Yine bir kim haklı konusu

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
eşimle bu aralar sürekli tartışma halindeyiz

sabah 7 de kalkıyor akşam 7 de geliyor eve.yarım saat yol sürüyor servisle.

Ben evdeyim çalışmıyorum gelir gelmez 2 saat uyumak istiyor ki ben uyandırıyorum onda da.

Oğlum var 2 yaşında. Ben akşama kadar ilgilendiğim için akşam da babasıyle zaman geçirsin isyorum eşim de sürekli yorgunum gerçekten halsizim diyor bugün uyuma diye başında carladım resmen
Tartıştık baya em sonunda aldım çocupu aşağı indim

Tamam halsiz olabilir ama bu çocukla ne zaman ilgilenecek uyanıp kendine gelesiye bi saat sonra yatırıyorum zaten

Normalde çok ilgisiz bi baba diyip hakkını yiyemem wma ben mi anlayışsızım bilmiyorum ki yemekten sonra sızıyor resmen

Siz evdesiniz, calismiyor degilsiniz. Yaz tatilinde ev kadinliginin ne kadar zor oldugunu anliyorum: Yemek, temizlik, alisveris, camasir, siz bir de cocuga bakiyorsunuz. Evin sorumlulugu sadece sizin sirtinizda olmamali. Onun da evi ve cocugu. Yorgun da olsa bakacak, ilgilenecek. Disarida yoruldum diye hazir yemegi yiyip yatmak olmaz.

İnsan evde de olsa eşi calissada akşam biraz çocukla ilgilensin ister hem çocuğun gelişimi ve psikolojisi açısından hemde sizin psikolojinin açısından. Ben sizi anliyorum. Ama eşinizde çok yoruluyormus onuda anlamak lazım. Çözüm 1. Eşiniz vitamin takviyesi kullansın. Çözüm 2. sizde çalışın çocuk çok küçük değilse başka bir sorun yoksa bir araba alın onun taksitlerini odeyin hem aile bütçesine katkı olsun hemde adamcağız o kadar yurumesin

yazık adama.hep televizyonlarda dizilerde görüp adamların canına düşüyorsunuz.yaptiginiz ozentilikten başka bisey değil.sadece bisey soracağım dürüst davranın adam 7 de ise gittiğinde kahvaltısını evde mi yApıyor

Siz sürekli evde olduğunuzdan, bütün gün ev işi, çocuğun bakımı yoruluyor ve bunalıyorsunuz. Eşinizin gelişini iple çekiyorsunuz belki de, hem yalnızlıktan kurtulmak adına hem de çocuğun yükünü biraz alsın ilgilensin diye. Ama sabah çok erken gidiyor demek ki uykusunu alamıyor. Siz de haklısınız, ancak eşiniz de haklı. Ama genelde ilgisiz değildir demişsiniz, haftasonları ilgilenir o da. Hiçbir zaman ilgilenmiyor değil ki adam. Başka bir sorununuz yoksa evliliğinizde bende çok da sorun etmeyin. Çocuğunuz büyüdüğünde biraz daha rahatlarsınız.

Çocuğun uyku düzeni yok oğlum 8 de kalkıyor ben de onunla kalkıyorum o yüzden orda yapıyor kahvaltısını. Sadece dizilerde mi çocuklarla babaları ilgilenir

Pek anlayisli oldugunuz soylenemez. İsten gelip uyuyan insan uyandirilmaz. Calismak nasil bir sey daha once denediniz mi bilmiyorum ama insan gercekten cok yoruluyor.
Peki ben de çalışsaydım gelince çocuğumla ilgilenmeyecek miydim.. ne olacaktı o zaman bu çocuk acaba

Aynen öyle yiyip yatmak istiyor direkt sızıyor resmen öyle inşaat işçisi gibi zor yorucu bi işi de yok yani bilgisayar başında

Ah o dertten ben de muzdaribim hemen sızmaz ama yani oturur iki mincirir bırakır. Bugün ufak bir cinnet geçirdim suratım beş karış asık. Şimdi çocukla oyun oynuyor

Eşinizin vitamin eksikliği ya da kansızlığı olabilir, son günlerde hiç test yaptırdınız mı?

Çocuğunuz konusunda isteğinizde haklısınız ama eşiniz yorgunluktan bayılıyor demek ki, onu da anlamak lazım. Hele bu sıcaklarda iş ayrı, yol ayrı eziyet, bir de uzun zaman dışarıda. İşi nedir, ağır bir iş herhalde? Hafta sonu kapatırlar arayı. Hafta sonları nasılsınız mesela? O zaman da size ve çocuğunuza karşı ilgisizse, çıldırmakta haklısınız.

Çocuğun uyku düzeni yok oğlum 8 de kalkıyor ben de onunla kalkıyorum o yüzden orda yapıyor kahvaltısını. Sadece dizilerde mi çocuklarla babaları ilgilenir
bakın bende bir kadin olarak tüm yükün kadınlara yuklenilmesinden rahatsizim.adam hafta sonları ilgilensin.neden sordum kahvaltıyı ? sabah siz uyurken adam ise gidiyor.simdinin kadınları bana cok şımarık geliyor.benim annem babamı kahvaltısız ise yollamamış.5 çocuk hepsinin arası 1 er yaş evde pırıl pirilmis.simdiki gibide hiçbirşey otomatik değilmiş.birakin adam uyuşun

Bilgisayar başında da çalışsa akşama kadar oturup bilgisayara bakmak emin olun hiç kolay değil. Kafa yorgunluğu da vücut yorgunluğu kadar kötü. Sizi de anlıyorum akşama kadar bunalıyorsunuz en azından yarım saat oynasın istiyorsunuz. Eve gelince bir yarım saat oynasa daha sonra yatıp uyusa çokta farketmez sanırım. Ya da uykudan uyanınca biraz oynatmasını isteseniz. Şimdi siz uyuma oyna dedikçe hiç yapmaz. Ona da uyacak şekilde program yapın

Adama yazik deniliyor fakat bir kadin ayni sartlarda calistiginda evde cocugu ile ilgilenmesi bekleniliyor. Yemek yapmasi bekleniyor. Ben sabah saat 6da kalkip eve saat 6da variyorum. 1 saat cocuk ile ilgilenip, onu yatirip, yemek yapiyorum.

Tamam adam ev isine yardim etmesin, ama mecburen cocuk ile ilgilenmeli. Sadece hafta sonu babalik yapacaksa, hic yapmasin. Bekar hayati yasamak istiyorsa, evlenmeyecekti.

Kan degerlerine baktirsin ve gerikirse is degistirsin. Böyle olmaz cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…