davranırlar yakın davranırlar
o yuzden sordum

Lafın gelişi dedim canım

Lubnanliymis.

bak tüyolar gelıyor yakala
nerede hata yapıyorsun bılıyor musun

bu ask mesk ılıskı mevzuları oyun gıbı heyecan ıster bıraz
sen cok guzel seversın cok ıyı sevgılı es dost olursun
ama bu merhamet ve sevecenlık erkeklerde heyecan uyandırmayabılıyor cunku senı gorur gormez okuyor ıcı dısı bır olmak bu gıbı durumlarda dezavantaj olabılır

karsındakı bır parca ıcını acarsa o zaman ac bır o bır sen
karsısında kendını yanı ıcını bellı ettıgın an kaybedersın ulasılmıs olursun cunku

Lafın gelişi dedim canım

Lubnanliymis.
bıraz flortlesın arkadas mı sevgılı mı bellı degıl durumları olur ya konusursun eglenırsın gayet ıyıdır ama net degıldır orada dur ve bekle
sen sohbetı kur yanı bırgun suraya gıdelım de mesela davet et veya ortak bırseyınız mutlaka vardır ordan yuru kendısıne
bır muzık grubu olabılır bır kıtap ne bıleyım bır fılm

pıknıge davet et mesela ormana gıdın yuruyun oksıjen ıyı gelır yemyesıl agaclar kus seslerı

Parası yoktur.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Böyle aşktan sevgiden tutkudan bahsedince hemen herkes sanki evlenmek istiyormuşum gibi yorumluyor aaa bu yaşta ne evliliği diyor. Hatta buradaki ilk konum da buna benzer bir şeydi. Neyse ben de 28 yaşındayım. Hep kötü kötü ilişkilere denk geldim. Zaten aşırı zor hoşlanan biriyim, kırk yılın başı birinden hoşlandım o da benden hoşlanıyor gibi davrandı 4-5 ay flört etti resmen gezmeler tozmalar hediyeler, sonra aaa yok canımflört değildi dedi ben şok! İnsan kendini aptal gibi hissediyor ya. Hemen sonra bi ilişki yaşadım kangren oldu yemin ederim kopsan kopamıyorsun kopmasan berbat bir iletişim.
Gerçekten sevmek sevilmek o enerjinin tutması, o hislerin insana verdiği pozitifliği özledim ya. İnsanın saçı bile başka parlıyor gözünün bebeği ışıldıyor.
Ama ne yazık ki erkekler şimdi ilişkiden ya hemen sıkılıyor ya da hiç ilişki yaşamak istemiyor.
Ben de sizin gibi insanlarla saatlerce konuşurum, eğlenceli biriyim bence ya ama bir yerden sonra kopup gidiyor bir şeyler.
Varsa taktik falan toplıcam ben de buralardan

Yavaş olun, çok konuşmayın daha çok dinleyin. Uzun telefon konuşmaları sonrası yüz yüze gelince konuşacak bir şey kalmıyor

Yavaş olun, çok konuşmayın daha çok dinleyin. Uzun telefon konuşmaları sonrası yüz yüze gelince konuşacak bir şey kalmıyor
Yok ben internetten tanışmaları da beceremiyorum orası da ayrı mevzu. Elbette dinlerim de yani donuk biri değilim onu anlatmak istemiştim ama aradaki enerji mi his mi neyse o bir süre sonra sönüp gidiyor

Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip?

Yööö.. herkes arayışta aslında ama bu dönemde bunu belli etmek yadırganıyor ve hiç cool bulunmuyor... Kadın ol, erkek ol biriyle ilişkin olsun istediğini belli edersen ezik ve kolay bulunuyorsun. aşırı salakça ama bunu deneyimledim, gerçek...
Sürekli pohpolanan bir life style türedi şimdi; "efendim benim kimseye ihtiyacım yok, ben yalnız da çok mutluyum (B.k mutlusun sürekli yalnız olunca).eyvallah bu güzel bir şey ama çok uzun sürerse lanete dönüşüyor. herkes 2564125 kişiyle aynı anda konuşuyor ama sevgili olmuyor. gariplik sende değil, yaşanan dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…