Canım sakin ol
Hatasız kul olmaz
Ama bak aileler tanışmadan evvel tüm detayıyla herşeyi anlat erkek arkadaşına
O an öyle gerekmiş öyle söylemişsin
Abartma
Kimseyi öldürmemişsin kimsenin malını çalmamışsın
Kendine gel
Ne yaptınsa kendine yapmışsın
Geçmiş tozdur üfle gitsin
Artık düşünme
Önüne bak
Herşeyi anlat ve artık yalan yok olmayacak sözünü ver buna göre devam ya da tamam desin ama tamam derse bunu bir defa bile önüne getirmemeli bunu da kabul etsin
O kadar ezilme insanlar neler yaşıyor dik dur
Hatalıyım özür dilerim bir daha olmayacak
Bitti
Sabancıların kızıyım demediysen ve koçların oğluyla evlenmiyorsan çok sorun olmaz bence.
Duyanda adam öldürdünüz sanacak. Kendinize gelin lütfen!
Merak etmeyin öyle şeyler degıl tabi ki. Bir tık fazla söyledim .
Ancak asırı cocukca buluyorum
Tatlim kafani topla, inan hic bisi anlasilmiyor.
Sevgili muhabbetinin ustune bu denli dram gereksiz, bir kac yil sonra daha iyi anlarsin.
E tamam abartılacak bir şey yok. Yedim bi mok dersin özür dilersin
Bu konunun tekrar acılması resmenn cocuk gibi gözünde kuculcem biliyorum bunu.
Sunu söyledim sana maddi konuda yalan söyledim, giremedi konuya ne yani diye. Kapattım konuyu , su an sormuyor ama ; enınde sonunda söylemek zorundayım
Adini feriha koydum vol 2
Şimdi tatlım açıkça bahsetmiyorsun o zaman şöyle sorayım aileler tanıştığında ortaya çıkıp senin rezil olacağın yalanlar mı bunlar ? Eğer öyle ise bu tanışma olmadan yukardan dediğim şekilde yapmalısınZaten bu konuda söyledim dedim, acıklamasına girmedim . Oda sormadı.
Ancak acıklamak cok kolay degıl , bu yasta gercekten ; yapma nedenim cok açık biliyorum ama bunları söylemek , falan cok zor gercekten su an ki aklımla öyle pişmanım ki, uyuyamıyorum, İnsan öldürmüşcesine bir vicdan azabi cekiyorum. Keske o anlık durumla söyleseydim detayını diyorum. Tam oda sormadı, tekrar acılmasında artık konuların öyle beni yıpratıyor ki, resmen cocukluk yapmısım baska bisey değil.
Ailemi bu duruma düşürcegım için cok utanıyorum. Yani öyle utana sıkıla da yapmadım yaparken söylerken farkında bile olmadım. Kendim nasıl böyle oldum diye dusunuyorum. Bunlara ihtiyac duymak iğrenc bisey. Kendime katlanamıyorum.
Su an öyle pişmanım ki, sürekli maddiyat konusuyordu eskiden sunum bunum var , tek hissettiğim asırı sekilde ezildiğimdi.
Cok utanıyorum cok.
Konu acılmadı ki , dükkanımız var zaten mesela . Ortaklı ancak tek bizim gibi biliyor.Şimdi tatlım açıkça bahsetmiyorsun o zaman şöyle sorayım aileler tanıştığında ortaya çıkıp senin rezil olacağın yalanlar mı bunlar ? Eğer öyle ise bu tanışma olmadan yukardan dediğim şekilde yapmalısın
Ama hayır dersen arkana bakma devam et günlerini böyle kendini suçlayarak geçirme olmuş bitmiş tamam bir daha yapmazsın
Konu acılmadı ki , dükkanımız var zaten mesela . Ortaklı ancak tek bizim gibi biliyor.
Birkac ev var demiştim , onu söyledim . Tek bir tane oldugunu.
Arabalar demiştim arabamız var gibi tek oldugunu biliyor.
Tek dükkan konusu kaldı yani bu olay.
Asagıda yazdımmAy ne söyledin allasen bi açıklasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?