- 1 Temmuz 2009
- 6.041
- 6.636
- 773
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ya netten tanışıldı diye koynuna girdiğini düşünmüyorum. Ama bir erkeğin de internette aşık olacağı kadını bulmak için takıldığına pek ihtimal vermiyorum. Varsa bile binde birdir. Dolayısıyla konu sahibi mutlu olmaz böyle bir adamla benceDuygusal bir ilişki de olur niye olmasın
Benim son ilişkim netten tanıştığım bir adamdı
Gayet aşık olduk birbirimize
Sonra anlaşamadık bitti
Netten tanıştık diye adamın koynuna girmedik hemen
Öyle mi sanıyorsunuz
Bu kadar yalnızlıktan yakınıp cinsel ihtiyacı için ekipman bulunduracak kadarsa olay 33 yaşında bir kadının bu kadar yalnız olması çok saçma geliyor bana
Duygusal ilişki olayı tehlikeli hem
Birini sevince evlenmek istersin doğal olarak bağlanırsın kopmak istemezsin evlilik formalite zaten
Hem duygusal ilişki arıyorum gem evlenmek istemiyorum olayı inandırıcı değil
Konu sahibi hayatı paylaşacak birini arıyor Buda doğal birşey zaten
kadın nefes alsa yeter diyen tipler dolu orda.amaç en başta evlilik olmasa da tabi ki kriter arayacak konu sahibi.denklik önemliİyi de konu sahibi evlilik amacıyla yola çıkmasa da duygusal yoğunluğu olan bi ilişki arayışında. Ne yapacak internetten 5 dakikada düşen 25 adamla
hele bir elemeye başla elinde kaç kişi kalacak?Senin cevrenle ilgili bir durum bu
Bulundugun yerle alakali
Dön Türkiyeye arayista oldugunu belli et ya da etme mutlaka biri seni bulur...vatanimin gözünü seveyim istemedigin kadar irkek
Kimse hayatının aşkını aramaz zaten bir ortamdaYa netten tanışıldı diye koynuna girdiğini düşünmüyorum. Ama bir erkeğin de internette aşık olacağı kadını bulmak için takıldığına pek ihtimal vermiyorum. Varsa bile binde birdir. Dolayısıyla konu sahibi mutlu olmaz böyle bir adamla bence
Vallla öyle tiplerle tanıştım ki ben hayatta ulaşamayacağın erkeklerdikadın nefes alsa yeter diyen tipler dolu orda.amaç en başta evlilik olmasa da tabi ki kriter arayacak konu sahibi.denklik önemli
işte akıllı kadın eleye eleye iyilerini bulur.bazıları da mesleği uyduruk dolandırıcıların eline düşerVallla öyle tiplerle tanıştım ki ben hayatta ulaşamayacağın erkeklerdi
Çer çöp tiplere bakmıyoruz yani
Bakış açılarımız çok farklı gerçekten. “Aşık olunacak kadın” mertebesinde olup olmadığımı belirleyen bir erkek mi yani?Kimse hayatının aşkını aramaz zaten bir ortamda
Polemik olsun diye yazmıyorum ama netten tanıştığım erkekler aşık olanda oldu evlenmek isteyen de
İş kadında biter yani
Sen aşık olunacak bir kadınsan nerden tanıştığının önemi pek yok aslında
Dikkatli olmak gerekiyor tabiişte akıllı kadın eleye eleye iyilerini bulur.bazıları da mesleği uyduruk dolandırıcıların eline düşer
konu sahibi donanımlı akıllı bir kadın.yurtdışından geldiğinden biraz bocaladı türkiye de adapte olamadı henüz.olunca kendine uygun sevgiliyi rahatça bulur zatenDikkatli olmak gerekiyor tabi
Ben çok araştırırım tanışmadan önce
Zaten kendini belli eder bir insan
Akıllı bir kadınsa karşındaki ben iş adamıyım ben doktorum diye palavra atamazsın
Zaten artık oturduğun yerden bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın
Net ortamı düzgün bir yer değil tabiki o ayrı
Ama yalnızlıktan bu kadar yakındığı için bir alternatif olarak söyledim
Çevresindekilerden medet umacağına bir baksın bakalım
Başka bir çözüm önerisi gelmiyor aklıma
Sokağa çıkıp ara mı diyelim
İyi de o elemiyor ki bende gelen bol da ben su an hazir degilimhele bir elemeye başla elinde kaç kişi kalacak?bu arada sen de durumlar nasıl?
Arzu edilen beğenilen bir kadın demek istedimBakış açılarımız çok farklı gerçekten. “Aşık olunacak kadın” mertebesinde olup olmadığımı belirleyen bir erkek mi yani?
Konu sahibini tanımıyorum .ben konuya yorum yaptımkonu sahibi donanımlı akıllı bir kadın.yurtdışından geldiğinden biraz bocaladı türkiye de adapte olamadı henüz.olunca kendine uygun sevgiliyi rahatça bulur zaten
amannnnnn en güzel hayat erkeksiz hayattt dermişimmmmmKonu sahibini tanımıyorum .ben konuya yorum yaptım
Bence de güzel canım ben bu ara o kafadayımamannnnnn en güzel hayat erkeksiz hayattt dermişimmmmm
At bana merak ettimMerak edenlere özelden fotoğrafımı atarım.
İyide insanlar ne desin ki
Odak noktan erkek arayışı olmasın diyorlar
Oturup ağla kaderine bak kaç yaşına gelmişsin bir ilişkin yok vah vah mu desin?
Hobi edin yeni insanlarla tanış diyorlar onlarda
Yani bu tip konu çok var burda .çözüm önerisi getirilebilecek birşey değil
Kader kısmet işleri
Bu kadar kafaya takma başka şeylere odaklan diyorlar ne denilir ki başka
35 yaşında bekar bir insan olarak yazıyorum bunu bu arada:)
Taktın evlenmeye diyenler de zaten evlenmeden önceki süreçte takmış oluyortabi canım
o bi kısım ayrı ama bazıları sen de taktın evlenmeye şeklinde yaklaşıyorlar.
tabi bunu diyenlerin hepsi evli oluyor fiks değişmiyor.
2 saat sonra da kocişimle bilmem ne keyfi deyince söylediklerinin zaten pek bir kıymeti olmuyor.
aynası iştir lafa bakılmaz derler ya
itiraf edelim kaçımız instagramda kocamızla/çocuğumuzu değil de yaptığımız işleri hobileri paylaşıyoruz ki?
sen her yerde bunu pompala sonra gel kıza sen de amma koca meraklısısın de, e olmuyor.
ben genelde evli olmayan insanlara başka insanlarla tanışabileceği hakkında fikir sunarım ve isteklerini de yadırgamam yapılacak şey de bu olmalı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?