Yine bir eş yine aldatma meyilli

sapıklığın da erkek cinsini aklamak için nazara bağlandığını da gördük ya bdv de...
tecavüzcüler de nazar kurbanı mı acaba merak sardı şimdi
Aslında erkeklerimiz antika bir vazo ama biz kıymetlerini bilemiyoruz.
Niyet önemli bence. Ayni balkon yikayan sortlu kadını komik geldiği icin video alsa hepimiz ne var bunda derdik.

Bu işi anca profesyonel yardımla çözersiniz. Evlilik terapisine gidin. Eşiniz de sapkın hareketleri için tedavi olsun

Aslında erkeklerimiz antika bir vazo ama biz kıymetlerini bilemiyoruz.

Niyet önemli bence. Ayni balkon yikayan sortlu kadını komik geldiği icin video alsa hepimiz ne var bunda derdik.
yoo demezdim acıkcası , çok ayıp bir insanı haberi olmadan videoya almak , niyet ne olursa olsun ahlaksızlıktır gözümde.

sapıklığın da erkek cinsini aklamak için nazara bağlandığını da gördük ya bdv de...
tecavüzcüler de nazar kurbanı mı acaba merak sardı şimdi

Ya valla bazen nutkum tutuluyor.
Diyecek bir şeyim kalmıyor.
Adam röntgencilik yapmış
Nazar diyorlar.
Namaz diyorlar
Yengesi ile bile konuşmamayı, maharet sanıyorlar.
Ayaklarımdan öpüyor diyip, ustune de cocuk yapıyorlar
Ya hadi uydun şeytana, çektin video.
3 dakika ne Ya? Durdur tuşuna bastığında da aklı başına gelmedi
Hatta o klasöre şifre koyduğunda da.
Hani yine demem de,
hata bir anlık desem sürece bak..
O yüzden de ilk aklıma gelen bu adam bunu ya bir yerlerde de paylaşacaktı belki de paylaştı ya birilerine de izletecekti belki de izletti..

Hayır asla normal değil. Insanlar evlerinde yani özel alanlarında istediği gibi takılabilir.
Ne alaka elin adamı beni videoya alacak?
Asla böyle seyleri anlayışla karşılamam.

yoo demezdim acıkcası , çok ayıp bir insanı haberi olmadan videoya almak , niyet ne olursa olsun ahlaksızlıktır gözümde.
Evet bence de ahlaksizliktir,terbiyesizliktir ama aldatma değildir. Örnek diye verdim mesela yolda gördüğünüz birini arkadasınıza cok benzediği için arkasindan bakarsanız normaldir ama cok beğendiğiniz icin bakakalısanı aldatmadır

Hayır asla normal değil. Insanlar evlerinde yani özel alanlarında istediği gibi takılabilir.
Ne alaka elin adamı beni videoya alacak?
Asla böyle seyleri anlayışla karşılamam.
[/QUOTE]
Yanlış ifade ettim evet röntgencilik ben buna katiliyorum niyet önemli demek istemiştim

Aldatma da çok büyük şerefsizliktir ama eşinizin yaptığı hem röntgencilik hemde suçtur.
Ben yerinizde olsaydım o sapık adami o görüntüyle bereber polise gider şikayet eder anında boşardım.
Birde nefis erkeklerde daha zayif bilmemne diyorsunuz..sapıklığın bahanesi olmaz. Ne diyelim masum kadınlara genç kızlara çocuklara tecavüz yada taciz eden pislik herifleri de bu şekilde mi aklayalım o zaman yani? Nefis ha?

bence ara ara kendisi izlemek için tutmuş , boyle tipler itibarını zedeletmezler asla birine izleterek

kısa ve net adam röntgenci.
çektiği videoyu arşivlediğine göre işyerindeki arkadaşlarına göstermiştir.
ama tabi adama nazar değdiyse bilemem.
şeytana uymuşçular bitti nazarcılar türedi. sapık kocalarını nasıl aklayacaklarını şaşırdılar..
şaka gibi.

Her erkeğin iğrenç bir yanı vardır sizin kocanız yapmıyor mu'cuları unuttun

Bana da kocami sorgulatiyorlar Adam abdestli namazli. Yengesiyle de sohbet eder benim ablamla kardesimle de. Tamam yabanci bir kadina karsi daha dikkatlidir. Tokalasmaz,oyle pek samimi olmaz. Sinirlari vardir kendince.Ama akraba bu ya. Benim de enistem kaynim var. Tobeler olsun yarabbi Bende mesela ozellikle ortanca kaynimla sohbet ederim,sakalasirim. Yeri gelir karsiliklk oturur dertlesiriz. Enistemle karsilikli sigara icer girgir samata yaparim uzun uzun.
Yahu ne degisik pis dusunceler var ya.
Al simdi dusun dur biri balkon temizlerken benim videomu sapigin biri cekti mi acaba diye Allah bildigi gibi yapsin ya midem kalkti

İşte biz aldatılan kadınlara bunu diyoruz. Unutabilecek misin? Çünkü insan unutmaz. Hele aldığı bir yaraysa hiç unutmaz...
Ah canım kardeşim belki yapacak belki hiç yapmayacak. Ama bu paranoyayla nasıl yaşanacak?

Son düzenleme:
Dediğim gibi herkes hata yapar hem üstünden 1 buçuk yıl geçmiş yapsa böyle bir alışkanlığı olsa yine yakalardin ...
Sizin erkek üye olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü böyle bir sapıklığı aklamaya çalışmanızı bir hemcinsime yakıştıramıyorum. Hiç mi empati yapamıyorsunuz eğer kadınsanız..düşünün ki elin herifi sizi habersizce video ya çekiyor. Ve bu kaydı telinde saklıyor belki arada izleyip iğrenç fantezilerine alet ediyor yada kendisi gibi sapık arkadaşlarına izlettiriyor..bunu nasıl sadece bir hata olarak bulabilir bir kadın?

Evet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti

"Yatakta bastım, affettim" deseniz inanın daha normal olurdu.
Adam elalemi dikizleyip videoya almış. Yaptığı ne kadar sapıkça, bilmem farkında mısınız?

Aradan 1,5 sene geçmiş, affetmiş, üstüne bir de çocuk yapmışsınız. Şimdi bize neyi soruyorsunuz anlamadım.
Bu saatten sonra "2.'yi yapın" mı diyelim, "boşanın" mı diyelim?
Allah içinize sindirsin. Diyecek başka bir şey yok.

Twitter dolu böyle yaa. Ben kaç kere gördüm. Karim koltukta uyurken, karım ev silerken falan diye fake hesaplardan o tarz paylaşım yapan hesapları etiketleyip paylaşıyorlar.
Allah karsilastirmasin. Böyle olacağına çapkın olsun en azından başka kadınla aldatıyor derim. Bu nedir gizli gizli sapıklık yapmak video resim çekmek. Ama bir yandan da ahlakli oldugu icin yengesinin yuzune bakmamak ? Iğrenç ötesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…