- 12 Nisan 2016
- 1.117
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.840
- 133
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Dediğinizde haklısınız. Gizemli değilim ve gizem olmayınca insan karşındakini merak da etmiyor. Gerçekten cepte görüyor. Bunu bana bir keresinde babam da demişti.Ya sen çok tatlı iyi niyetli sempatik bir kızsınSeni görmeden burada çoğu üye bu güzel enerjini alıyor yorumlardan da gördüğüm kadarıyla. Erkek arkadaşının olmaması sebebine gelince şöyle bir tahminde bulunabilirim: sana benzeyen bir arkadaşım vardı. Çok iyi niyetliydi içi dışı bir denilen insanlardan. Duygularını gizlemeyi başaramıyordu. Birinden hoşlandığında sesine tavrına direkt yansıyordu ama nasıl diyeyim böyle Leyla haller falan… Erkekler bu tarz kadınları cepte görüyor. Çekici bulmuyor benim fikrimce. Biraz daha üstü kapalı gizemli tavırlar sergilemek lazım sanırım. Onların sende bıraktığı izlenim gibi. Hani ilgilendi konuştu ama gerisi? Diyorsun ya öyle bir şeyler. Anlatabildim mi emin değilim ama çok tatlısın Umarım seni sen olduğun için seven güzel kalbini gören biriyle karşılaşırsın
Yooo neden kucumsenesinki ki gayette doğal şeyler düşündüğün hissettigin şeyler. Elbet vardır bir zamanı sıkma canını benceMerhabalar. Biliyorum ucana kaçana yazma artık diyeceksiniz. Ben de cool olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çok uzun süredir sevgilim yok. Ciddi bir ilişki isteğim veya evlenmek isteğim yok. Cocuk doğurma isteğim sıfır. Ama erkek arkadaşım olsun istiyorum kısa veya uzun süreli bilmiyorum. Sadece o hissi özledim. Ve ısrarla olmuyor, olmuyor.
Geçen is çevresinden birileri ile yemeğe çıktım açık havada bir yerde. Daha önce gördüğüm bir bey vardı ilk görüşümde "ne tatlı çocuk" demiştim. Hatta sonrasında biraz stalklamistim. Ama çaktırmadim. (Yani inşallah caktirmamisimdir. Umarım bu kadar arayista olduğumu kimse anlamıyordur yani.) Neyse bu geldi herkese selam verdi bana da selam verdi. Patronum dedi ki a siz tanışıyor musunuz. Ben de dedim geçen şu eğitimde tanıştık. Patronum dedi ki "vallahi bu kız çok akıllı bir gördüğünü bir daha unutmuyor". (Acaba laf mı soktu onu da anlamadım ki, ama isyerinde kendisinin yanında hiçbir erkekle ilgili bir şey de demedim yani). Neyse adam yanıma oturdu gece boyunca konuştuk. Ve sürekli güldürdü beni çok tatlı ve komik biriymiş. Ben diyetteyim diye az yiyordum bana sürekli "hayatın tadını çıkar bence bırak diyeti" filan dedi. Sanki flortoz bir tavrı varmis gibi hissettim ama muhtemelen öyle de değil. Evli değil sevgilisi yok bu arada bakın bu sefer en azından bu kesin.
Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip? İşin gücün yok mu diyeceksiniz isim var çok da güzel yapıyorum işimi. Hobim de var sayılır haftada 3 kere birebir reformer pilates dersi alıyorum, yürüyüş yapıyorum, aşırı kötü de çalsam akşamları iki gitar tingirdatir, kitap okur, podcast dinlerim, oyun hamuru ile oynar yemek yaparım, kkda takılırım, yasaklar kalktı müzeleri gezdim. Bu şehirde hiç arkadaşım yok ama uzakta olan bir sürü arkadaşım var. Yani başka şeylere odaklan filan tamam bir yere kadar. Cinsel hayata yardımcı olacak ekipmanım da var. Ama erkek arkadaşım yok. Ben bunu dile getirince neden kucumseniyorum? Neden itici bulunuyorum? Benim beğendiklerim beni neden beğenmiyor? Hepsinin topuna lanet girsin artık ya. Yalnızlıktan kafayı yedim bile.
Aynen rol yapınca da iğreti duruyor işte öyle de olmaz. Hele senin gibi doğal olan insan bunu başaramaz ama belki zamanla gördüklerin yaşadıklarının etkisiyle kendini saklama ihtiyacı hissedersin. Amaan neyse ne akışına bırakmak lazım işte. Üzerine çok düşününce de olmuyor bu işler klasik ama çok doğru bir söz kısmet. Kimler ne adamlar buluyor. Kimisi de görüyorsun pırlanta gibi kız ya da çocuk yalnız… eşini dengini bulamamış. Herkesler sıkıldı bu karantina döneminde arayışta olan pek çok kişi var bence. Umarım sen de gönlüne göre bir yağız delikanlı bulursun en kısa zamandaÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Dediğinizde haklısınız. Gizemli değilim ve gizem olmayınca insan karşındakini merak da etmiyor. Gerçekten cepte görüyor. Bunu bana bir keresinde babam da demişti.kızım azıcık ağır ol bir gizemin olsun diye. İnsan doğası aslında bu. Mesela bu çocuğun bende uyandırdığı merak gibi. Ben de aynısını uyandirmaliydim benden hoslanmasi için. Ama yapabilir miyim bilmiyorum o rol yapmakla da olmaz bence. İçinden gelmeli insanın sanırım.
Kel ve göbekli miSoruyorum çoğu zaman istemiyorlar. Elektrik aldıklarım hoşlandıklarım beni beğenmiyor itici buluyor. Çok yakışıklıları da beğenmiyorum. Cidden en son hoşlandığım çocuk benden kısa çelimsiz. Havalı mı desen hayır benim maaşım isim daha iyiydi. Yani bunlar önemli diye değil çok mu ulaşılmaz erkekleri beğeniyorsun diye sorarsınız diye dedim. Mesela bu Bey de kel ve göbekli idi ama güzel bir enerji aldım. Ama eminim ki yüzde 100 beni begenmemistir.
Kel ve göbekli miilk mesajda yazdığınızda yazlık keten gömlek, lacivert pantolon ve espadril giymiş, uzun boylu bir adam hayal etmiştim bizim de gözümüz yakışıklı adam arıyor galiba evde durmaktan
ya alemsın
ayrıca bu sehırde arkadasım yok demene alındım bak sımdı
dur hele kızı bır okula yazdırayım su bağ evıne ugrayayım gorusucez yahu ne demek arkadasım yok aa
o hoslandıgın bey buralı mı sen onu de bana hele bı :)
buralı erkekler bıraz rahat ve samımı davranırlar yakın davranırlar
o yuzden sordum
bıraz flortlesın arkadas mı sevgılı mı bellı degıl durumları olur ya konusursun eglenırsın gayet ıyıdır ama net degıldır orada dur ve bekleLafın gelişi dedim canım
Lubnanliymis.
Parası yoktur.Merhabalar. Biliyorum ucana kaçana yazma artık diyeceksiniz. Ben de cool olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çok uzun süredir sevgilim yok. Ciddi bir ilişki isteğim veya evlenmek isteğim yok. Cocuk doğurma isteğim sıfır. Ama erkek arkadaşım olsun istiyorum kısa veya uzun süreli bilmiyorum. Sadece o hissi özledim. Ve ısrarla olmuyor, olmuyor.
Geçen is çevresinden birileri ile yemeğe çıktım açık havada bir yerde. Daha önce gördüğüm bir bey vardı ilk görüşümde "ne tatlı çocuk" demiştim. Hatta sonrasında biraz stalklamistim. Ama çaktırmadim. (Yani inşallah caktirmamisimdir. Umarım bu kadar arayista olduğumu kimse anlamıyordur yani.) Neyse bu geldi herkese selam verdi bana da selam verdi. Patronum dedi ki a siz tanışıyor musunuz. Ben de dedim geçen şu eğitimde tanıştık. Patronum dedi ki "vallahi bu kız çok akıllı bir gördüğünü bir daha unutmuyor". (Acaba laf mı soktu onu da anlamadım ki, ama isyerinde kendisinin yanında hiçbir erkekle ilgili bir şey de demedim yani). Neyse adam yanıma oturdu gece boyunca konuştuk. Ve sürekli güldürdü beni çok tatlı ve komik biriymiş. Ben diyetteyim diye az yiyordum bana sürekli "hayatın tadını çıkar bence bırak diyeti" filan dedi. Sanki flortoz bir tavrı varmis gibi hissettim ama muhtemelen öyle de değil. Evli değil sevgilisi yok bu arada bakın bu sefer en azından bu kesin.
Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip? İşin gücün yok mu diyeceksiniz isim var çok da güzel yapıyorum işimi. Hobim de var sayılır haftada 3 kere birebir reformer pilates dersi alıyorum, yürüyüş yapıyorum, aşırı kötü de çalsam akşamları iki gitar tingirdatir, kitap okur, podcast dinlerim, oyun hamuru ile oynar yemek yaparım, kkda takılırım, yasaklar kalktı müzeleri gezdim. Bu şehirde hiç arkadaşım yok ama uzakta olan bir sürü arkadaşım var. Yani başka şeylere odaklan filan tamam bir yere kadar. Cinsel hayata yardımcı olacak ekipmanım da var. Ama erkek arkadaşım yok. Ben bunu dile getirince neden kucumseniyorum? Neden itici bulunuyorum? Benim beğendiklerim beni neden beğenmiyor? Hepsinin topuna lanet girsin artık ya. Yalnızlıktan kafayı yedim bile.
Parası yoktur.
Yavaş olun, çok konuşmayın daha çok dinleyin. Uzun telefon konuşmaları sonrası yüz yüze gelince konuşacak bir şey kalmıyorBen sizi çok iyi anlıyorum. Böyle aşktan sevgiden tutkudan bahsedince hemen herkes sanki evlenmek istiyormuşum gibi yorumluyor aaa bu yaşta ne evliliği diyor. Hatta buradaki ilk konum da buna benzer bir şeydi. Neyse ben de 28 yaşındayım. Hep kötü kötü ilişkilere denk geldim. Zaten aşırı zor hoşlanan biriyim, kırk yılın başı birinden hoşlandım o da benden hoşlanıyor gibi davrandı 4-5 ay flört etti resmen gezmeler tozmalar hediyeler, sonra aaa yok canımflört değildi dedi ben şok! İnsan kendini aptal gibi hissediyor ya. Hemen sonra bi ilişki yaşadım kangren oldu yemin ederim kopsan kopamıyorsun kopmasan berbat bir iletişim.
Gerçekten sevmek sevilmek o enerjinin tutması, o hislerin insana verdiği pozitifliği özledim ya. İnsanın saçı bile başka parlıyor gözünün bebeği ışıldıyor.
Ama ne yazık ki erkekler şimdi ilişkiden ya hemen sıkılıyor ya da hiç ilişki yaşamak istemiyor.
Ben de sizin gibi insanlarla saatlerce konuşurum, eğlenceli biriyim bence ya ama bir yerden sonra kopup gidiyor bir şeyler.
Varsa taktik falan toplıcam ben de buralardan
Yok ben internetten tanışmaları da beceremiyorum orası da ayrı mevzu. Elbette dinlerim de yani donuk biri değilim onu anlatmak istemiştim ama aradaki enerji mi his mi neyse o bir süre sonra sönüp gidiyorYavaş olun, çok konuşmayın daha çok dinleyin. Uzun telefon konuşmaları sonrası yüz yüze gelince konuşacak bir şey kalmıyor
Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?