- 13 Mart 2015
- 4.296
- 7.923
- 358
- Konu Sahibi minikmavikus
-
İş saati bundan az olamaz zaten 6 da geliyor işten normal değil mi . 8 de de mesai.
Kaça kadar bekleyecek 7 de işe gidiyor 1 de yatsa 6 saat uyumuş olack zaten anlamadım gece 1 geç saat zatenZaten uzaktı yakına taşındık servisle yarım saat sürüyor anca. 12-1 gibi anca uyuyor. Dayanamıyor ki beklemeye
eşimle bu aralar sürekli tartışma halindeyiz
sabah 7 de kalkıyor akşam 7 de geliyor eve.yarım saat yol sürüyor servisle.
Ben evdeyim çalışmıyorum gelir gelmez 2 saat uyumak istiyor ki ben uyandırıyorum onda da.
Oğlum var 2 yaşında. Ben akşama kadar ilgilendiğim için akşam da babasıyle zaman geçirsin isyorum eşim de sürekli yorgunum gerçekten halsizim diyor bugün uyuma diye başında carladım resmen
Tartıştık baya em sonunda aldım çocupu aşağı indim
Tamam halsiz olabilir ama bu çocukla ne zaman ilgilenecek uyanıp kendine gelesiye bi saat sonra yatırıyorum zaten
Normalde çok ilgisiz bi baba diyip hakkını yiyemem wma ben mi anlayışsızım bilmiyorum ki yemekten sonra sızıyor resmen
Söylüyorum ama dayanamadığını söylüyor uyandırmsam bence uyurİnsan 12 saat uyanık kaldıktan sonra neden uyumak ister anlayamadım.
Arkadaşlar yazdı mi bilmiyorum ama demir eksikliği halsizlik yorgunluk yapar. Sağlık ocağına gidip kronik yorgunluğum var diye konuşsun bakalım. Belki tedavi edilirse düzelecek bir hastalığı olabilir.
Diger önerim akşamları siz uyandırmayın. Bırakın uyusun. Siz uyandırmasaniz gece uykuya devam mı eder yoksa uyanır mı belli bir saatte?
Yani akşam 7.30 da uyuyacağına yemek yiyip çocuğu ile oynayıp 10 gibi uyusa ertesi gün sabah 7 ye kadar tüm uykusunu alır.
12 saat mi uyuyorsunuz siz.kesinlikle hatalısınız. sabah 7 akşam 7 çalışan bir adamın eve gelince uyumasından daha doğal ne olabilir ki? ben bu saat aralığında çalışsam işten gelince uyur sabah 7 de işe gitmek için kalkarım.eşiniz ise 2 saatliğine uyuyormuş . empati yapmalısınız.elbette zamanı olduğunda çocuğuyla ilgilenir. ki ilgileniyormuş.
İşte ben de bunu demek istiyorum çoğunluk haksız bulmuş da , herkesin eşi çalışıyordur sonuçta o zaman herkes işten gelsin uyusun.. e ben görüyorum komşuların çoğu işten gelince çıkarıyorlar dışarı bisiklet vs.kızım doğduğunda eşim sabah 7 akşam 7 çalışıyordu ve ayda sadece 2 gün tatili vardı. bende bütün gün evde çocukla takılıyordum. ama işten her geldiğinde temzilenip çocuğu kucağına alıyordu çocuk yatana kadar. emzirmek dışında herşeyiyle o ilgileniyordu. beni dinlendiriyor, sakinleştiriyor kızımla geçirdiğim zaman der hala. yurtdışına iş için gittiğinde öğlen 3 ten önce uyanmayan tembel adamın teki oysaki, uykuyu çok sever. ben bunun tercihlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. biraz çocuğuyla vakit geçirse, sizinle oturup 1-2 laf etse erkenden uyur yine. insan bütün gün evde çocukla çok bunalıyor, sadece çocuğunuzun değil sizinde eşinize ihtiyacınız var. bütün gün sırtında taş taşımıyorsa isyanınızda haklısınız bence.
yazık adama.hep televizyonlarda dizilerde görüp adamların canına düşüyorsunuz.yaptiginiz ozentilikten başka bisey değil.sadece bisey soracağım dürüst davranın adam 7 de ise gittiğinde kahvaltısını evde mi yApıyor
“Karı dırdırı” nedir yahu? Tamam hemcinsiniz diye savunmak elbette zorunda değilsiniz de kullandığınız kelimelere bari dikkat edin bir kadına yakışmıyor.yazık adamcağıza, kim bilir ne şartlarda çalışıp eve geliyor bir de evde karı dırdırı. Sanki adam kötü birşey yapmış, yorgunluktan sızıyor. Acıdım adamcağıza.
Şimdinin çocukları da eskilerde yokmuş, biliyorsunuz değil mi?bakın bende bir kadin olarak tüm yükün kadınlara yuklenilmesinden rahatsizim.adam hafta sonları ilgilensin.neden sordum kahvaltıyı ? sabah siz uyurken adam ise gidiyor.simdinin kadınları bana cok şımarık geliyor.benim annem babamı kahvaltısız ise yollamamış.5 çocuk hepsinin arası 1 er yaş evde pırıl pirilmis.simdiki gibide hiçbirşey otomatik değilmiş.birakin adam uyuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?