Yine bir kim haklı konusu

12 saat mi uyuyorsunuz siz.
Cok yorgunsam gerekirse tabiki uyurum.yorumumdan sadece benim 12 saat uyuyabilecegim mesajını almışsınız:) ben size eşinizin 12 saat çalışma sonrası eve gelince 2 saat uyuma isteğinin normal olduğunu söylemek icin kendim üzerinden ironi yaptım.bu arada ortalama 6-7 saat uyuyorum bilginize

konu sahibide çalışsa idi eşi yardim etmeseydi bende cok tepkili olurdum.coklu alıntı yapamıyorum yoksa konu sahibinin sorunu bebekle ilgilenmesi degil de eşinin yardım etmemesi olan cümleleri alıntılardım.ben evde olduğum zamanlar ablam çalışırdı ben evde is yapardim.nasil ki bende ise girdim beraber bölmüştük işleri.uyuyan adamı kaldırıp çocukla ilgilen denmesi bana zalimce geliyor.Allaha şükür isteyim diye yeri geldiğinde ütümü bile yapan annem var.

Bence bırakın birkaç gün uyuyabildiği kadar uyusun siz uyandırdıca ters etki yapabilir. Yorgunken çok sağlıklı ilgilenemeyebilir zaten

ya demek istediğim bu sanki kadınlar7 24 ayakta makine gibi çalışıyor.benim servis park önünden indiriyor.yaz boyunca tıklım tiklim o park.hele halimize bizde gidip is yapacaz evde simdi demişti evli olan abla.ben rahatim annem var şükür.kadinlar günlerde gezmelerde.calisan kadini anlarım ama ev kadınları ağlamasın bi zahmet

kadına neden yüklenilmiş anlamadım. kadın da çalışıyor olsaydı her gün eve gidince o da iki saat uyusaydı acaba ne olacaktı? çocuk tek başına mı takılacaktı.

insan kendisini 9da uyumaya alıştırırsa tabi 9da uyur, her gün iki saat akşam uykusuna alıştırırsa tabi uyur. alıştırmayacak. evin de bi düzeni var. sadece hafta sonu iki saat pış pış yapmakla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…