Ne
NeYapsın kadın ne bekliyorsunuz yuvasimı bozulsun ,o küçük çocuk ne olacak?!!
Konu sahibinin kocası mi emin değilim ama erkek üye olduğuna adım gibi eminim :))Konu sahibinin kocası siz misiniz? Ya da kendini savunmak için 2. üyelik alan konu sahibi misiniz? Bu konuya yorum yazıp adamı aklamak dışında pek bir icraatiniz olmamış çünkü üye olduğunuz saatten beri.
1.'si, ortada yuva falan yok. 7 sene eline kadın eli değmeden bekleyen adamın 4 aylık evlilikte vajinismus yüzünden düz duvara tırmanıp "bir anlık hata" yaptığına inanan varsa bol bol balık ve vitamin tüketsin.
2.'si, olay 1,5 sene önce olmuş. Çocuk bugün doğmadı herhalde. Gelip burada konu açtığına göre işin o kısmını kendisi düşünmüştür sanırım.
Kadın konu açmış soruyor, çocuğu ben düşünüp "yapma, etme, olur böyle hatalar, bunlar hep nazar" mı diyeyim?
Böyle bir adamdan çocuk yaparken bizim kadar düşünmediğine de eminim.
3. Sude ben bir bayanım ve bende kuranı Kerim açıp ayetlerin anlamlarını okumanızı tercih ediyorum .. hayırlı akşamlar.Konu sahibinin kocası siz misiniz? Ya da kendini savunmak için 2. üyelik alan konu sahibi misiniz? Bu konuya yorum yazıp adamı aklamak dışında pek bir icraatiniz olmamış çünkü üye olduğunuz saatten beri.
1.'si, ortada yuva falan yok. 7 sene eline kadın eli değmeden bekleyen adamın 4 aylık evlilikte vajinismus yüzünden düz duvara tırmanıp "bir anlık hata" yaptığına inanan varsa bol bol balık ve vitamin tüketsin.
2.'si, olay 1,5 sene önce olmuş. Çocuk bugün doğmadı herhalde. Gelip burada konu açtığına göre işin o kısmını kendisi düşünmüştür sanırım.
Kadın konu açmış soruyor, çocuğu ben düşünüp "yapma, etme, olur böyle hatalar, bunlar hep nazar" mı diyeyim?
Konu sahibinin kocası mi emin değilim ama erkek üye olduğuna adım gibi eminim :))
Tabi canim aldatma en azından karşı tarafın da isteği ile olan bir eylem. Burada adam resmen taciz etmiş kadını..iğrenç ya..Bana da öyle geldi. Ya da kendisi de aldatılıp affetmiştir.
Ama bu olaydaki en basit şey aldatma. Aldatsa bundan iyi
İşte bunlar hep nazar.Bana da öyle geldi. Ya da kendisi de aldatılıp affetmiştir.
Ama bu olaydaki en basit şey aldatma. Aldatsa bundan iyi
3. Sude ben bir bayanım ve bende kuranı Kerim açıp ayetlerin anlamlarını okumanızı tercih ediyorum .. hayırlı akşamlar.
İşte bunlar hep nazar.
Aldattığı eşine "aldatmam ilişkimiz için iyi oldu, seni kaybetme korkum oldu değerini bildim" gibi bir şey diyen koca favorimdi, en güzel aldatma bahanesi diyordum ama nazar bunun da üstüne çıktı. Aldatma sebebi olarak nazar.
İşte bunlar hep nazar.
Aldattığı eşine "aldatmam ilişkimiz için iyi oldu, seni kaybetme korkum oldu değerini bildim" gibi bir şey diyen koca favorimdi, en güzel aldatma bahanesi diyordum ama nazar bunun da üstüne çıktı. Aldatma sebebi olarak nazar.
Aynı şeyi düşünüp kib'ledim. Baksınlar bakalımKonu sahibinin kocası siz misiniz? Ya da kendini savunmak için 2. üyelik alan konu sahibi misiniz? Bu konuya yorum yazıp adamı aklamak dışında pek bir icraatiniz olmamış çünkü üye olduğunuz saatten beri.
Videonun neresi absürt geldi size onu merak ettim gerçekten? Kadının şortlu olması mi?Video biraz absürt içeriğe sahip olduğu için belki arkadaşlarına atmak için çekmiştir, kadını yargılama amaçlı. Ben de gün içinde gördüğüm garip şeyleri çekip kardeşime atarim mesela. Ha başkasını bu şekilde çekmesi doğru mu hayır ama şuan sadece niyet okuması yapıyorum. Yoksa yaptığı yanlış.
Video bana absürt gelmedi, niyet okuması yaptım dedim. Eşine absürt gelmiş olabilir. Suç olduğunu ben de biliyorum merak etmeyin.Videonun neresi absürt geldi size onu merak ettim gerçekten? Kadının şortlu olması mi?
Kimseyi izni olmadan videoya çekemezsiniz..bu suçtur herşeyden önce
Öyle olduğunu düşündüğü için çekseydi özür dileyip şans istemezdi..konu sahibi açıklamış gormediniz mi?Video bana absürt gelmedi, niyet okuması yaptım dedim. Eşine absürt gelmiş olabilir. Suç olduğunu ben de biliyorum merak etmeyin.
Özür dilediğini atlamışım, demek ki yanılmışım adam gerçekten sapıkmışÖyle olduğunu düşündüğü için çekseydi özür dileyip şans istemezdi..konu sahibi açıklamış gormediniz mi?
Niyet okumasina gerek yok herşey ortada zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?